arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۱۳۷۸۱۴
تاریخ انتشار: ۱۳ : ۱۶ - ۲۹ آبان ۱۳۹۲

اعتدال در دانشگاه، آزاد شد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
بازسازی جنگ، کمک به راه اندازی مرکز آموزشی تحقیقاتی شهید رجایی،‌جلسات قرآنی سال ۶۰ و پژوهشگاه پلیمر همگی از جمله اقداماتی است که "میرزاده" یا مرد پلیمر در کوله بار خود دارد.

به گزارش آنا ؛ دانشگاه آزاد اسلامی در یک پویش علمی فصل تازه‌ای را با رای قاطع شورای عالی انقلاب فرهنگی به حمید میرزاده آغاز کرده است.

تجاری‌سازی علمی و تشکیل شرکت‌های دانش بنیان نوید این پویش علمی را در دوره ای که حمید میرازده مسئولیت دانشگاه را بر عهده گرفت کلید زده است و می رود تا رنکینگ این دانشگاه را در سطح دانشگاههای معتبر بین‌المللی رقم زند.

بی تردید یکی از پایه های تحول کیفی در دانشگاه اعتدال طلبی و غالب شدن فضای علمی و پژوهش محور بر جنبه های دیگر و حاشیه‌ها است.

از این رو ارزیابی کارشناسان و صاحب نظران و نمایندگان مجلس نیز برای فصل تازه پویش علمی دانشگاه بر همین محور استوار بوده و شورای عالی انقلاب فرهنگی با رای قاطع خود نشان داد که هدف های تعیین شده در دانشگاه را تایید می کند و همه تلاش ها با هم افزایی نیروهای نخبه نظام و با همدلی و وحدت این هدف را تقویت خواهد کرد.

*دستمایه مدیریتی میرزاده و افق روشن دانشگاه آزاد

در همین راستا؛ علی عباسپور تهرانی رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات دوره های هفتم و هشتم مجلس سوابق علمی و پژوهشی و تحقیقاتی میرزاده را دستمایه خوبی برای مدیریت دانشگاهی وی می‌داند.

این نماینده مجلس امیدوار است تا با تجربه‌ای که میرزاده در برنامه‌ریزی و بودجه کشوری دارد، در ترمیم خدشه‌هایی که چالش‌ها سابقا بر دانشگاه وارد آورده، توفیق یابد.

*ذکر خیر "صنعتی‌های کشور" از رئیس دانشگاه آزاد/ دانشگاه آزاد؛ دانشگاه "خودگردان"

حسین گروسی عضو کمیسیون صنایع مجلس هم هیچ یک از دانشگاه‌های سطح کشور را به اندازه دانشگاه آزاد در مسیر توسعه کمی و کیفی موفق نمی‌داند.

 نماینده مردم از دانشگاه آزاد با عنوان دانشگاه خودگردان یاد کرده و می‌گوید «این دانشگاه از محل بودجه عمومی استفاده نمی‌کند و خود‌گردان است»

این منتخب ملت، دانشگاه آزاد‌اسلامی را الگوی خوبی برای سایر دستگاه‌ها دانسته و خطاب به صنایع دیگر یادآوری می‌کند «اگر صنایع ما مثل خودروسازی  راهی را که دانشگاه آزاد اسلامی در امر خصوصی‌سازی رفته است ادامه می‌داد امروز شاهد این وضع تاسف‌بار خودروسازی‌کشورمان نبودیم».

*"میرزاده" به روایت "مرعشی"/فعالیت‌های مذهبی"مربی" در کرمان

حسین مرعشی عضو حزب کارگزاران سازندگی هم در روایت آشنایی خود با حمید میرزاده از سوابق اجرایی، تجربیات علمی و پژوهشی رئیس کنونی دانشگاه آزاد اسلامی یاد کرده است.

مرعشی با اشاره به انس خود با میرزاده از یک سال پیش از انقلاب، می‌گوید «در آن زمان میرزاده به عنوان "مربی" وارد دانشگاه کرمان شد و جمع دوستان ما در دانشگاه جمع اسلامی بود،‌از طریق کلاس‌های تفسیر قرآن با میرزاده آشنا شدیم و این آشنایی ادامه داشت تا دوران مبارزات انقلاب اسلامی و دوران انقلاب فرهنگی که این زمان بیشتر فعالیت‌ها دانشجویی و دانشگاهی بود و میرزاده به عنوان استاد و مربی و ما هم به عنوان دانشجویان مذهبی و خط امامی با همدیگر همکاری داشتیم،‌میرزاده فعالیت‌های درخشان مذهبی در دانشگاه کرمان داشت».

مرعشی ادامه می‌دهد «میرزاده در استانداری کرمان رابطه دانشگاه با صنعت و مدیریت اجرایی استان را تقویت کرد و صنایع مهمی برای کرمان پایه گذاری شد که در این زمینه می‌توان به لاستیک کرمان (بارز) و صنایع مس شهید باهنر اشاره کرد».

وی در ادامه از توفیق میرزاده در مسئولیت بازسازی شهرهای جنگ زده یاد کرده و میرزاده را پایه‌گذار شهر علمی دانش بنیان در محور کرج-تهران و مرکز تحقیقات پلیمر ایران دانست.

این فعال سیاسی، از مشی معتدل و غیرسیاسی میرزاده به نیکی یاد کرده و وی را شخصیتی معتدل و محترم در بین جناح‌های سیاسی می‌داند که دارای گرایش سیاسی خاصی نبوده و خدمات مهمی برای نظام انجام داده است.

*جلسات قرآنی سال 60؛ بازسازی جنگ؛ مرکز آموزشی تحقیقاتی شهید رجایی و مرد "پلیمری"

فریدون نوحی رئیس بیمارستان قلب شهید رجایی هم از جمله فرهیختگانی است که از دوستی 32 ساله خود با میرزاده یاد کرد.

نوحی ضمن بیان سابقه آشنایی با شخصیت علمی و فرهنگی میرزاده از سال 60 از جلسات قرآنی پنجشنبه ها گفت و ادامه داد میرزاده در زمانی که معاون اجرایی نخست وزیر و معاون اجرایی رئیس جمهور بود، نقش اساسی در بازسازی مناطق جنگی داشت و با دید باز و سعه صدر مسوولیت امور بازسازی را عهده دار شد.

رئیس بیمارستان قلب شهید رجایی به ادامه همکاری با میرزاده زمانی که وی رئیس سازمان برنامه و بودجه شد اشاره کرده ومی گوید: میرزاده پیشنهادات سازنده ای در جهت استقلال مرکز آموزشی و تحقیقاتی شهید رجایی دادند و در استقلال این  مرکز و تایید آن در سازمان برنامه و بودجه ،وزارت بهداشت و مجلس نقش اساسی داشتند.

نوحی، میرزاده را فردی کوشا، جدی و پیگیر دیده، چنانکه می‌گوید «میرزاده تمامی امور محوله را با ایمان، صداقت، امانتداری و با اعتقاد به وظیفه شرعی و دینی‌اش در مقابل جمهوری اسلامی دنبال می کرد».

*"پلیمر" را با میرزاده می‌شناسیم

وی از صنعت پلیمر در کشور سخن به میان آورده و میرزاده را جزو موسسین پژوهشگاه پلیمر و سرمایه علمی برای نظام دانسته و یادآوری کرد«ایشان هم جزو موسسین  و هم از عوامل اصلی توسعه و استقرار این پژوهشگاه بودند و ما گروه پزشکی، پژوهشگاه پلیمر را به نام ایشان می شناسیم و این مرکز با رشد بسیار خوب و فعالیت ها و پیگیری های میرزاده به یک اعتبار برای نظام آموزشی و پژوهشی کشور تبدیل شد».

در ذکر سوابق حمید میرزاده باید گفت که وی استاد تمام دانشکده مهندسی پلیمر و دانشکده مهندسی پزشکی دانشگاه صنعتی امیرکبیر است.

میرزاده کارشناسی ارشد خود را در رشته طراحی و ساخت کامپوزیت‌ها بر پایه پلی‌استر و الیاف کنف، دانشگاه صنعتی امیرکبیر در سال 57 و مدرک دکتری تخصصی خود در رشته بررسی زیست‌سازگاری الاستومر EPR پیوند خورده با هیدروژن‌ها به کمک اشعه لیزر را از‌ دانشگاه نیوساوت ولز (UNSW) استرالیا دریافت کرد.

وی در سال‌ 1359 تا 1360 فرماندار سیرجان، در سال‌های 1360 تا 1364 استاندار کرمان، در سال‌های 1364 تا 1368 معاون اجرایی نخست‌وزیر، در سال‌های 1368 تا 1374 معاون اجرایی رئیس‌جمهور، در سال‌های 1374 تا 1376 معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه، از سال 1386 تاکنون دبیر و عضو هیئت موسس دانشگاه آزاد اسلامی و از سال 1386 تاکنون عضو هیئت امنای مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی است.

میرزاده عضو هیئت علمی دانشگاه کرمان، استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر، استاد وابسته دانشگاه علوم پزشکی تهران و عضو هیئت علمی پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران را در پرونده کاری خود دارد.

انتهای پیام/


نظرات بینندگان