arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۱۳۵۷۵۴
تاریخ انتشار: ۵۰ : ۰۹ - ۱۳ آبان ۱۳۹۲

آسيب‌شناسي، گام نخست پرونده آزار دختران دبستاني

دكتر علي نجفي‌توانا
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
مطالعات ميداني انجام شده درباره چنين پرونده‌هايي نشان مي‌دهد عاملان اين وقايع عمدتا دچار نوعي بيماري خاص روحي رواني به ويژه مشكلات جنسي هستند.

در اين حادثه فرد مرتكب جواني متاهل است كه معمولا نبايد به صرف نياز جنسي به اين مسير سوق پيدا كند، بلكه وي مبتلا به نوعي بيماري ويژه جنسي است كه بايد با مطالعه بر ضمير ناخودآگاه و كنكاش در دوره‌هاي مختلف زندگي وي به علل اين نوع اقدامات بيمارگونه پي برد. اين اقدام به ويژه زماني كه درباره كودكان دبستاني انجام مي‌شود، دقيقا حالت متفاوتي از بيماري‌هاي روحي است كه از بيماري‌هاي متعارف جنسي هم خطرناك‌تر است. از سوي ديگر اقدام اين شخص از منظر قانوني آدم‌ربايي و تعرض جنسي مادون زنا و لواط تلقي مي‌شود و چون قربانيان كمتر از 15 سال سن دارند و وسيله ارتكاب جرم نيز خودرو است،

اشد مجازات در اين خصوص قابل اعمال است. از آنجا كه اين فرد متاهل و صاحب فرزند است توصيه مي‌شود قبل از هر اقدامي با تشكيل پرونده شخصيت و استفاده از كارشناسان شامل روانشناس، رفتارشناس، جرم‌شناس و ساير كارشناسان اين حوزه علل اصلي اين تعرض شناسايي شود.

متاسفانه ورود و خروج دانش‌آموزان دبستاني كماكان در كشور ما فاقد نظم و ترتيب است و اين بي‌نظمي به حدي محسوس است كه زحمات پليس نيز در اين باره ناديده گرفته مي‌شود و اين ازهم‌گسيختگي باعث وقوع چنين حوادثي مي‌شود. اصولا به دليل افزايش اين گونه تهاجمات در كشور، بايد در قالب كميسيون‌هاي تخصصي راه‌حلي براي پيش‌بيني و پيشگيري از اين اقدامات از طريق آموزش خانواده‌ها و فرزندان، ماموران نيروي انتظاني، مربيان مدرسه‌ها و هماهنگي آموزش و پرورش با نيروي انتظامي در حراست از اطفال و نوجوانان انديشيد تا بتوان اميدوار بود تا حدودي مي‌توان موفق به پيشگيري از اين اقدامات شد.

 نتيجه برگزاري چنين نشست‌هايي اتخاذ تصميم براي خروج از شرايط فعلي است و در اين كميسيون قطعا درباره اطفالي كه والدين‌شان به موقع به سرويس‌هاي مربوطه فرزندان‌شان در محل نمي‌رسند مي‌توان تدابير موثري انديشيد. به نظر مي‌رسد آسيب‌شناسي گام نخست در اين پرونده است.
نظرات بینندگان