کد خبر: ۹۳۳۵۹۹
تاریخ انتشار: ۲۴ : ۱۵ - ۱۳ مرداد ۱۴۰۵

اورژانس تهران: شمار مصدومان انفجار در شهرک صنعتی شمس‌آباد به ۱۸ نفر رسید/ انتقال ۴ مصدوم به مراکز درمانی/ یکی از پایگاه‌های اورژانس مستقر در نزدیکی محل انفجار نیز دچار خسارت و تخریب شد

سخنگوی اورژانس استان تهران گفت: شمار مصدومان حادثه انفجار در شهرک صنعتی شمس‌آباد به ۱۸ نفر رسید.
حادثه
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

مهر: سخنگوی اورژانس استان تهران گفت: شمار مصدومان حادثه انفجار در شهرک صنعتی شمس‌آباد به ۱۸ نفر رسید.

شروین تبریزی، بعد از ظهر سه‌شنبه، در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: تاکنون ۱۸ نفر در حادثه انفجار شهرک صنعتی شمس‌آباد مصدوم شده‌اند که چهار نفر از آنان برای ادامه درمان به مراکز درمانی منتقل شده‌اند.

وی افزود: در جریان این حادثه، یکی از پایگاه‌های اورژانس مستقر در نزدیکی محل انفجار نیز دچار خسارت و تخریب شد، اما خوشبختانه نیروهای اورژانس هنگام وقوع حادثه در مأموریت بودند و هیچ‌یک از کارکنان آسیبی ندیدند.

تبریزی با اشاره به ادامه عملیات امدادرسانی، گفت: نیروهای اورژانس همچنان در محل حادثه حضور دارند و خدمات لازم به مصدومان ارائه می‌شود.

نظرات بینندگان
captcha