پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : حسن روحانی که روز ٢٤خرداد در انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران به پیروزی رسید، آیا می تواند با توجه به انتظارات غرب، چهره و سیاستهای بینالمللی ایران را به ویژه در حوزه پرونده مناقشهبرانگیز هستهای تغییر دهد؟
به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب» ؛ این پرسش را "ژُرژ مالبرونو" در نشریه فیگارو امروز دوشنبه، مطرح می کند و در ادامه می نویسد: اما پس از این انتخابات، آیا غرب هم حاضر به فشردن دست رئیس جمهوری جدید اسلامی هست؟
نویسنده از روابط حسنه میان حسن روحانی با رهبر معظم انقلاب اسلامی بعنوان حربه ای مثبت برای حل اختلافات به ویژه در حوزه مسائل بین المللی یاد می کند.
ژرژ مالبرونو، پس از طرح پرسشهای متعدد می نویسد: آیا اصلاً حسن روحانی، مرد مبارزه هست که بتوان برای حل مشکلات متعدد ایران بر روی او حساب کرد؟
نویسنده با اشاره به روابط نه چندان حسنه میان تهران و پاریس در سالهای اخیر و با اشاره به سرزنشهای پاریس به دلیل پرونده هستهای و کمکهای جمهوری اسلامی ایران به دولت بشار اسد، متذکر شد: وزارت امور خارجه فرانسه، در دوران انتخابات ریاست جمهوری در ایران، هر گونه مصاحبه با روزنامهنگاران را برای سفیر فرانسه در ایران ممنوع کرده بود!
همین نشریه می افزاید: لوران فابیوس- وزیر امور خارجه فرانسه، هم به درخواست سفیر فرانسه در ایران مبنی بر بازگشائی اتاق بازرگانی فرانسه در تهران به منظور زمینهسازی در راستای خروج از بحران پاسخ منفی داده بود.
فیگارو مدعی شده است: فرانسه، سالهای متمادی سعی داشته تا نقش میانجی را برای جمهوری اسلامی و غرب ایفا نماید و این تلاش حتی در آغاز دوران ریاست جمهوری سارکوزی به درخواست ایران ادامه یافت.
نویسنده تأکید می کند که علی اکبر ولایتی در مبارزات انتخاباتی خود، با اعلام دیدار با سارکوزی در سال 2007، این ادعا را مورد تائید قرار داد.
فیگارو در ادامه تأکید می کند که فرانسه حسن روحانی را به خوبی می شناسد.
به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب» به نقل از رادیو فرانسه ؛ این بنابر ادعای این نشریه فرانسوی، وی در سال 2005 در یک مأموریت مخفیانه، در حالیکه مسئولیت مذاکرات پرونده هسته ای را برعهده داشت با ژاک شیراک در کاخ الیزه (کاخ ریاست جمهوری فرانسه) دیدار کرد.
این روزنامه اشاره ای به جزئیات این دیدار نکرده است.
با سلام
وب سایت شما خیلی خوب و وزین هست و حتی الامکان سعی در حفظ اعتدال دارید. منتها یک اشکال کلی که به نطر من دارد زیاد شور هم می شود حمایت همه جانبه بسیار از جناب روحانی است. اینکه این بزرگوار سرور همه ما هستند و تا اینجا هم بسیار خوب بوده اندخوب شکی درش نیست ولی نگرانی من این است که اگر شما بزرگواران همین راه یک طرفه را پیش بگیرید و در نهایت به خبرگزاری مانند فارس مهر یا ایران تبدیل شوید که در حمایت از رییس جمهور "حتی در صورت اشتباه " از هیچ کوششی دریغ نمیکردند.. و در همه حال سنگ او را بر سینه میزدند
تا الان که خوب بودید ولی حواستان باشد مبادا راه یک طرفه را پیش بگیرید !
این افراط گری ها است که این بلاها رو به سر ایران آورده . هیچ فرقی هم نداره چه چپی باشه چه راستی
موفق باشید
تو این چند سال به دلیل معضلاتی که دولت احمدی نژاد با ندانم کاری و بی سوادی و سوء مدیریت به بار آورده و همچنین آب به آسیاب دشمن ریختن های مختلف بخاطر ارضای عقده مطرح کردن خودشون(نظیر محو اسراییل و انکار هولوکاست و ...) و بخاطر تحریم های بسیار شدیدی که ایران رو به سوی تبدیل شدن به یک کره شمالی پیش میبره و نتیجه گرفتن غربیها از این تحریم ها کنار اومدن با اونها بسیار بسیار سخت تره و بعید هست که غربیها به راحتی با آقای روحانی کنار بیان.