کد خبر: ۹۳۵۷۷۴
تاریخ انتشار: ۳۱ : ۱۰ - ۲۹ مرداد ۱۴۰۵

تحلیل الجزیره: ترامپ گفته «هر کشوری که به ایران کمک کند با پیامد‌های اقتصادی بسیار سنگین روبه‌رو می‌شود»؛ در این خصوص، هدف اصلی او چین است و پس از آن عراق و ترکیه/ اجرای این تحریم‌ها به ویژه در مورد پکن، با چالش روبه‌رو خواهد بود

نادر حبیبی، استاد دانشگاه برندایس گفت چین هدف اصلی تحریم‌های تهدیدشده علیه کشورهای کمک‌کننده به ایران خواهد بود و پس از آن عراق و ترکیه قرار خواهند گرفت.
چین
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

الجزیره نوشت: تحریم‌های آمریکا علیه ایران می‌تواند روابط واشنگتن با چین، عراق و ترکیه را به چالش بکشد.

به گزارش انتخاب، دونالد ترامپ در شبکه اجتماعی تروث سوشال از یک «عملیات اقتصادی خردکننده» علیه ایران خبر داده و آن را «جنگ اقتصادی و انزوایی در مقیاسی بی‌سابقه» توصیف کرده است.

او هشدار داده است هر کشوری که به ایران کمک کند با «پیامدهای اقتصادی بسیار سنگین» روبه‌رو خواهد شد.

نادر حبیبی، استاد دانشگاه برندایس، در گفت‌وگو با الجزیره گفت چین هدف اصلی تحریم‌های تهدیدشده علیه کشورهای کمک‌کننده به ایران خواهد بود و پس از آن عراق و ترکیه قرار خواهند گرفت.

او گفت تحریم تجاری اخیر امارات علیه ایران احتمالاً در نتیجه فشار آمریکا و پس از گفت‌وگو میان مقام‌های دو کشور «تحمیل» شده است.

حبیبی گفت اجرای این تحریم‌ها، به‌ویژه در مورد چین، با چالش روبه‌رو خواهد بود؛ زیرا دولت چین به نهادهای خود هشدار داده است که با تحریم‌های آمریکا همکاری نکنند. همچنین توقف تجارت زمینی با ترکیه و عراق دشوار خواهد بود.

نظرات بینندگان
captcha