arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۹۶۹۶۷
تاریخ انتشار: ۴۵ : ۱۳ - ۲۹ بهمن ۱۳۹۱

باهنر: گزارش مشت پُرکنی درباره مقابله با مفاسد اقتصادی نداریم/ فقط احساسات مردم را به کار گرفتند!

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

نایب رئیس مجلس گفت: اگر خواستیم زیاده خواهی کنیم و بیش از آنچه قانون در اختیار ما گذاشته خواستیم طلب قدرت کنیم مردم نمی پذیرند.


محمدرضا باهنر که شنبه شب در گفت و گوی ویژه خبری شبکه دوم سیما به منظور بررسی راههای عملی کردن خواسته های مردم و مطالبات امروز مقام معظم رهبری از قوا حضور یافته بود تصریح کرد: بن بستی در کشور وجود ندارد. قانون اساسی همه شرایط را مشخص کرده است.

وی با اشاره به ارجح بودن قانون ضمن برشمردن مثال هایی با بیان اینکه عده ای تصور می کنند مجمع تشخیص مصلحت نظام فراتر از مجلس است گفت: دو - سه سال قبل بحثی درباره تفسیر اصل 112 قانون اساسی درباره وظایف مجمع مطرح شد و پس از آنکه شورای نگهبان این اصل را تفسیر کرد همه کارها برا اساس تفسیر تعریف شد.

وی با اشاره به اینکه تفسیر قانون اساسی به منزله خود قانون اساسی است افزود: بعضی اوقات شورای نگهبان ایراد می گیرد ما در مجلس این ایراد را فهم نمی کنیم اما اینجا جای بحث نیست. دیگر جای اینکه شورای نگهبان درست یا غلط نظر داده است نیست. باید نظر شورای نگهبان را تامین کنیم.
باهنر با اشاره به اینکه یکی از وظایف رهبر انقلاب تنظیم روابط قوا است گفت:هیچ بهانه و دلیلی برای وجود اختلاف و دعوا و زیاده خواهی وجود ندارد. تبعیت از قانون اساسی و قوانین موضوعه وظیفه همه است. قبول کنیم که فصل الخطاب قانون اساسی است و به آن تمکین کنیم.

وی افزود: مردم به محور شدن قانون در امور تاکید دارند. نظام اسلامی را قبول دارند و از ما مطالبه می کنند که در چارچوب قانون عمل کنیم.

در ادامه گزیده ای از اظهارات محمدرضا باهنر به نقل از خبرآنلاین می آید:

بعضی وقتها به فشارهای دشمن نیاز داریم؛ برای اینکه 22 بهمنی آبرومند تر از 22 بهمن های قبلی داشته باشیم.

برای اداره کشور نیاز به بحث های مدبرانه داریم.

رهبر انقلاب فرمودند که مردم را نباید با احساسات به میدان آورد. در قم یا دشمنان دانا بودند یا دوستان نادان که آن کار را کردند. دشمنان هزار نقطه روشن و افتخار آمیز کشور که مردم در آن راهپیمایی کردند را نادیده گرفتند و قم را نشان دادند. باید همه جا مواظبت و رصد کنیم.

برای اینکه از فرصت های اقتصادی استفاده کنیم نیاز به خرد جمعی و تعامل داریم.

رهبر انقلاب امروز درباره مفاسد اقتصادی گلایه کردند. باید گفت گزارش مشت پر کنی درباره مقابله با مفاسد اقتصادی نداریم که خدمت مقام معظم رهبری و ملت ایران ارائه کنیم.

وقتی مشکل اقتصادی مطرح می شود و به مردم می گویم من می دانم چه کسانی مشکل اقتصادی را آفریدند،300 تا اسم دارم باید پرسید مگر ستاد مفاسد اقتصادی نیست؟! مگر قوه قضائیه نیست؟! بعد از طرح این مسائل مجلس و قوه قضائیه حساس می شوند و در انتها می بینیم کسی نبوده است و فقط احساسات مردم به کار گرفته شده است.

اگر همدلی قوای سه گانه در کشور باشد شاید 70- 80 درصد مشکلات قابل جبران است. راهش آن است که از احساسات مردم سوء استفاده نکنیم.

اگر به این جمله امام باور داشتیم که عالم محضر خداست در محضر خدا معصیت نکنید خیلی از مسائل به وجود نمی آمد.

یکی دو سال قبل با هیئتی به لبنان رفته بودیم که جلسه ای با سید حسن نصرالله که خیلی خوش مشرب هست داشتیم. از ایشان سئوال کردم که شما جمله ای دارید که گفته بودی مقام معظم رهبری مظلوم است حتی در ایران هم مظلوم است. به سید حسن گفتم آقا که در ایران این همه عاشق و شیفته دارد، این جمله شما یعنی چی؟ سید حسن نزدیک یک ساعت توضیح داد و گفت چیزهایی می دانم که شما نمی دانید. مسائلی که بین ایشان و آقا بود را مطرح کرد. فرصت نیست که آن مسائل را بگویم و جایش نیست که در رسانه ملی مطرح شود. آنچه سید حسن نصرالله گفت خاطراتی از کیاست رهبر انقلاب بود که کسی نمی دانست.

ایشان گفت یک بار که به ایران رفته بودم با رئیس جمهور، وزیر امورخارجه و مسئولان دیگر دیدار داشتم و در پایان با رهبرر انقلاب دیدار کردم و تحلیل های مسئولان عالی و خودم را با حضرت آیت الله خامنه ای مطرح کردم ولی ایشان نظری متفاوت با همه دادند و بعد از چندی دیدم که نظر مقام معظم رهبری محقق شد.

به جرات و بر اساس 26 سالی که در مجلس بودم می گویم جایی که رهبری در این سالهای از حکم حکومتی استفاده کردند از تعداد انگشتان دست تجاوز نمی کند اما در حوزه سیاست گذاری و نظرات مشورتی به مجلس یاری های زیادی رسانده اند.

نظرات بینندگان