کد خبر: ۹۳۴۷۶۸
تاریخ انتشار: ۵۰ : ۱۳ - ۲۲ مرداد ۱۴۰۵

تحلیل الجزیره: ترامپ به دنبال سرنگونی نظام ایران نیست، بلکه می‌خواهد با افزایش فشارهای اقتصادی علیه تهران، به توافقی دست یابد که آن را به عنوان یک پیروزی شخصی و میراث سیاسی خود به افکار عمومی ایالات متحده ارائه دهد

حسن البراری، استاد روابط بین‌الملل در دانشگاه اردن، توضیح داد که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، به دنبال سرنگونی نظام ایران نیست، بلکه می‌خواهد آن را تضعیف کند.
ترامپ
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

الجزیره نوشت: ترامپ به دنبال سرنگونی نظام ایران نیست، بلکه می‌خواهد آن را تضعیف کند.

به گزارش انتخاب، حسن البراری، استاد روابط بین‌الملل در دانشگاه اردن، توضیح داد که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، به دنبال سرنگونی نظام ایران نیست، بلکه می‌خواهد آن را تضعیف کند.

او اشاره کرد که ترامپ به دنبال افزایش هزینه فشارهای اقتصادی بر نظام ایران است تا آن را به ارائه امتیازات، به ویژه در مورد پرونده هسته‌ای و تنگه هرمز، وادار کند و در نهایت به توافقی دست یابد که بتواند آن را به عنوان یک پیروزی شخصی و میراث سیاسی خود به افکار عمومی آمریکا ارائه دهد.

نظرات بینندگان
captcha