کد خبر: ۹۴۲۳۱۴
تاریخ انتشار: ۵۸ : ۰۸ - ۱۴ مهر ۱۴۰۵

انصارالله فرودگاه ذباب و منطقه مراد در جبهه باب‌المندب در جنوب‌ غرب یمن را بازپس گرفت/ شهر تعز که تحت کنترل نیروهای تحت حمایت عربستان قرار دارد، توسط نیروهای انصارالله محاصره شد

انصارالله فرودگاه ذباب و منطقه مراد در جبهه باب‌المندب، در جنوب‌غرب یمن، را بازپس گرفته است.
انصارالله
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

انصارالله فرودگاه ذباب و منطقه مراد در جبهه باب‌المندب، در جنوب‌غرب یمن، را بازپس گرفته است.

به گزارش انتخاب، انصارالله طی ساعات گذشته تمامی دستاوردهای قابل‌توجهی را که نیروهای تحت حمایت عربستان پیش‌تر در این بخش به دست آورده بودند، معکوس کرده است.

انصارالله منطقه تحت کنترل نیروهای تحت حمایت عربستان در تعز را به یک «محاصره» تبدیل کرده است. شهر تعز که تحت کنترل نیروهای تحت حمایت عربستان قرار دارد، اکنون به‌طور کامل توسط نیروهای انصارالله محاصره شده است.

طی یک روز گذشته، نیروهای انصارالله تمامی مسیرهای منتهی به تعز را قطع کردند، اما هنوز مناطق کوهستانی را به تصرف خود درنیاورده بودند؛ همین امر به نیروهای پیاده‌نظام سبک اجازه می‌داد عقب‌نشینی کنند، هرچند برای این کار مجبور بودند تجهیزات سنگین خود را رها کنند.

اکنون نیروهای تحت حمایت عربستان دیگر امکان عقب‌نشینی آزادانه از تعز را ندارند.

نظرات بینندگان
captcha