arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۱۲۱۵۵۱
تاریخ انتشار: ۵۰ : ۱۰ - ۲۹ تير ۱۳۹۲

12 ترفندي که شما را به کاربر حرفه اي آندرويد تبديل مي کند

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

سيستم عامل آندرويد محبوب ترين زيرساخت نرم افزاري گوشي هاي هوشمند و تبلت ها در سراسر جهان است. شرکت گوگل تمام تلاش خود را براي حفظ سادگي و در عين حال کاربري بالاي آن صرف کرده با اين وجود ممکن است برخي نکات و ترفندها وجود داشته باشد که از آن ها اطلاع نداشته باشيد. تنظيم برنامه  نقشه  گوگل براي کار به صورت آفلاين، کاربري از راه دور گوشي آندرويدي يا حتي پيدا کردن محدوده اي که گوشي خود را گم کرده ايد شماري از ترفندهايي است که در اين مطلب با آن ها آشنا مي شويد.

1– ميزان مصرف اينترنت ديتاي خود را کنترل کنيد: به احتمال قوي شما نيز هميشه اينترنت ابزار آندرويدي خود را روشن مي گذاريد، اما آيا مي دانيد کدام برنامه ها بيشترين ميزان ترافيک اينترنتي شما را مصرف مي کند؟ بدين منظور بهتر است از ابزار توکاري که در آندرويد براي اين منظور تعبيه شده است بهره ببريد. براي اين منظور به بخش تنظيمات برويد. همچنين استفاده از برنامه هايي نظير Onavo Count يا Traffic Monitor Plus را نيز توصيه مي کنيم. به گزارش phonearena ،اگر هزينه  استفاده از شبکه تلفن همراهتان بالاست، بهتر است برنامه هايي راکه زياد اينترنت مصرف مي کند ،از کار بيندازيد.

2 – فضاي اشغال شده  سيستم را سر و سامان دهيد: به نظر مي رسد که گنجايش داخلي ابزارهاي آندرويدي هرگز کافي نيست. به همين دليل بهتر است فايل هاي خود – اعم از فايل هاي موسيقي، ويدئو و برنامه ها – را تا حد امکان به کارت حافظه  دستگاه منتقل کنيد. همچنين بهتر است برنامه ها و بازي هاي اضافي را از ابزار خود پاک و کمي فضا را خالي کنيد. براي اين منظور بايد به بخش تنظيمات و سپس برنامه ها برويد و هر موردرا که به نظرتان مفيد نيست، پاک کنيد. براي آن که به درستي بدانيد کدام فايل ها و پوشه ها فضاي زيادي از حافظه  داخلي را پر کرده است مي توانيد از برنامه  DiskUsage استفاده کنيد. اين ابزار ميزان فضايي راکه هر برنامه اشغال کرده است، به صورت گرافيکي نمايش مي دهد. آنگاه مي توانيد مواردي را که استفاده نمي شود ، پاک کنيد. براي اين منظور نيز استفاده از برنامه  مديريت فايل ES File Explorer توصيه مي شود.

3 – آنچه را که برنامه ها بارگذاري مي کنند ، کنترل کنيد: زماني که يک گوشي هوشمند را روشن مي کنيد، مجموعه اي از برنامه ها و سرويس ها بارگذاري مي شود که همگي در زمينه  سيستم عامل اجرا مي شود. به گزارش zoomit ،برنامه اي نظير Autorun Manager يکي از ابزارهايي است که مي تواند برنامه هاي بارگذاري شده در زمان راه اندازي سيستم و همچنين برنامه هاي در حال اجرا را نيز نشان  دهد. حال مي توانيد برنامه هاي غير ضروري را حذف کنيد.

4 – ميزان مصرف باتري برنامه ها را بررسي کنيد: آندرويد حاوي ابزاري توکار براي نظارت بر ميزان باتري مصرفي برنامه هاست. براي دسترسي به آن بايد به تنظيمات و سپس بخش باتري سري بزنيد. اگر برنامه اي يافتيد که کاربرد چنداني ندارد و در عوض باتري زيادي مصرف مي کند، آن را پاک کنيد.

5 – بخشي از نقشه  گوگل را براي استفاده آفلاين دريافت کنيد: مي توانيد اطلاعات نقشه  گوگل را روي دستگاه خود دانلود کنيد براي اين منظور به نقشه گوگل برويد و کليد منو را بزنيد، حال روي گزينه  "دسترسي آفلاين" (Make Available Offline) کليک و منطقه  مورد نظر را مشخص کنيد. توجه داشته باشيد که اين اطلاعات مي تواند تا 100 مگا بايت از گنجايش داخلي را مصرف کند.

6– کنترل مجوزهاي دسترسي برنامه هاي نصب شده: آيا مي دانيد برنامه هايي که روي ابزار آندرويدي خود نصب کرده ايد به چه نوع اطلاعاتي دسترسي دارد؟ بدين منظور بهتر است برنامه  Clueful Privacy Advisor را نصب کنيد. اين برنامه با اسکن تمام برنامه هاي نصب شده روي سيستم موارد مشکوک را شناسايي مي کند که شامل برنامه هايي است که اطلاعات ارزشمند، کلمات عبور، شماره هاي تلفن و ديگر داده ها را به سرقت مي برد. از برنامه هاي مشکوک و پر آگهي نيزدوري کنيد چرا که اين آگهي ها منابع سيستم را مصرف مي کند و بار اضافه اي براي باتري است. از اين گذشته ممکن است باعث شود هزينه  اضافي براي اينترنت همراه پرداخت کنيد. براي آگاهي از برنامه هايي از اين قبيل مي توانيد Lookout Ad Network Detectir را نصب کنيد.

7– چطور مي توان گوشي گم شده را پيدا کرد: برنامه هايي نظير Lookout و Where's My Droid مخصوص آندرويد تهيه شده که قادر به رهگيري گوشي هاي گم يا دزديده شده است. تنها کافي است پيش از گم يا دزديده شدن اين برنامه ها را نصب کنيد.

8 – گوشي خود را خودکار کنيد: گوشي هوشمند آندرويد را مي توان به گونه اي برنامه ريزي کرد که به طور خودکار حين کار «بي صدا» شود يا شب هنگام اتصال اينترنتي  را قطع کند. تنها برنامه اي که نياز داريد ابزاري نظير AutomateIT ،Tasker يا Phone Schedule است.

9 – صفحه کليد مجازي آندرويد را عوض کنيد: از ويژگي هاي کليدي آندرويد مي توان به جايگزيني صفحه کليدهاي مجازي جديد اشاره کرد تاکنون صفحه کليدهاي متنوعي براي اين منظور تهيه و ارائه شده است که از بهترين آن ها مي توان به SwiftKey ،TouchPal و Swype اشاره کرد.

10 – يک شمارشگر پيامک نصب کنيد: مي توانيد با نصب برنامه  مخصوص شمارشگر پيامک از تعداد پيام هاي رد و بدل شده مطلع شويد و هزينه  مربوطه را محاسبه کنيد. براي اين منظور SMS Counter برنامه  خوبي است که پيام هاي ورودي و خروجي را حساب مي کند.

11 – نور اعلانات خود را تغيير دهيد: اگر گوشي شما داراي نور مخصوص اعلانات است ، شايد بدتان نيايد اين نور را شخصي سازي کنيد. براي اين منظور مي توانيد از برنامه  LightFlow استفاده کنيد. اگر هم از نظر سخت افزاري چنين قابليتي را نداريد مي توانيد به کمک برنامه  Flash Notification نور فلاش دوربين دستگاه خود را شخصي سازي کنيد.

12 – مديريت بي سيم ابزار آندرويدي: برنامه AirDroid به کاربر اجازه مي دهد به کمک اينترنت گوشي خود را از رايانه کنترل کند. به عبارت ديگر با استفاده از اين برنامه، مي توانيد به کمک رايانه  روميزي به گوشي خود دسترسي داشته باشيد؛ فايل ها را مديريت و پيامک ارسال کنيد، برنامه ها را نصب و حذف و از موسيقي ها و فيلم ها استفاده کنيد.

نظرات بینندگان