arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۱۲۳۹۶۸
تاریخ انتشار: ۳۰ : ۱۰ - ۱۷ مرداد ۱۳۹۲

ضدیت افراط گرایان با «میلی منفرد» ناشی از ضدیتشان با روحانی است

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

علیمحمد حاضری در پاسخ به این سوال که مهم ترین دغدغه های وزارت علوم در حال حاضر چه مسائلی را شامل می شود گفت:همانطور که رئیس جمهور سابق هم اعتراف کرد مسئله اصلی محیط دانشگاه و شرایط امنیتی و پادگانی حاکم بردانشگاه بود.


وی در گفتگو با خبرنگار جماران، با اشاره به برخورد نا مناسبی که با طیف منتقدان می شود اظهار داشت:همگی ما منتقد این فضا بودیم و دانشگاه پذیرای چنین برخوردی نیست. وی درادامه با بیان اینکه مسئله دیگر بار علمی و آکادمیک دانشگاه هاست گفت:آزاد اندیشی و محیطی برای تضارب آرا خمیر مایه رشد وجهه علمی و آکادمیک دانشگاه است. در اصل  رشد علمی با آزاد اندیشی رابطه ای متقابل دارند. وی با اشاره به بی اعتنایی و بی اعتمادی نسبت به اساتید و دانشجویان آن را ناشی از سازو کارهای غلط افراطی که ما حصل محیط های بسته امروزی ست خواند و افزود:این فضا باید اصلاح شود و شان آکادمیک فضای علمی کشور باید در مدیر آن دیده شود.


وی درتوضیح این شان آکادمیستی گفت:اینکه یک وزیر باید به صورت شخصی یک چهره آکادمیک باشد و آکادمیست ها یعنی اساتیدی هم که در دانشگاه تدریس می کنند باید از مدیریت او اطمینان خاطر داشته باشند و بتوانند احساس امنیت و آرامش کنند.یک وزیر علوم باید نگاهی مشارکت محور داشته باشد و مشارکت دانشگاهیان را در اتخاذ تصمیمات به کاربندد.


این استاد دانشگاه با رد افراط گری و جناح بندی های معمول در تصمیم سازی های حوزه وزارت علوم  خاطرنشان کرد: ما باید به دنبال یک چهره مطلوب باشیم که هم اساتید آن را بپذیرند و هم دانشجویان.


وی در ادامه  در تائید گزینه معرفی شده توسط روحانی به مجلس گفت:من حدود بیست سال است که ایشان را از نزدیک میشناسم و از وجهه علمی و دانشگاهی ایشان مطلعم. ایشان سنبلی از اخلاص و تدبیرو مدیریت کارآمد از یکسو و نگاه باز و علمی به دانشگاه از سوی دیگر هستند ضمن اینکه از مقبولیت خوبی برخوردارند و با حضور خود می توانند فضای خلاقیت و نوآوری را بار دیگر در  رکن علمی کشور یعنی وزارت علوم به وجود آورده و درهارا به روی آزاد اندیشی و جلب نیروهای مختلف و مستعد و همچنین به روی گروه ها با عقاید مختلف بازکنند.


وی در پاسخ به این سوال که رویکرد مجلسیان چگونه خواهد بود اظهار داشت:انتظارات طیف اصولگرا از این وزارتخانه چنانچه از محدوده اعتدال خارج شود در اصل باید از دکتر روحانی و اندیشه های ایشان هم عبور کند. دراصل توقعاتی که اصولگرایان و به ویژه طیف های تند رو در ذهن می پرورانند به نوعی با نگاه رئیس دولت منتخب نیز زاویه پیدا میکند بنابراین آنها باید با واقعیت کنار بیایند و منافع جامعه دانشگاهی کشور را برمنافع جناحی خود مقدم شمارند.


 این عضو شورای هماهنگی جبهه اصلاحات  ضمن تشریح ویژگی های افراط گرایان گفت:برخورد آنها با این مسئله نشئت گرفته از اعتقادشان ست که با گفتمان اعتدال  و خط تعادل در تضاد است.وی در پاسخ به این سوال که چرا طیف تندروی اصولگرا از تئوری فتنه برای  غیرموجه ساختن چهره های معرفی شده  به مجلس استفاده ابزاری میکند گفت:همانطور که اشاره کردم آقای نیلی منفرد دارای مشخصه هایی است که به تائید آقای روحانی رسیده است. آن معیارها پیرامون مبحث اعتدال تعریف می شود و افراطیون وقتی که ایشان را و یا سایر وزرا را ترور شخصیت میکنند انگار که آقای روحانی را زده اند. به هرحال آنها باید بدانند که دکتر روحانی مورد تائید مسئولین نظام است و صلاحیتش توسط مراجع تشخیص مورد تائید قرار گرفته است و مردم نیز این تائید را پذیرفته اند و به این گزینه با قاطعیت رای دادند. بنابراین آنها خود را در مقابل مردم نیز قرار داده اند و نمایندگان تندروی مجلس نیز با این کار خود را در مقابل چنین انتخابی قرار داده اند که حمایت دانشگاهیان و دانشجویان را نیز به همراه دارد.


وی در نهایت توضیح داد که: مقصود من فشار از پائین نیست اما عقبه مدنی و جامعه هرگز نخواهند گذاشت که افراط گرایان به مقاصد خود در مخدوش کردن گزینه های معرفی شده به مجلس به ویژه آقای میلی منفرد برسند و قاطبه اعضای مجلس نیز به نظرم با مردم همراه شده و دولت را یاری خواهند کرد.

نظرات بینندگان