کد خبر: ۹۳۵۶۶۲
تاریخ انتشار: ۲۸ : ۱۳ - ۲۸ مرداد ۱۴۰۵

الجزیره: عرضه نفت خام و گاز طبیعی در سراسر جهان بر اثر جنگ علیه ایران مختل شده، اما «زغال سنگ» از این وضعیت جنگی سود می‌برد/ یک شرکت تولید کننده زغال‌ سنگ حرارتی در آفریقای جنوبی اعلام کرد که سود آن در نیمه نخست سال دو برابر شده، زیرا کشور‌های بیشتری به خرید این منبع سوخت روی آورده‌اند/ زغال سنگ اگرچه فراوان است، اما سوزاندن آن حجم عظیمی از کربن را وارد جو می‌کند که به گرمایش زمین دامن می‌زند

عرضه نفت خام و گاز طبیعی در سراسر جهان بر اثر جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران مختل شده است، اما به نظر می‌رسد یکی از بخش‌های انرژی از این وضعیت سود می‌برد: زغال‌سنگ.
ذغال سنگ
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

الجزیره نوشت: عرضه نفت خام و گاز طبیعی در سراسر جهان بر اثر جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران مختل شده است، اما به نظر می‌رسد یکی از بخش‌های انرژی از این وضعیت سود می‌برد: زغال‌سنگ.

به گزارش انتخاب، این هفته، شرکت «تانگلا ریسورسز»، تولیدکننده زغال‌سنگ حرارتی آفریقای جنوبی، اعلام کرد سود آن در نیمه نخست سال دو برابر شده است؛ زیرا جنگ باعث شده کشورهای بیشتری به خرید این منبع سوخت روی بیاورند.

زغال‌سنگ اگرچه فراوان است و تولید آن نسبتاً ارزان تمام می‌شود، یکی از آلاینده‌ترین سوخت‌های فسیلی به شمار می‌رود.

استخراج زغال‌سنگ موجب آلودگی آب می‌شود و سوزاندن آن نیز حجم عظیمی از کربن را وارد جو می‌کند که به گرمایش زمین دامن می‌زند‌.

نظرات بینندگان
captcha