arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۹۶۶۲۰
تاریخ انتشار: ۲۸ : ۱۲ - ۲۷ بهمن ۱۳۹۱

ماجرایی که بیش از پیش به حیثیت رژیم صهیونیستی لطمه وارد کرد

نتانیاهو، روز سه‌شنبه نمایندگان بلندپایه‌ی مطبوعات را به نشستی اضطراری فراخوانده و از آنان خواسته است که این ماجرا را در رسانه‌ها منتشر نکنند، زیرا به گفته‌ی او این ماجرا می‌تواند به حیثیت رژیم صهیونیستی لطمه وارد کند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
معمای مرگ مامور موساد در زندان امنیتی رژیم صهیونیستی هنوز حل نشده است.

ماجرای مرگ اسرارآمیز فردی که احتمالا مامور موساد بوده و در یکی از زندان‌های شدیدا تحت مراقبت رژیم صهیونیستی خودکشی کرده، هر روز  پیچیده‌تر می‌شود.

به گزارش سرویس سیاسی انتخاب، توضیحات گوناگونی در این زمینه ارائه می‌شود که چرا این یهودی استرالیایی‌تبار به نام "بن زایگیر" از دسامبر سال ۲۰۱۰ تحت شدیدترین تدابیر امنیتی در حبس انفرادی بوده است.

یکی از وکلای مطلع از این پرونده ، اعلام کرده که یک روز پیش از مرگ "بن زایگیر" با او در زندان امنیتی رژیم صهیونیستی ملاقات داشته است. فلدمن به پایگاه خبری صهیونیستی "ینت" گفته است: «زمانی که او را دیدم، هیچ نشانی از این امر در او نیافتم که می‌خواهد خودکشی کند».

به گفته‌ی فلدمن، رفتار "زایگیر" در این ملاقات که در دسامبر سال ۲۰۱۰ صورت گرفته معقول بوده و وی حتی به امکانات دفاع حقوقی از خود اشاره کرده است. در این زمینه گفت‌وگوهایی نیز برای دستیابی به یک توافق با دادستانی صورت گرفته بود، ولی یک روز پس از آن به فلدمن اطلاع داده‌اند که شهروند استرالیایی در سلول‌اش خودکشی کرده است.

برخی رسانه‌ها نوشته‌اند که این اظهارات فلدمن، تردیدهای جدی در مورد نظریه‌ی خودکشی "زایگیر" ایجاد می‌کند. یک پایگاه اینترنتی صهیونیستی نیز گزارش داده است که خویشاوندان "بن زایگیر" با او در زندان ملاقات داشته‌اند.

سلول انفرادی "زایگیر" پیش‌تر مخصوص قاتل اسحاق رابین، نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونیستی ساخته شده بود و به‌طور تمام وقت توسط تلویزیون مدار بسته تحت نظارت بود.

به گزارش یک روزنامه‌ی صهیونیستی، "بن زایگیر" در این سلول برای خودش محفظه‌ای به عنوان دوش می‌سازد تا حریم شخصی‌اش از دید نگهبانان در امان باشد. گفته می‌شود که او در این دوش خود را حلق‌آویز کرده است.

رادیوی ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که دستور حبس انفرادی این فرد توسط مقامات عالی‌رتبه‌ی دادگستری رژیم صهیونیستی صادر شده است و سه وکیل کار دفاع از او را برعهده داشته‌اند که البته آویگدور فلدمن جزو آنان نبوده است.

بنیامین نتانیاهو پیش‌تر این پرونده را محرمانه اعلام کرده بود، ولی یکی از دادگاههای این رژیم در روز چهارشنبه این حکم نخست وزیر رژیم صهیونیستی را ملغی کرد و موضوع مرگ مرموز این زندانی به رسانه‌ها کشیده شد.

نتانیاهو، روز سه‌شنبه نمایندگان بلندپایه‌ی مطبوعات را به نشستی اضطراری فراخوانده و از آنان خواسته است که این ماجرا را در رسانه‌ها منتشر نکنند، زیرا به گفته‌ی او  این ماجرا می‌تواند به حیثیت رژیم صهیونیستی لطمه وارد کند.

وزیر خارجه‌ی استرالیا هم هیئتی را مامور بررسی این ماجرا کرده است. باب کر، پیش از این گفته بود که هیچ‌کس از این ماجرا اطلاع نداشته، زیرا خانواده‌ی این فرد از دولت استرالیا درخواست کمک کنسولی نکرده‌است.

نظرات بینندگان