arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۱۰۸۹۳۷
تاریخ انتشار: ۴۴ : ۱۵ - ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۲

حسن زاده:پرونده تبانی یکی از حساس ترین پرونده تاریخ فوتبال است

اسماعیل حسن زاده رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال درباره پرونده تبانی لیگ یک به نکاتی اشاره کرد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

به گزارش انتخاب ورزشی و به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، حسن زاده در این باره گفت: دیروز و در آخرین ساعات اداری، پرونده مربوط به تخلفات لیگ یک که ستاد رسیدگی به تخلفات فوتبال مشغول پیگیری و رسیدگی به آن بودند به کمیته انضباطی ارجاع شد و در ورودی کمیته انضباطی ثبت شد. بنده هم به همراه سه نفر از اعضای کمیته انضباطی نزدیک به دو ساعت محتویات پرونده را مطالعه کردیم. این پرونده دو بخش است که بخش اول مربوط به ستاد رسیدگی به تخلفات است که گویاست. بخش دوم، بخشی است که نیاز به تحقیق دارد که زمان بر است. البته در بخش اول ستاد رسیدگی به تخلفات، اطلاعات مختلفی را از اشخاص حقیقی و حقوقی بدست آورده و اسناد و مدارکی هم در کار است.

 وی ادامه داد: با توجه به اینکه این پرونده از مصادیق ماده 41 آیین نامه مربوط به تبانی است، در اجرای این ماده، کمیته انضباطی از رئیس فدراسیون فوتبال، تقاضای تشکیل یک هیات کارشناسی متشکل از سه از نفر از اشخاص مجرب و متخصص کرده است. این نامه به رئیس فدراسیون فوتبال نوشته شده است.

 حسن زاده ادامه داد: کمیته انضباطی با بررسی همه موارد به صورت مستقیم وارد خواهد شد و به بازیهایی که احتمال تبانی در آنها مشخص است وارد می شود و اشخاص مرتبط با این موضوع را به کمیته انضباطی دعوت می کند که رضا شاهرودی و افشین پیروانی در قدم اول دیروز به کمیته انضباطی آمدند و یک سری اسناد و مدارک اطلاعات خوبی به کمیته انضباطی ارائه کردند.در این باره کمیته انضباطی هر جا لازم ببیند با هماهنگی هایی که با نهادهای مربوطه می شود اشخاص دیگری را هم به کمیته انضباطی دعوت خواهد کرد.

 رئیس کمیته انضباطی در ادامه گفت: اطلاعات قابل توجهی از رسانه ها و اسناد موجود در تحقیقات ستاد رسیدگی به تخلفات بدست آمده که بر اساس این اطلاعات، افراد مورد نظر به صورت قانونی به کمیته انضباطی دعوت می شوند. یک تاکید هم دارم، کسانی که از اتفاقات مشکوک منجر به تبانی اطلاعاتی دارند و حقایق را می دانند، اگر به کمیته انضباطی مراجعه نکنند، اما بعدا مشخص شود که اطلاعاتی داشته اند و به کمیته انضباطی نداده اند، تنبیه می شوند. کمیته انضباطی با نهادهای حراستی در استانها و شهرستانها ارتباط و تعامل مستقیم دارد و تا کنون از افرادی که متهم یا مشکوک به تبانی بوده اند، بازجویی های لازم به عمل آمده است.

 حسن زاده ادامه داد: محور ما قانون است و به خاطر اجرای قانون و سیانت از فوتبال پاک، رقابتهای پلی آف لیگ برتر و لیگ یک به تاخیر افتاده  که امیدواریم کمیته مسابقات و باشگاههای درگیر پلی آف شرایط را درک کنند و نهایت همکاری را انجام دهند. البته می دانیم که دوستانمان در رقابتهای لیگ های برتر، یک و دو و سه می خواهند هر چه زودتر بازیهای پلی آف انجام شود. اما کمی صبر و حوصله کنند تا بتوانیم ریشه ناپاکی های لیگ یک و اصلا فوتبال باشگاهی ایران را شناسایی کنیم.ضمن اینکه کمیته انضباطی هم با صبر و حوصله  و دقت وارد کار می شود و امیدواریم که در هفته آینده بتوانیم رای این پرونده را صادر کنیم. ضمن اینکه  نهادهای مرتبط هم به شدت پیگیر قضیه هستند و وارد ماجرا شده اند. نهادهای حراستی همه چیز را در تهران و شهرستانها زیرنظر گرفته اند و مدارکی به که ما تحویل داده شده، شامل یک سری مدارک شامل پرینت تلفن ها، پرینت پیامکها و دیگر اسناد در مسیر تحقیقات قرار گرفته اند و در اختیار کمیته انضباطی قرار دارند.

 رئیس کمیته انضباطی گفت: من یک بار دیگر از همه کسانی که در این موارد اطلاعاتی دارد به خاطر اجرا شدن عدالت و احقاق حقوق کسانی که بی دلیل ضربه خورده اند، وارد کار شوند و به ما اطلاع دهند.کمیته انضباطی با صبر و حوصله، همه موارد را بررسی می کند و نتایجش را اعلام خواهد کرد. از دوستان رسانه ای هم می خواهیم اگر اسنادو اطلاعاتی کتبی و شفاهی در این باره دارند به کمیته انضباطی مراجعه کنند واز طریق سایت رسمی فدراسیون فوتبال، پیگیر اتفاقات و نتایج پرونده باشند.همه اخبار از طریق سایت رسمی فدراسیون فوتبال، اعلام خواهد شد.باز هم تاکید می کنم که صدور این حکم فرصت زیادی را می طلبد که امیدواریم پس از بررسی کامل، حکم را صادر کنیم. لازم به تاکید است که کلیه اطلاعات این پرونده فقط از طریق سایت رسمی فدراسیون فوتبال ارائه می شود و رسانه ها به اخبار دیگری که منتشر می شود توجهی نداشته باشند.

 حسن زاده در پایان گفت: این پرونده یکی از حساس ترین و مهم ترین پرونده های تاریخ فوتبال ایران است که امیدواریم به نتیجه برسد و دوستان از ما عجله در صدور رای را خواستار نباشند تا حکم درخوری در این باره صادر شود.

نظرات بینندگان