پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه "هیچکس فوق قانون نیست"، گفت: کسی که بخواهد در مساله تعیین صلاحیت نامزدهای انتخابات توسط شورای نگهبان بگوید "شورای نگهبان حق نظارت ندارد"، در واقع با مردم، شهدا و شرع مقابله کرده است.
به گزارش ایسنا، حجتالاسلام والمسلمین کاظم صدیقی در خطبههای نماز جمعه این هفته تهران با اشاره به اینکه "رعایت قانون یکی از خطوط قرمز انتخابات است"، اظهار کرد: نظارت شورای نگهبان در انتخابات یک میثاق ملی است و کسی حق ندارد با این میثاق ملی مخالفت کند.
وی در ادامه با بیان اینکه "در طول 34 سال گذشته همه دورههای انتخابات کشور قانونی برگزار شده است"، خاطرنشان کرد: هر گروهی بنای ایجاد اختلاف در انتخابات را داشته باشد به ملت، شهدا و کشور خیانت کرده است.
صدیقی یکی دیگر از خطوط قرمز انتخابات را حفظ حریم اخلاق و ولایت دانست و افزود: مسئولان سه قوه کاری نکنند که برای مردم ایجاد نگرانی کند. 9 دی و 22 بهمن سال گذشته عکسالعمل مردم در مقابل بداخلاقیها بود. مسئولان باید با حفظ انسجام و وحدت به حل مشکلات اقتصادی کشور بپردازند و حرفشنوی و مشورت با بزرگان داشته باشند.
امام جمعه موقت تهران در ادامه با اشاره به اینکه "هرکس مقامش بیشتر باشد باید کنترل نفس بیشتری هم داشته باشد"، اظهار کرد: رهبری گفتهاند که یک رای بیشتر ندارم اما آیا دیگران بالاتر از رهبری هستند که ادعای تعیین تکلیف برای مردم میکنند؟
وی در ادامه با اشاره به روز جهانی کارگر خاطرنشان کرد: کارگران ایران جزو افراد متدین و از یاران امام زمان(عج) و مایه اعتماد و امید نظام هستند و با وعدههایی مثل افزایش حقوق از مسیر دین جدا نمیشوند. توصیه من به مسئولان این است که تورم و گرانی و مشکلات کارگران را جدی بگیرند.
صدیقی با اشاره به برگزاری اجلاس علما و بیداری اسلامی گفت: هدف از این اجلاس، مقابله با اختلافات مذهبی است که توسط دنیای کفر به رهبری آمریکا، انگلیس و اسرئیل ایجاد میشود. آنها با خام کردن برخی مسلمانان و فتوادهندگان و با استفاده از نفت عربستان و قطر به دنبال ایجاد اختلاف میان مسلمانان هستند.
خطیب نماز جمعه این هفته تهران در ادامه با اشاره به در پیش بودن روز معلم، با بیان اینکه "شهید مطهری یک عالم، عامل، عارف، حکیم، مجاهد، فردی اجتماعی، حوزوی و دانشگاهی بود"، افزود: شهید مطهری مرزبان شرف، اخلاق و دین جوانان بود او یک الگوی انسان کامل بود که امام خمینی(ره) او را حاصل عمر خود دانسته بود. شهادت، حق شهید مطهری بود.
وی افزود: معلمی کار پیغمبر، آدمسازی و بیمه کردن عمر جوانان است و معلم است که آیندهای با عزت یا ذلت برای جامعه میسازد. معلم باید انسانهایی بسازد که فرهنگفروش و دینفروش نباشند و برای جبران عقبماندگیها تلاش کنند.
صدیقی در بخش دیگری از صحبتهای خود با اشاره به اینکه "حضرت زهرا(س) معارف اسلامی را بیمه کردهاند"، یادآور شد: ایشان الگویی برای بانوان هستند. در اسلام، زن شهروند درجه دو محسوب نمیشود بلکه از نظر اسلام مرد و زن امکان ارتقا، تقرب به خدا، تکامل علمی، اخلاقی، معرفتی، اجتماعی و سیاسی را دارند.
وی در ادامه با بیان اینکه "زندگی غرب بزرگترین ظلم را به زنان و همچنین مردان کرده است"، تصریح کرد: غرب افق زندگی را مبهم کرده و بشریت را به صورت حیوان درآورده و زن را وسیله ارضای تمایل جنسی و فروش کالاهای صنعتی خود کرده است احیای موقعیت زن به عهده دین اسلام و حضرت زهرا(س) است.
خطیب نماز جمعه در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه "اگر به دنبال زندگی گوارا هستیم باید عمل صالح انجام دهیم"، اظهار کرد: عمل صالح عملی است که فرمول آن را خدا صادر کرده باشد و براساس نیت الهی صورت بگیرد. کسانی که برای رای آوردن وعدههایی میدهند عمل صالح انجام نمیدهند.
به گزارش ایسنا، صدیقی در خطبه اول نماز جمعه نیز با بیان اینکه "مسجد انسانها را استکبارزدا، حساس به مساله حلال و حرام، شجاع در مقابل دشمن بار میآورد"، گفت: بسیجیهای ما در طول دوران دفاع مقدس با تربیت مسجدی خود از سلاح شرق و غرب نترسیدند و در مقابل استکبار مقاومت کردند.
وی با بیان اینکه "در هنگام رفتن به مسجد باید جاذبههای اخلاقی، لباسی و بدنی حفظ شود"، گفت: باید فرزندان را با خود به مسجد برد زیرا شیاطین ایمان جوانان را هدف قرار دادهاند و مسجد پناهگاه است.
خطیب نماز جمعه همچنین با بیان اینکه "انسانهای مسجدی صداقت، امانت، پارسایی، تعهد، مسئولیتشناسی و حقمداری را باید رعایت کنند"، اظهار کرد: مسلمانان باید هوشیار باشند زیرا گاهی دشمن از دین علیه دین و از مسجد علیه مسجد استفاده میکند و مسجد ضرار میسازد. مسلمانان باید مراقب باشند که عدهای منحرف و متهجر با استفاده ازظاهر مذهب دین مردم را هدف قرار ندهند.
صدیقی در پایان با بیان اینکه "سازمان مساجد باید سازوکار جدیدی را برای مساجد برنامهریزی کند"، خاطرنشان کرد: نقش مسجد از درمانگاه و بیمارستان حساستر است و ما باید مساجد شبانهروزی داشته باشیم. باید مساجد را بهروز کرد و اداره آن را به جوانها سپرد.