arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۹۳۷۰۴
تاریخ انتشار: ۴۵ : ۱۶ - ۰۹ بهمن ۱۳۹۱

کفاشیان بعد از اتهامات رویانیان به لیگ: کدام شرط بندی؟ کدام قمار؟

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
علی کفاشیان در گفت و گویی ویژه با خبرآنلاین از فوتبال ایران می گوید. از برنامه هایش برای ماه های پیش رو.

فرهاد عشوندی- سعید اکبری: چکیده گفت‌وگوی رئیس؛ اعتراض‌های رویانیان، شرط‌بندی در فوتبال ایران، انتقادها به داوری، میزبانی جام ملت‌ها و... بود. سؤالاتی که علی کفاشیان گاهاً با جواب‌های خود، به آنها پاسخی نداد. گفت‌و‌گوی مفصل با رئیس فدراسیون از هیأت‌رئیسه آغاز شد، از اینکه حالا حرف کفاشیان در این هیأت، ختم کلام نیست. رئیس همچنین پاسخ‌های مهمی درباره برنامه‌های کروش داشت و توضیح جالبی درباره‌اش داد. بخوانید گفت‌و‌گوی مفصل او با خبرآنلاین را.
*به نظر می‌رسد شکاف در هیأت‌رئیسه فدراسیون فوتبال زیاد شده است.
از چه نظر؟
*اگر در قبل همه گوش به زنگ شما بودند، الان در هیأت‌رئیسه اعضایی مثل رحیمی، عزیزی، خادم و... هستند که به نوعی جبهه مقابل شما هستند.
آقای رحیمی را به خاطر مصاحبه‌اش گفتی؟ همان که علیه آقای تاج بود؟ ایشان که حرفش را پس گرفت. چیز خاصی نبود. همان حرف‌ها را آقای رحیمی به خود من هم گفته بود ولی به هر حال الان حل شده و دیگر مشکلی وجود ندارد اما درباره سؤال‌تان باید بگویم ما در هیأت‌رئیسه فدراسیون فوتبال با هم تفاهم داریم. به هر حال در جلسات نظرات مخالفی هم وجود دارد که ما درباره‌اش صحبت و بحث و در نهایت به هر نتیجه‌ای که رسیدیم آن را اجرا می‌کنیم.
*ولی اخیراً شما تصمیماتی گرفته‌اید که هیأت‌رئیسه آن را لغو کرده.
مثلاً؟
*درباره کمیته تدوین و جوانان. حرف‌های شما به کرسی ننشست.
عیبی ندارد، من به تصمیم‌های هیأت‌رئیسه احترام می‌گذارم. خیلی وقت‌ها نظرات، مخالف نظر من است و به آنها احترام گذاشته‌ام.
*ولی در دوره قبل ریاست شما این‌طور نبود.
خب الان وضعیت هیأت‌رئیسه با قبلاً خیلی فرق می‌کند. ما الان تغییرات زیادی داشته‌ایم و اعضای تازه‌ای آمده‌اند. حالا هم منتظریم آقای بهروان به عنوان نماینده هیأت فوتبال‌، آخرین عضو هیأت‌رئیسه به مجمع بروند و رأی بیاورند.
*گفتید آقای بهروان. شما که می‌دانستید این‌طور می‌شود، چرا تلاش نکردید که آقای منتقمی در زمان برگزاری انتخابات ریاست فدراسیون، برای نایب‌رئیسی دوم شما رأی بیاورد؟
من برای هیچ‌کس تلاش نمی‌کنم چون در این قضایا من برای خودم اعتباری دارم. از طرفی مجمع در این‌باره تصمیم می‌گیرد و درست نیست که مثلاً بعد از کاندیدا شدن حسن من بروم و بگویم به او رأی بدهید. من هیچ‌وقت این کار را نخواهم کرد.
*ولی نواب را خود شما انتخاب کردید. نواب مثل شجاعی و آیت‌اللهی رأی آورد ولی منتقمی که پیشنهاد وزارت ورزش بود، نه.
ولی من کسی را به هیأت‌رئیسه معرفی نکردم که به او رأی بدهند ولی چیزی که هست، من همیشه سعی می‌کنم از خانواده خودمان یک نفر را بیاورم. الان هم بالاخره اگر آقای تاج آمده به خاطر این است که او و عزیزمحمدی جزو خانواده خودمان است.
*تاج را شما انتخاب نکردید. اجازه می‌دهید ادعای‌تان را قبول نکنیم؟
که من را او آورده‌ام؟ ببینید فکرهای شما گاهی درست نیست. من می‌خواستم همین دوره قبل عزیزمحمدی را به عنوان نایب‌رئیسم معرفی کنم ولی وقتی او برای ریاست کاندیدا شد دیگر نمی‌توانست کنار من باشد. الان هم خیلی‌ها عزیزمحمدی و تاج را به من «توصیه کرده‌اند»؛ چون آنها از قبل کنارمان بوده‌اند. یک‌جورهایی فعالیت آدم‌ها در این خانواده چرخی است. بهروان می‌رود، تاج می‌آید. خب نیاز هم نبود من توضیح زیادی در این‌باره بدهم. تاج چند حسن دارد، اولاً 4 سال کنار ما بود و تمام بچه‌های فدراسیون را دائم در جلسات دیده بود، شکل کار را می‌دانست، شناخت خوبی هم داشت و تأمل خوبی هم با رسانه‌ها داشته و دارد. او از فدراسیون هم که رفته بود، نه حرفی علیه ما زد و نه موضعی گرفت. آقای عزیزمحمدی هم می‌توانست به فدراسیون بیاید ولی چون ایشان یک بخشی از کار دست‌شان بوده و مشغله داشتند، نشد برگردد. دو شغله هم که نمی‌تواند باشد. شما فکر کنید اصلاً ما تاج را به جای نبی می‌آوردیم و یکی را از بیرون برای ریاست سازمان لیگ می‌گذاشتیم، تا او می‌فهمید کار چیست و فضا چه جوری است که دوره‌اش تمام می‌شد.
*درباره دبیرکلی هم بحث زیاد است. شنیده می‌شد قرار است آقای نبی بروند.
ولی چه کسی بیاید؟
*یکی مثل آقای ساکت.
اتفاقاً سال گذشته قبل از اینکه رئیس شوم به ایشان پیشنهاد دادم، او کاردان و باهوش است ولی گفت نمی‌آیم. او در اصفهان حضور دارد و می‌گوید کار در آنجا برایش بهتر است. ایشان و آقای تاج واقعاً سلامت کاری دارند که این برای ما مهم است. تاج واقعاً آدم علاقه‌مندی است و وقت می‌گذارد، با همه تعامل دارد و کارها را گردن کسی نمی‌اندازد و به وضعیت تیم‌ملی هم آشنایی دارد.
*بهروان اعتقاد دارد شما با کنار گذاشتن او به این شکل، تخلف آشکاری کردید.
شما باید آن طرف قضیه را هم ببینید. ما با انتخاب خود بهروان نیز قانون را رعایت نکردی، قانون ملی که ارجعیت دارد.
*خب چرا رعایت نکردید؟
فکر می‌کردیم که می‌توانیم برای بهروان مجوز بگیریم.
*یکی از بحث‌های این روز فوتبال زدوبند در داوری است البته این ادعای آقای رویانیان بوده است. داورها زدوبند می‌کنند؟
نه اصلاً و به هیچ‌وجه. داوران ما زدو‌بندی نیستند.
*مدیرها در فوتبال شرط‌بندی می‌کنند؟
نه بابا. چرا این سؤال‌ها را می‌پرسید. هیچ مدیری در فوتبال شرط‌بندی نمی‌کند.
*دلیل سؤال ما این است که ظاهراً آقای رویانیان در جلسه‌ای که با شما داشتند، اعتراض شدیدی به این موضوع کردند. به همین شرط‌بندی‌ها روی پرسپولیس!
نه بابا، آقای رویانیان اصلاً به من نگفت که روی پرسپولیس شرط‌بندی می‌کنند، ایشان فقط به داوری گلایه داشت و دارد. به هر صورت وقتی تیم‌ها می‌بازند، بعضی وقت‌ها هم اشتباه داوری پیش می‌آید و تیم‌ها داورها را مقصر می‌دانند چون به قول معروف فشار روی‌شان زیاد است.
*یعنی آقای رویانیان حرفی از قمار و شرط‌بندی نزدند دیگر؟!
نه، خدا شاهد است که ما اصلاً در این‌باره هیچ حرفی نزدیم و فقط درباره داوری بود.
*اغلب داورها اعتقاد دارند شما از آنها حمایت نمی‌کنید. این درست است؟
نه، من همیشه از داورها حمایت کرده‌ام. آنها به خاطر دو چیز ناراحت هستند، اول حرف‌هایی که علیه‌شان زده می‌شود و دوم به خاطر حقوق‌شان. ما سعی کردیم تا می‌توانیم در این دو بخش حامی داورها باشیم.
*ولی کمیته انضباطی معمولاً اقدامی نمی‌کند. آنها از دست این کمیته بیشتر ناراحت هستند.
اتفاقاً کمیته داوران به ما یک نامه داده بود که کمیته انضباطی بیشتر پیگیر این بحث‌ها باشد. قرار شد یک جلسه سه جانبه داشته باشیم؛ یعنی من، آقای عسگری و آقای حسن‌زاده بنشینیم با هم درباره این مسائل حرف بزنیم. به هر حال ما همه یک خانواده هستیم، از مسئولان گرفته تا بازیکنان و داوران و همه. نباید ما حرف‌هایی بزنیم که همدیگر را ناراحت کنیم.
*کلاً کمیته انضباطی پشت‌سر شما هم نیست!
من خودم شکایت نمی‌کنم. روزنامه خود شما که این همه علیه من می‌نویسد.
*آقای رویانیان هر وقت حوصله‌اش سر می‌رود، به دفتر شما می‌آید و اعتراض می‌کند، درست است؟
ایشان که فقط یک بار آمد، آن هم با ناراحتی بود. یک وقت‌هایی او خیلی عصبانی می‌شود، من هم مثل پدری هستم که باید بچه‌ام را آرام کنم! عیبی هم ندارد، عصبانی که به اینجا می‌آید، برایش چایی می‌آورم که بخورد و آرام شود. ما باید مدام در آرامش باشیم، لبخند بزنیم و این‌قدر عصبانی نباشیم. رویانیان و فتح‌ا...‌زاده مثل بچه‌های خود من هستند.
*به خاطر همین چیزهاست که باشگاه‌های دیگر می‌گویند بین آنها و سرخابی‌ها تبعیض قائل می‌شوید.
واقعا این‌طوری است؟ کدام دفعه این اتفاق افتاد؟ ما هر وقت که استدلال‌ها قانع‌کننده بود، تصمیم خود را عوض کرده‌ایم یا برنامه را تغییر داده‌ایم. بحث استقلال و پرسپولیس این است که مسائل‌شان بیشتر منعکس می‌شود و خیلی تو چشم هستند و حساسیت کار برای این دو تیم بیشتر است.
*کمی هم راجع به تیم‌ملی حرف بزنیم. کارلوس کروش دوباره خواسته که برای بازی‌های آینده متحد شویم. او می‌گوید از من فقط یک درخواست دارند و آن جام‌جهانی است. ما الان امکاناتی را که توانسته‌ایم در اختیارش قرار داده‌ایم. در این سه ماه باید چه اتفاقی بیفتد که به جام‌جهانی برویم؟
راهی نداریم جز اینکه فقط بازی‌های آینده را ببریم.
*مردم گناه دارند.
ولی ما چه‌کار کنیم؟
*شما می‌خواهید برای تیم‌ملی چه‌کاری انجام دهید؟
ما هر چه در توان داریم باید به کار بگیریم. اگر مانعی هم باشد نباید برنامه‌ها را نیمه‌کاره بگذاریم. ما الان دو بازی در جام ملت‌ها داریم، سه تا هم انتخابی جام‌جهانی. آقای کروش گفته که این بازی‌ها مهم بوده و زمانی‌که بازیکنان در اختیار او قرار خواهند گرفت، بسیار کم است. او می‌خواهد که ما فرصت بیشتری به تیم‌ملی بدهیم. از آن‌طرف آقای کروش می‌خواهند مربیان، مدیرها و بچه‌های تیم‌ملی بیشتر به این تیم فکر کنند. او می‌گویند منافع تیم‌ملی را بیشتر از باشگاهی ببینید تا همه دست در دست هم به جام‌جهانی برویم. برای همین یکسری برنامه‌ها به ما داده که می‌خواهد اجرا شود. پیشنهاد او این است که بین مسابقات لیگ، 5، 6 روز بازیکنان به اردوی تیم‌ملی بروند و سپس دوباره به اردوی تیم باشگاهی‌شان برگردند.
*ولی به نظرتان باشگاه‌ها موافقت می‌کنند؟
ببینید مربیان باشگاهی در شارژ بازیکنان خیلی مؤثر هستند. ما مربی‌ای داشتیم که به‌رغم هشدار پزشک‌ها به خراب بودن پای بازیکن، او را بازی داد و باعث شد تا مدت‌ها مصدوم باشد. حالا قرار است دوباره با آقای کروش جلسه‌ای برگزار کنیم و درباره برنامه‌های آینده بحث‌هایی داشته باشیم.
*چرا کروش را با مربیان باشگاه‌ها رودرو نمی‌کنید؟ بهتر نیست در جلسه حرف‌های‌شان را به هم بزنند تا اینکه در مطبوعات؟
چرا، اتفاقاً قرار است جلساتی برگزار کنیم، اول جلسه‌ای با سازمان لیگ می‌گذاریم و بعد هم با مربیان. نظرات کارشناس‌ها را هم گوش خواهیم کرد، فردا نگویند اصلاً سراغ ما نیامدید و به حرف‌های‌مان گوش ندادید. ابتدا باید ببینیم برنامه به چه شکل می‌شود، بعد از آن جلسات را داشته باشیم. به نظر خود من الان تیم‌ملی باید همه جوره حمایت شود چون جام‌جهانی خیلی مهم است و نباید نسبت به این تیم بی‌تفاوت باشیم.
*اتفاقاً بازیکنان تیم‌ملی خیلی ناراحت هستند. این خیلی بد است که بازیکن تیم‌ملی بخواهد پیراهنش را ببرد یا اصلاً به یک طرفدار بدهد ولی به او بگویند نده؛ چون باید پیراهن را در رختکن تحویل بدهی!
این کار در راستای صرفه‌جویی است.
*ولی چرا باید وضع تیم‌ملی این‌قدر بد باشد؟
بالاخره باید صرفه‌جویی در این شرایط، در رأس کار قرار بگیرد. ما یک دست گرمکن داریم و نباید آنها را دور بریزیم.
*ولی این بد نیست که بازیکن تیم‌ملی اجازه نداشته باشد لباسش را به طرفداری بدهد؟
ایرادی ندارد، می‌تواند یکی دیگر از لباس‌هایش را به آن هوادار بدهد! ما که نمی‌توانیم مدام لباس تولید کنیم. این لباس‌های تیم‌ملی از خارج می‌آید و کیفیتش بالاست ولی اگر کسی لباس اضافه بخواهد، به او می‌دهیم.
*شما روز اولی که کروش را آوردید کلی شعار دادید که برای پایه‌ها از او استفاده می‌کنید ولی الان خودش می‌گوید شما همان روز اول گفته‌اید که باید تیم‌ملی را به جام‌جهانی ببرد.
اتفاقاً ایشان در تیم‌های پایه به ما کمک می‌کنند.
*ولی به نظر می‌رسید برای اولین بار شما هدفگذاری کرده‌اید اما چه شد آن پروژه نسل‌سازی؟
ببینید اتفاقاً آقای کروش مطالعاتی روی تیم‌های لیگ داشت و ایرادهایی هم گرفته است، نظراتش را داده و معتقد است باید تعداد تیم‌ها کمتر شود و به لیگ جوانان و نوجوانان توجه بیشتری شود.
*ولی ایشان سعی کرده فقط تمرکزش را روی تیم‌ملی بگذارد چون این خواسته شماست، خواسته غیرمستقیم شما و مجبور شده چنین کاری کند.
ما هیچ‌وقت نگفتیم فقط جام‌جهانی بلکه این خواسته جامعه ماست، دست ما که نیست. ببینید اگر ما در تیم‌های پایه خوب کار کنیم و تیم‌ملی به جام‌جهانی نرود، شما نمی‌گویید‌ چه فدراسیونی چه مسئولانی اینها همه باید بروند؟ انصافاً نمی‌گویید؟ این شرایط فوتبال ماست که باعث شده همه نتیجه‌گرا باشند ولی همان‌طور که گفتم آقای کروش در تیم‌های پایه هم نظارت دارند.
*الان این ستاد حمایت از تیم‌ملی چه جایگاهی دارد؟ مثل کمیته حمایت از تیم‌ملی است ؟ دو جلسه بگذارید و دور هم میوه، چای، شیرینی و ناهار را بزنید و والسلام!
نه اتفاقاً قرار است حمایت‌های سیاسی، اجتماعی و اقتصادی را بیاورد. از نیروهایی که پس از شکست‌های تیم‌ملی ناراحت می‌شوند و حاضرند که کمک کنند، استفاده می‌کنیم به ویژه در بعد اقتصادی. باید رسانه‌ها و مسئولان هم در این ستاد باشند تا مشکلات حل شود و بحرانی که پیش می‌آید از بین برود.
*در واقع ستاد بحران است دیگر؟
نه بحران، ستادی است که کمک می‌کند بیشتر وارد مسائل شویم و آنها را حل کنیم. وقتی دو بازی را باختیم بیشتر جای خالی این ستاد را احساس کردیم. الان آقای کروش بیشتر بازیکنان را می‌خواهد. او گفته بالاخره همه ما رفتنی هستیم، می‌گوید من می‌توانم تیم جوان بگذارم برای آینده ولی ناگهانی نمی‌شود. الان شرایط ما با سایر کشورها یکی است ولی با روندی که در مسابقات مقدماتی داشته‌ایم نشان دادیم که قوی نبودیم.
*فکر می‌کردید با آوردن کروش، دوباره مسیر صعود سخت باشد؟
وظیفه ما این بود که بهترین مربی را بیاوریم بهترین شرایط را فراهم و خواسته‌ها را اجار کنیم اما خود ما می‌دانیم که نرفتن به جام‌جهانی، افتادن به پایین است. به قول شما مثل اینکه از وسط قله بیفتیم پایین.
*یک سؤال شفاف از شما می‌پرسیم. تا پایان مقدماتی جام‌جهانی چقدر هزینه تیم‌ملی است؟
ما هزینه‌ها را مشخص کردیم و من به شما می‌گویم برای تیم ملی بزرگسالان هم مشکلی نداریم. فقط ابزار تشویقی ما ضعیف است. بالاخره ما پول کادرفنی و اردوها و پاداش بازیکنان را باید بدهیم. هزینه‌ها بالاست، ما می‌توانیم این هزینه را بدهیم ولی نمی‌توانیم بیشتر از این خرج کنیم اما گاهی شرایط طوری است که ما باید تیم‌های دیگر را تعطیل کنیم چون پول نیست. الان نوجوانان به جام‌جهانی رفتند، تیم فوتبال ساحلی به جام‌جهانی رسیده، بانوان هم تورنمنت‌های بین‌المللی دارند. همین تیم جوانان ما الان بدون سرمربی است، همین الان هم دیر شده و باید سریع برایش مربی انتخاب کنیم.
*این اسپانسر 10 میلیاردی پس کی اضافه می‌شود؟!
(خنده) الان چند سال است که مدام به شما می‌گوییم می‌خواهیم اسپانسر 10 میلیاردی بیاوریم، شما هم هر بار می‌نویسید و بعدش نمی‌شود. ما الان با این وضعیت اقتصادی نمی‌توانیم اسپانسر خوبی جذب کنیم، همین الان ساختمان بدنسازی آکادمی روی هوا مانده و مثل پتک افتاده یک گوشه.
*احمدی‌نژاد گفت کاندیدای میزبانی شوید؟ شما قرار است کاندیدای ریاست AFC شوید؟
هنوز کنفدراسیون اعلام رسمی نداشته که کاندیداها به صورت رسمی جلو بیایند و فعالیت‌شان را شروع کنند. اگر این اتفاق افتاد باید اول شرایط را بسنجم و ببینم به چه شکل است. هدف ما این است که برای انتخابات افراد مناسبی را درنظر بگیریم و معرفی کنیم به AFC، مثلاً خانم شجاعی را برای نایب‌رئیسی فیفا پیشنهاد می‌کنیم و از او حمایت خواهیم کرد. اگر در هیأت اجرائی هم بتوانیم کاری کنیم و عضوی داشته باشیم خیلی خوب است چون ما در این هیأت مهم عضوی نداریم. اگر لازم بود و به نفع ایران شد خودم هم کاندیدای ریاست AFC می‌شوم. باید ببینم چه کسانی کاندیداهای چه پست‌هایی می‌شوند. ما الان 11 ایرانی در کمیته‌های مختلف کنفدراسیون فوتبال داریم و خود AFC هم روی ما حساب ویژه‌ای باز کرده است.
*اگر شما کاندیدای ریاست AFC شوید چقدر شانس رأی آوردن دارید؟ روی چه فرمولی ممکن است ما رأی بیاوریم. طبیعتاً بالای 23 رأی می‌خواهیم.
این دیگر بستگی به شرایط انتخابات دارد. اگر اعضا همه درباره یک نفر به نتیجه مشخص برسند که قطعاً شانسی نخواهم داشت ولی اگر دو، سه جبهه باشد و اعضا روی یک نفر نظر نداشته باشند و اختلاف هم بالا بگیرد، هیچ بعید نیست که من بتوانم رأی بیاورم. در واقع اگر اختلاف باشد، شانس ما برای رأی آوردن زیاد است. همچنین می‌توانیم تفاهم‌هایی کنیم و امتیازاتی بدهیم و بگیریم. کاندیدا شدن در کل مشکل نیست ولی مشکل رأی آوردن است. الان هیچ‌چیز قطعی نیست و باید ببینم که اصلاً شانسی داریم یا نه.
*یکی از بحث‌هایی که انجام می‌شود این است که چرا چهره‌های فوتبالی ایران مثل علی دایی را وارد کمیته‌ها نمی‌کنیم، مثلاً فرانسه پشت پلاتینی است و الان می‌خواهد حتی برای ریاست فیفا کاندیدا شود.
این بحث چندین بار مطرح شده است. ما آمادگی داریم تمام کسانی را که می‌توانند در AFC جایگاه بگیرند، حمایت کنیم ولی یکی از شرایط آنها این است که عضو فدراسیون فوتبال باشند. الان خانم شجاعی رئیس کمیته فوتبال بانوان است و می‌تواند در فیفا هم پست بگیرد. کلاً ما آمادگی معرفی افراد با صلاحیت را داریم. من خودم زمانی‌که به فدراسیون آمدم گفتم از تمام دوستان قبلی که در AFC هستند و پست دارند، حمایت قاطع می‌کنم. مهم شخص نیست، مهم فوتبال ایران است.
*اگر دایی در کمیته فنی فدراسیون فوتبال باشد، شانس رأی آوردن در AFC را دارد یا باید مثلاً پست بالاتری در فدراسیون داشته باشد؟
فرقی نمی‌کند عضو کدام کمیته باشد. رئیس کمیته فنی می‌تواند او را به ما معرفی کند البته یک وقت‌هایی در خارج از فدراسیون هم باشند، می‌توانند کاندیدا شوند. مثلاً آقای سعیدلو که برای نایب‌رئیسی AFC کاندید شد، عضو فدراسیون نبود ولی چون پست سازمانی بالایی داشت توانست کاندیدا شود ولی در جواب کلی این بحث‌تان بگویم علی دایی شایستگی زیادی دارد. هر جا که بتوانیم برای او همه کار می‌کنیم. اولویت دایی از خود من هم بالاتر است.
*اگر اعلام آمادگی کند، شما چه می‌کنید؟
قطعاً از او اعلام آمادگی خواهیم کرد.
*قصه کاندیدا شدن شما در AFC مثل میزبانی جام ملت‌هاست؟!
(رئیس کمی عصبانی می‌شود) آخر این چه حرفی است که شما می‌زنید. چرا خودمان را باور ندارید؟
*ولی همه می‌دانند ما شانسی نداریم یا اگر داشته باشیم بسیار کم است.
ولی ما از همین حالا کار را شروع کرده‌ایم. در جلسه‌ای هم در کمپ با آقای احمدی‌نژاد داشتیم، راجع به میزبانی با او حرف زدیم و گفت شما برای میزبانی‌ها کاندیدا شوید و دولت هم حمایت خواهد کرد.
*ولی ایران با این امکانات شانسی ندارد. مثلاً ما برای میزبانی جام‌جهانی فوتسال جلو رفتیم ولی حتی در ایامی که می‌گفتند شاید میزبانی از تایلند گرفته شود باز هم ایران شانسی نداشت.
ببینید یکی از کمیته‌های تصمیم گیرنده کمیته مسابقات است. سرکال، رئیس فدراسیون فوتبال امارات هم آنجا هست، شما شک نکنید در این کمیته از ایران حمایت می‌شود، من موافقت اعضا را می‌گیرم. در کمیته اجرایی هم شما شک نکنید ما می‌توانیم 14، 15 رأی داشته باشیم، می‌توانیم با نپال و سریلانکا لابی کنیم. با کشورهای دیگر هم همین‌طور. کشورهای دیگر به اندازه کافی میزبانی گرفته‌اند و الان نوبت ماست. در واقع نوبتی هم باشد نوبت ایران است.
نظرات بینندگان