کد خبر: ۹۳۵۲۷۵
تاریخ انتشار: ۴۱ : ۱۰ - ۲۶ مرداد ۱۴۰۵

غریب‌آبادی، معاون وزیر خارجه: وزیر امنیت ملی رژیم صهیونیستی برای کشتار در غزه ۳۰ تا ۴۰ نفر «سهمیه شبانه» تعیین کرده؛ این اعترافات باید برای روز حساب و محاکمه این جنایتکاران ثبت شود

غریب‌آبادی با اشاره به لفاظی‌های وزیر تندرو صهیونیست تاکید کرد که اعترافات به کشتار و جنایت در غزه برای روز حساب و محاکمه جنایتکاران صهیونیست ثبت و حفظ خواهد شد.
غریب‌آبادی
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

غریب‌آبادی با اشاره به لفاظی‌های وزیر تندرو صهیونیست تاکید کرد که اعترافات به کشتار و جنایت در غزه برای روز حساب و محاکمه جنایتکاران صهیونیست ثبت و حفظ خواهد شد.

به گزارش انتخاب، کاظم غریب‌آبادی، معاون حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه در پیامی در شبکه «ایکس» با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی و لفاظی‌های ایتامار بن گویر، وزیر امنیت داخلی این رژیم علیه فلسطینی‌ها، نوشت: وزیر امنیت ملی رژیم صهیونیستی اسرائیل برای کشتار در غزه «سهمیه شبانه» تعیین کرده: ۳۰ تا ۴۰ نفر.

غریب‌آبادی در ادامه اشاره کرد: این جنایتکار صهیونیست هم‌زمان از اخراج فلسطینیان و شهرک‌سازی در سراسر غزه صحبت می‌کند. این اعترافات باید برای روز حساب و محاکمه این جنایتکاران ثبت و حفظ شود.

نظرات بینندگان
captcha