پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : اگر قانع شوم در شرايط كنوني كشور، حضورم در انتخابات ميتواند براي نظام و انقلاب اسلامي مفيد و مؤثر خواهد بود و به حل مشكلات كمك ميكند، درنگ نخواهم كرد ولي در صورتي كه احساس كنم اين حضور خداي ناكرده مقاومتهايي را در پي خواهد داشت كه مخلّ وحدت و موجب تشديد اختلافات در كشور بوده و مؤثر نخواهد بود اقدام نخواهم كرد.
به گزارش سرویس سیاسی انتخاب ؛ آيت ا... هاشمي رفسنجاني، امروز در ديدار اعضاي ادوار انجمن اسلامي دانشگاههاي امير كبير، شهيد بهشتي و آزاد اسلامي با ذكر اين مطلب گفت: در حال حاضر رهبري انقلاب به عنوان عمود خيمه انقلاب، مسووليت حفظ انقلاب را بر عهده دارند و بايد براي حفظ نظام و انقلاب اسلامي، ايشان را ياري كنيم.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام، در بخش ديگري از سخنان خود، در پاسخ به اصرار حاضران براي حضور در انتخابات رياست جمهوري گفت: در سالهاي باقي مانده از عمرم ، هيچ هدفي جز حفظ و تقويت انقلاب و نظام اسلامي، مكتب اهل بيت (ع)، اعتلا و پيشرفت ايران ندارم و اگر تصميم به حضور در انتخابات بگيرم براي خدمت و كمك به حل مشكلات خواهد بود نه اينكه نتيجه معكوس بدهد.
عضو مجلس خبرگان، با اشاره به اينكه جوانان آينده سازان كشور هستند گفت: شما بايد با اميد و تلاش، تحصيل، فعاليت هاي سياسي، تحليل و نقد و تأمل در امور جامعه، حضور فعال داشته باشيد تا بتوانيد آيندهاي روشن براي كشور ترسيم كنيد.
وی در تشريح شرايط و اوضاع كنوني كشور بويژه در آستانه برگزاري انتخابات گفت: يكي از مشكلات عمده فعاليتهاي سياسي در كشور، عدم وجود احزاب قوي و ريشهدار در جامعه است زيرا در يك نظام مدعي مردمسالاري ديني، احزاب قوي و شناخته شده ميتوانند با ارائه برنامهها، آموزش و معرفي افراد كارآمد، افكار عمومي را در انتخابات شكل دهند و در صورت پيروزي، براساس برنامههايي كه ارائه دادهاند كشور را اداره كنند و اگر نتوانستند به شعارها و برنامههاي ادعايي خود عمل كنند نهايتاً، مردم از آن حزب و برنامههايش رويگردان خواهند شد ولي اصل نظام و اركان آن آسيب نميبيند.
آيت الله هاشمي رفسنجاني در تشريح اين مطلب، به تاريخچه نحوه شكلگيري حزب جمهوري اسلامي اشاره كرد و گفت: ضرورت وجود حزب در كشور از همان اوايل شكلگيري مبارزات در بين برخي مبارزين وجود داشت ولي بنا به ملاحظاتي، حضرت امام (ره) اجازه تأسيس حزب را نميدادند ولي به محض پيروزي انقلاب، با استدلالاتي كه محضر امام (ره) كردم ايشان اجازه تشكيل حزب را دادند و با اذن و كمك اقتصادي ايشان، حزب جمهوري اسلامي شكل گرفت.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام، با اشاره به موفقيتهاي حزب جمهوري اسلامي ايران در طول فعاليت خود، به آسيب شناسي آن پرداخت و گفت: متأسفانه در طول زمان، يك نوع انحصار توسط اين حزب در جامعه شكل گرفت و بتدريج مخالفتها با آن شروع شد تا نهايتاً حضرت امام (ره) به رغم موفقيتها و توفيقاتي كه حزب براي كشور داشت، نهايتاً براي جلوگيري از شائبه انحصار در كشور اجازه فرمودند تا فتيله حزب پايين كشيده شود.
آيت الله هاشمي رفسنجاني، فعاليتهاي سياسي متفرق افراد، تشكلها و احزاب كوچك و مقطعي را مشكل واقعي براي جوامع دمكراسي ذكر كرد و گفت: البته در حال حاضر شرايط به گونهاي است كه ايجاد يك حزب قوي با موانع و مشكلات و مخالفتهاي جدّي روبرو ميشود ولي بايد در آينده به نحوي اين متشكل حل شود.
رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام در تشريح شرايط داخلي و خارجي كشور گفت: اكنون كشور از لحاظ تهديدات و تحريمهاي خارجي، تحت فشار دنياي استكبار قرار دارد كه سعي دارند ما را از اهدافمان دور كنند و در داخل نيز برخي سوء مديريتها، شرايط را براي تأثير تحريمها مساعد و براي مردم مشكلاتي ايجاد كرده است.
وی افزود: راه غلبه بر اين مشكلات و برون رفت از اين شرايط، حفظ و تقويت اعتماد و وحدت و همبستگي مردم با برگزاري انتخاباتي رقابتي و پرشور با حضور همه سلايق مختلف سياسي است كه در اين صورت دولت برآمده از انتخابات نيز مورد حمايت همه جانبه مردم خواهد بود و در بعد بينالمللي ، تنش زدايي و ايجاد رابطه سالم بر مبناي حفظ عزت و كرامت و احترام متقابل با جهان است.
در ابتداي اين ديدار، نمايندگاني از انجمن ادوار دانشجويان دانشگاههاي اميركبير، شهيد بهشتي و آزاد اسلامي و چندتن از استادان دانشگاهها ديدگاهها و نظرات خود را در مورد مسائل مختلف كشور بيان كردند و از آيت الله هاشمي رفسنجاني براي حضور در انتخابات رياست جمهوري دعوت كردند.
ديدار جمعي
از فرهنگيان كشور
آيتالله هاشمي رفسنجاني امروز در ديدار جمعي
از فرهنگيان كشور با تجليل از مقام علمي و ديني استاد شهيد مرتضي مطهري و
تبريك روز معلم گفت: رسالت معلمان،كه همان اساس رسالت انبياست، هدايت
انسانها در مسير دانش، كرامت و ارزشهاي اخلاقي است و در اين مسير مقدس
بزرگاني گام نهادهاند كه شهيد مطهري از جمله آنهاست.
رئيس مجمع
تشخيص مصلحت نظام با تأكيد بر اينكه هيچ كس نميتواند نقش و جايگاه رفيع
مقام معلم را در جامعه منكر شود، گفت: نبايد به مسئوليت معلم به عنوان يك
حرفه نگريست، چون دين مبين اسلام و ساير اديان الهي براي امر تعليم و تربيت
ارزش زيادي قائل شده اند. لذا بايد دغدغههاي معلمان به ويژه مشكلات
معيشتي و نگراني از افت كيفي نظام آموزشي مورد توجه قرار گيرد.
آيتالله هاشمي رفسنجاني، گفت: با درد دلهاي معلمان و مطالب عنوان شده از سوي آنها آشنايي كامل دارد.
وی افزود: معلمان از جمله قشرهاي قانع، سازنده و معتمد هستند، چون بهترين
سرمايههاي مردم يعني فرزندان آنها براي تعليم و تربيت به آنها سپرده
ميشود.
ايشان با تأكيد بر اينكه همه مردم به دليل تعليم خود يا
فرزندانشان به نوعي مديون معلمان و استادان هستند، افزود: نبايد اجازه داد
كه تأثيرگذارترين قشر جامعه، دغدغه معيشتي داشته باشند و بايد شرايطي فراهم
شود تا معلمان با آسودگي خاطر در كلاسهاي درس به وظيفه تعليم و آموزش
بپردازند، چرا كه حضور شاداب و چهره متبسّم معلم در مراكز آموزشي به
دانشآموزان نيز منتقل ميگردد.
وی با تحسين صبر و استقامت جامعه
فرهنگي كشور در قبال مشكلات موجود، معلمان و استادان را نماد نجابت جامعه و
جايگاه آنان را در قلوب مردم ذكر كرد.
در اين ديدار كه اعضاي شوراي
مركزي و دبير كل مجمع فرهنگيان ايران، هيأت رئيسه سازمان معلمان ايران،
هيأت رئيسه كانون صنفي معلمان، هيأت رئيسه انجمن اسلامي معلمان و جمعي از
مديران سابق آموزش و پرورش حضور داشتند، چند تن از حاضران به نمايندگي از
جمع، به بيان ديدگاهها، مشكلات فرهنگيان و نقد مسائل و مشكلات سياسي،
اقتصادي، فرهنگي و مسائل مختلف آموزش و پرورش پرداختند و در پايان خواستار
حضور آيتالله هاشمي رفسنجاني در انتخابات رياست جمهوري شدند.
وقتی کار دست قاعدین کوته نظر دیروز وحجتیه ای ها بیفته همین میشه که شده
سفارش اما را فراموش کردیم که گفت مواظب حجتیه ای ها باشید
اون خوب می شناختشون که چه مارهای خوش خط وخالی هستند
اینکه در آینده آقای هاشمی در تاریخ ایران بعنوان ناجی یا خائن شناخته بشه به حضور یا عدم حضورشون در این برهه به شدت پیچیده و حساس بستگی داره.
دریغ پذیرفتنی نیست!
حتما جامعه به شما و مردان دولت شما نیازمند می باشد
یاد شرکت ارج با بیش از 6 هزار کارگرش میوفتم که بعد از ایشون این شرکت کامل محو شد و الان فکر کنم 200 ..300 کارگر داشته باشه و بخاطر واردات زیاد ورشکست شده.
یاد شرکت کفش ملی با 10 هزار کارگرش میوفتم.
یاد شرکت های نساجی میوفتم که الان فقط ازشون خاطره مونده.
یاد شرکت های قند و شکر میوفتم که تو اون زمان واسه خودشون برو بیایی داشتند و کشور داشت 70 درصد مصرف خودش رو تولید میکرد و امید بود ظرف چند سال اینده کامل خودکفا بشه ولی در حال حاضر بیش از 50 درصد مصرف قند و شکر داخلی وارداتی است.
ای بابا یکم هم شما بگید
خلاصه یادش بخیر ........
هاشمی تو باید بیایی و این جز وظیفه انسانی و شرئی توئ..
درود بر تو
امید ما فقط شمایید و بس
وبه نظربنده حقیر اگرشرایط مهیاباشد بهترین گزینه متعادل برای این دوره سیدمحمدخاتمی است.