پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : حسن روحانی صبح امروز با حضور در تالار ابوریحان دانشگاه شهید بهشتی حضور یافت و برای دانشجویان و دانشگاهیان سخنرانی کرد.
به گزارش خبرآنلاین، حضور رئیس جمهور در دانشگاه شهید
بهشتی در روز دانشجو با حاشیه هایی همراه بود و دانشجویان شعارهای متفاوتی
را در مقابل روحانی مطرح کردند.
بر اساس گزارش ایسنا «زندانی سیاسی آزاد باید گردد» و «فتنهگر و منافق اعدام باید گردد» از جمله شعارهای دانشجویان بوده است.
همچنین بر اساس گزارش تسنیم دانشجویان شعار مرگ بر اسرائیل و مرگ بر
آمریکا سر دادند و در بخش دیگری از سخنان روحانی نیز دانشجویان شعار "انرژی
هستهای حق مسلم ماست" سر میدادند.
بر اساس گزارش مهر دانشجویان در واکنش به اظهارات روحانی مبنی بر این
که هر جا که دانشجو ببیند حرکتی در کشور اعم از دولت یا هر نهاد دیگری از
مسیر عقلانیت، خردورزی و منافع ملی فاصله می گیرد صدای رسای خود را برای
جلوگیری از انحراف بلند خواهد کرد، ضمن کف زدن، فریاد مرگ بر آمریکا سر
دادند.
زمانی که رئیس جمهور گفت «ما باید با راه و روش ریا، نفاق، دروغ، اتهام،
افراط و افراط گری، نقادانه برخورد و همه را به مسیر عقلانیت، اعتدال،
توسعه، پیشرفت و آزادی دعوت کنیم» دانشجویان حاضر در سالن فریاد "روحانی
زنده باد، اصلاحات پاینده باد" سر دادند.
پاسخ دانشجویان به این سخن روحانی که گفت «دانشجویان عزیز، اساتید
بزرگوار دولت تدبیر و امید در طول این 100 روز حداقل یکی از گره های اصلی
که مربوط به 10سال گذشته در روابط خارجی بود را باز کرد» شعار روحانی
مچکریم بود.
همچنین زمانی که رئیس جمهور گفت «شما دیدید در این تفاهم چه کشورهایی
عصبانی و ناراحت شدند، دیدید به رژیم صهیونیستی چه ضربه ای وارد شد»
دانشجویان شعار مرگ بر اسرائیل سر دادند.
در پی شعار مرگ بر آمریکا، طیف های مختلف دانشجویی همزمان شعار های
سیاسی زندانی سیاسی آزاد باید گردد و فتنه گر و منافق اعدام باید گردد سر
دادند.
مدیریت دانشگاه پیام نور را به مدیران احمدی نژاد نسپارید!
شفاف سازی ،صراحت لهجه و صداقت در گفتار امر مبارک و مستحسنی است.رئیس جمهور محترم به این موضوع اهتمام دارد و آنراحق اساسی ملت می داند.طی 100روز اخیر اقدامات مفید و مؤثر در حوزه مسائل اقتصادی و سیاست خارجی صورت گرفت اما مسائل ومصائبی که دولت قبلی در زمینه سیاست داخلی بویژه دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی بوجود آورده کمتر مورد توجه قرار می گیرد. روند انتصاب رؤسای دانشگاه ها با تعلل و بعضاً مماشات پیش می رود.دانشگاه پیام نور بعنوان ابر دانشگاه دولتی ایران طعمه مناسبی بود تا افرادی که با دوپینگ سیاسی ، بر اتوبوس احمدی نژاد در سال 84سوارشوند به این دانشگاه راه یابندو چنان کردند که محصول این وضعیت اسفبار را همگان می دانندکه اظهر من الشمس است. با انتخاب دکتر فرجی دانا ،گروه هایی تحت عنوان بازرسی و بررسی وضعیت دانشگاه ها شکل گرفته که یکی ازاین گروه ها به دانشگاه پیام نور اختصاص پیدا کرد.این دانشگاه در حال حاضر بیش از 500مرکز و واحد در داخل کشور و در 70شهر دارای شعبه است.نزدیک به یک میلیون ودویست هزار دانشجو ، بالغ بر هزاران کارمند و نزدیک به چندین هزار عضو علمی دارد. علیرغم آنکه در بین اعضای هیئت علمی ،کارکنان و دانشجویان چهره های توانمند و مستعد و با انگیزه وگرایشهای اصلاح طلبی و اعتدال وجود دارند این هیئت در تعیین به سراغ گزینه هایی رفت که این افراد در طول دوران هشت ساله احمدی نژاد شریک وسهیم د رکیک قدرت مدیریت احمدی نژادی دانشگاه پیام نور بودند.
افرادی در فهرست احتمالی بعنوان گزینه های پیشنهادی برای ریاست دانشگاه های مطرح هستندکه در سالهای گذشته و حتی هم اکنون از معاونان و مدیران پیام نور در سازمان مرکزی و شهرستانها بودند. برای نمونه می توان به افرادی اشاره کرد.(........)این افراد حتی مرزبندی خود را با جریان های افراطی اصولگرااعلام نکرده اند و بیشتر به سمت معامله در قدرت فکر می کنند.جناب رئیس جمهور، این اشخاص بارها ارادت خود را به سیاست احمدی نژاد در دانشگاه پیام نور نشان داده اندو ارتباط تنگاتنگی با هیئت رئیسه دانشگاه دارندو این موضوع بر کسی پوشیده نیست.اما جای تعجب دارد چرا دکتر فرجی دانا بدون تحقیق و مطالعه و صرفاً بخاطر رابطه قدیمی این افراد با معاون اسبق اداری و مالی دانشگاه پیام نور اصرار بر معرفی این افراد بعنوان رئیس دانشگاه پیام نور دارد. اگربناست که این افراد برگزیده شوند همان بهتر که یاران نزدیک احمدی نژاد که در رأس دانشگاه قرار دارند،بمانند.چطور چنین افرادی دردولتی که مدعی اعتدال و میانه روی رویکرداصلاح طلبی است ، باز می خواهند دوباره میدان داری کنند. در هرحال کم نیستند افرادی که در داخل دانشگاه پیام نور و یا حتی بیرون از دانشگاه که سالها طرد و بایکوت بودند و حاضر نبودند شریک گرفتاری و مصائب دولت احمدی نژاد در پیام نور باشند.امروز مورد توجه و حمایت قرار نمی گیرند؟ از سویی دیگر چرا وزیر محترم علوم سراغ این افراد نمی رود؟ بنظر میرسد که دولت آقای روحانی به ویژه وزیر علوم و بخصوص دکتر توفیقی در این خصوص باید مطالبات اصلاح گرایانه و اعتدال طلبانه جامعه دانشگاه پیام نور را در یافت کنند و افراد امتحان پس داده،ضعیف ، غیر شفاف ،مبهم و با مواضع دوگانه سیاسی و معامله گرایانه را در رأس دانشگاه پیام نورقرار ندهند و افراد شایسته تر که دارای وزن علمی ، جایگاه ملی و مقبولیت اجتماعی در دانشگاه و با رویکرد اصلاحی را به این مسئولیت مهم بگمارند.
جمعی از کارکنان ، اعضای هیئت علمی و دانشجویان دانشگاه پیام نور
روحانی مچکریم ...