پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : تیم تراکتور در دومین روز از هفته دهم لیگ برتر صدرنشین باقی ماند.
در دومین روز از هفته دهم لیگ برتر سه بازی برگزار شد که در مهمترین دیدار استقلال در خانه چادرملو با تساوی ۱-۱ متوقف شد. شاگردان سهراب بختیاریزاده با این تساوی ۲۰ امتیازی شد و در رده سوم پایینتر از پرسپولیس ۲۰ امتیازی صدرنشین و تراکتور رده دومی ۲۰ امتیازی قرار گرفت. چادرملو با این تساوی ۱۳ امتیازی شد و در رتبه دهم ایستاد.
در دیگر بازی حساس امروز آلومینیوم و ذوبآهن در اراک به مصاف هم رفتند که این بازی با تساوی بدون گل خاتمه پیدا کرد. تیم پیروز قربانی با این تساوی ۱۴ امتیازی شد و در رتبه ششم قرار گرفت و تیم محمد ربیعی نیز با این تساوی ۸ امتیازی شد و در رده چهاردهم ایستاد.
در بازی دیگر گل گهر در سیرجان با نتیجه ۰-۱ برابر خیبر شکست خورد تا تیم مهدی رحمتی با این شکست ۱۳ امتیازی بماند و در رتبه هشتم قرار بگیرد. خیبر با این پیروزی ۱۴ امتیازی شد و در رتبه هفتم ایستاد.