arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۱۲۷۲۷۱
تاریخ انتشار: ۲۳ : ۱۶ - ۱۱ شهريور ۱۳۹۲

درخواست "جمعی از فعالان دانشجویی برای تغییر در شهرداری تهران

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
"جمعی از فعالان دانشجویی دانشگاههای تهران ، بهشتی ، امیرکبیر ، مذاهب اسلامی ، امام صادق و آزاد اسلامی  تهران" با انتشار نامه ای خواستار تغییر در مدیریت و نحوه اداره شهرداری تتهران شدند.

متن این نامه در پی می آید:

بسم الله الرحمن الرحیم

ان الله یامرکم ان تودوا الامانات الی اهلها

بار دیگر با برگزاری انتخابات یازدهم ریاست جمهوری و چهارمین دوره شوراهای شهر و روستا و پیروزی شگرف تفکر عقلانیت و اعتدال، پایگاه بزرگ تحول‌خواهی در جامعه ایران که در سالهای اخیر مکررا کتمان می‌شد، نمایان گردید. مردم نه تنها سکان هدایت کشور را در سطح ملی به دولتی اعتدالی و فراجناحی سپردند بلکه در عرصه مدیریت شهری نیز لیست متخصصان معتدل و مصلح را بر سایرین ترجیح دادند. اقبال مردم به لیستی متخصص که با کمترین تبلیغات و ذیل تفکر تحول خواهانه در رویکردهای مدیریتی تعریف میشد، نشان از آن دارد که مردم ایران عمیقا در عرصه های مدیریت کشور چه در دولت و چه در سایر بخش ها همچون شهرداری ها خواستار تغییر هستند. نگاه مردم در عرصه انتخابات شوراها، نمایانگر این نکته است که مردم خواهان مدیریتی غیر سیاسی و جناحی در شهر بوده و فارغ از دغدغه های سیاسی به افراد خدوم و با پیشینه خدمتگزاری در عرصه مدیریت شهری تمایل دارند.

اما اینک با شکل گیری شورای شهر تهران برای چهارمین بار و ذکر تجربه سه دوره شوراهای شهر، مردم تهران انتظار دارند منتخبان شهر با توجه به تاریخچه مدیریت شهر تهران و سوابق افراد با قرار دادان پیام معنادار مردم در دو انتخابات همزمان ریاست جمهوری و شوراهای شهر به عنوان معیار اصلی مدیریت کشور و شهر جانانه از حقوق موکلان خود دفاع نمایند.

موکلانی که با آرا خود در شهر تهران اثبات نموده اند به مدیریتی احتیاج دارند که درپیشینه خود دارای مشی اعتدالی بوده و به خرد جمعی ملتزم باشد. مدیریتی که در همراهی با شورای شهر و استفاده از نظرات تک تک اعضای آن لحظه ای درنگ نکرده و ایشان را فارغ از هر سلیقه سیاسی یار و پشتیبان خود بداند و در سابقه مدیریتی خویش دارا بودن این نگاه را به اثبات رسانده باشد. مدیریتی که از تدوین قوانین اصولی و محکم برای شهر تهران دفاع کرده و در عمل نیز بدان ملتزم است و نمونه یک شهر قانونمند و شهردار قانون گرا را به نمایش گذارد. مدیریتی که تمامی افراد متخصص را در حلقه ی یاران خویش جستجو نکرده و به استفاده از تمام ظرفیت کارشناسی همه ی جناح های کشور معتقد است. و به این امر باور دارد که شهری چون تهران تنها با توان شهرداری قابل اداره نیست و مطمئنا باید دولت را به همراهی فراخواند و در سایه همکاری و همدلی با دولت است که آینده ای بهتر برای کلان شهری همچون تهران و شهروندانش رقم می خورد. و از همه مهمتر قائل به اداره شهر با تکیه بر نیروی شهروندان، خصوصا افراد متخصص و متعهد باشد تا چهره واقعی شهر با توان و مشارکت مردم که صاحبان واقعی شهر هستند، شکل بگیرد.

باید به نمایندگان منتخب شهروندان پایتخت این پیغام را رسانید که بنا به پیام مردم در انتخابات معیار و تکلیف شما برای انتخاب مدیران شهری و حوزه عمل شورا مشخص است. گوشهایی که بعضا در شورا و شهرداری تهران صدای خواست تغییر مردم در سیاستهای و روشهای شورا و شهرداری را نشنیده اند باید از پنبه خالی شوند. مردم تکلیف را در پای صندوقهای رای مشخص نموده اند. شهردار و مدیران شهرداری باید از میان افرادی انتخاب شوند که صدای تغییر برآمده از مردم را شنیده اند، قصدی برای فردای شهرداری و کسب پست و مقامی از این رهزن نداشته باشند، با سیاستهای دولت منتخب ملت در تجمیع امکانات به نفع شهروندان همسو باشند، در عمل سیاسی معتدل باشند، در حوزه مدیریت شهری خوشنام و سابقه دار باشند و از حمایت مناسبی در میان اعضای شورای شهر و کارکنان شهرداری برخوردار باشند.

در پایان به عنوان جمعی از دانشجویان و فعالین اجتماعی شهر تهران بر خود فرض می دانیم که از نمایندگان منتخب خود در شورای شهر خاضعانه تقاضا کنیم که این مطالبه به حق مردم در جهت تغییر را پاسخی شایسته و درخور دهند و با انتخاب شهرداری توانمند و هماهنگ با آهنگ تغییر و اعتدال راه را بر تحقق مدیریت شهری مبتنی بر عقلانیت و تدبیر هموار سازند.

* اسامی در اختیار «انتخاب» محفوظ است.

نظرات بینندگان