arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۱۱۴۸۱۴
تاریخ انتشار: ۴۵ : ۱۹ - ۱۴ خرداد ۱۳۹۲

نامزدهای ریاست جمهوری درباره‌ی فرهنگ و هنر به تلویزیون چه گفتند؟

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

هشت نامزد ریاست جمهوری حرف اصلی خود را درباره‌ی فرهنگ و هنر بیان کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، هشت نامزد یازدهمین دوره‌ی انتخابات ریاست جمهوری، به سوال تلویزیون با موضوع «حرف اصلی شما در عرصه‌ی فرهنگ و هنر»، پاسخ دادند.

غلامعلی حداد عادل گفت: تلاش خواهم کرد که نسل جوان درک بهتری از هویت اسلامی وایرانی خودش داشته باشد و به آن هویت افتخار کند.

حسن روحانی اظهار کرد: فرهنگ چیزی نیست که بتوان چهارچوبی را برای مردم در نظر گرفت و مردم را به سمت آن هدایت کرد. باید اصول را تبیین و تعریف کرد تا مردم خود برگزینند و انتخاب کنند.

محمد باقر قالیباف چنین گفت: بحث فرهنگ، اساسی‌ترین موضوع کشور است. فرهنگ است که نیروهای انسانی و تربیت و تعلیم را می‌سازد. ما در کنار توسعه‌ی کالبدی و بحث‌های کمی و تولید خدمات فرهنگی، تکیه‌ی اصلی‌مان به حوزه‌ی آموزش و پرورش معلمین و محیط دانشگاه و اساتید محترم است.

محمدرضا عارف خاطرنشان کرد: سعی می‌کنیم که برخوردهای سیاسی را در رابطه با فرهنگ و هنر دور کنیم و نگاهمان صرفا فرهنگی باشد. تشکل‌های فرهنگی باید تقویت شوند و باید از خانه‌ی سینما و تئاتر و سایر تشکل‌های مردمی حمایت کرد.

محسن رضایی ابراز عقیده کرد: فرهنگ و هنر را به صاحبان آن می‌دهیم و پای دولت را از این مسائل بیرون می کشیم؛ یعنی فرهنگ و هنر را از سیاست‌زدگی نجات می‌دهیم. از طرف دیگر وظیفه‌ی دولت است که اقتصاد فرهنگ و هنر را تعریف کند و میزان دخالت بخش خصوصی و عمومی را در حمایت از آن مشخص کند و ما این کار را انجام می‌دهیم.

علی اکبر ولایتی چنین گفت: بازسازی و تقویت ارزش‌ها و معیارهای دینی و ایرانی به قصد تقویت هویت دینی و ملی که این تضمین کننده استقلال کشور خواهد بود.

سعید جلیلی سپس اظهار کرد: هر چه بتوانیم فرهنگ را در قالب هنر و از مجرای هنر معرفی کنیم، موفق‌تر خواهد بود؛ لذا به نظر می‌رسد فرهنگ و هنر ما باید یک ارتباط عمیق داشته باشند و در جهت آرمان‌ها و اهداف کشور بتوانند روز به روز پویاتر عمل کنند.

سید محمد غرضی هم گفت: ملت ایران می‌دانند چه شکلی زندگی کنند و چگونه نیاز فرهنگی خود را خودشان بسازند؛ این مساله در ایران سابقه‌ی طولانی دارد. ظرف 100 سال اخیر هر چه فرهنگ و هنر خارجی به کشور تزریق شده است، در داخل کشور نهادینه نشده است.

به گزارش ایسنا، این پرسش‌ها در قالب آیتم خبری «جمهور» از نامزدها پرسیده و از شبکه دو پخش شد.
نظرات بینندگان