پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایسنا: سردار محمدرضا نقدی در همایش «حماسهسازان سیاسی، دلاورمردان بسیجی» که در مشهد برگزار شد، با تاکید بر لزوم حضور حداکثری مردم در انتخابات اظهار کرد: انتخابات ناآرام به ضرر همه حتی بازنده انتخابات است. در سال 88 اگر فرد بازنده با دادن بیانیهای نتیجه انتخابات را قبول میکرد، امروز اگر کاندیدا میشد بالای 90 درصد رای داشت ولی با آشوبهایی که ایجاد کرد امروز حتی دو رای هم ندارد.
وی با بیان اینکه "در مرحله تایید صلاحیتها مرجع، شورای نگهبان است و اگر کسی رد شد حق ندارد شلوغ کند و باید همه تابع قانون باشیم"، افزود: هر کاندیدایی که توسط شورای نگهبان تایید شد هیچکس حق ندارد اجتماعات آنها را به هم بزند. بسیج و سپاه نیز به عنوان پایههای امنیت و اقتدار ملی ارزشمندتر از آن هستند که خرج انتخابات شوند.
رییس سازمان بسیج مستضعفین ادامه داد: بسیج باید به عنوان خط شکن وارد عرصه حماسه سیاسی شود و حماسه سیاسی باید با حضور در پای صندوقهای رای رقم بخورد؛ هر بسیجی فعال و هر عضو حلقههای صالحین باید تلاش کند یکی از افرادی را که در دورههای قبل رای نداده است متقاعد کند و به پای صندوقهای رای بیاورد.
نقدی با انتقاد از کسانی که مذاکره با آمریکا را توصیه میکنند تاکید کرد: آمریکاییها دنبال این هستند تا سد رویارویی را بشکنند و به سازش بکشند تا مالک افکار عمومی ملت ایران شوند و ملتی که با صلابت در برابرشان ایستاده است را مدیریت کنند. کسانی که در این شرایط مذاکره، تسلیم و سازش را توصیه میکنند یا خائنند یا بیتدبیر. ملت ایران روزی که در دنیا تنها بود قیام کرد اگر امروز که ملتها قیام کردهاند و چشم امیدشان به ملت ایران است تسلیم شویم چه جوابی داریم که به آنها بدهیم؟
وی با تاکید بر لزوم تحقق حماسه اقتصادی اظهار کرد: آمریکاییها از غلبه بر ایران در عرصههای فرهنگی، سیاسی و نظامی ناامید شدهاند و به همین علت قصد دارند در عرصه اقتصاد با ملت ایران مقابله کنند اما ملت ما نشان داده است که هیچگاه خسته نخواهد شد و اگر مشکلاتی که امروز هست 10 و حتی 100 برابر شود باز هم ملت خواهد ایستاد.
رییس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به برنامههای فرهنگی گسترده آمریکا بر ضد ایران تصریح کرد: دشمنان در حوزه فرهنگ سرمایهگذاریهای زیادی کردهاند و با ترویج مواد مخدر، فساد و ابتذال قصد تاثیرگذاری بر ملت ایران را دارند. دشمنان از سال 68 تا 78 یک برنامه 10 ساله پیاده کردند و میخواستند در سال 78 ثمره آن را ببینند که ناکام ماندند و در برنامه دیگری تهاجم فرهنگی گستردهای را از سال 78 تا 88 برنامهریزی کردند که باز هم موفق نشدند و به همین دلیل امیدی ندارند که در کوتاه مدت در حوزه فرهنگ دستاوردی داشته باشند.