پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : دستیار ویژه رییس جمهور در امور اقوام، مذاهب و اقلیتهای دینی گفت: دولت برخی انتقادات از خود را وارد می داند زیرا افرادی که به دکتر روحانی رای دادند انتظارات بیشتری داشته و دارند، البته رفع مشکلات در مدت زمان کوتاه ممکن نیست.
به گزارش ایرنا،حجت الاسلام و المسلمین ˈعلی یونسیˈ روز شنبه در جمع فعالان سیاسی، دانشجویان و اعضای ستاد انتخاباتی استانی دکتر روحانی در زاهدان افزود: سوء مدیریت گذشته و انباشت مشکلات و انتظارات مردم انتظار از دولت تدبیر و امید را بیشتر کرده است.
وی گفت: مثلا فعالان سیاسی، جوانان و برخی افراد که به دکتر روحانی رای دادند انتظار دارند سرعت تغییرات در کشور و جا به جایی مدیران بیشتر باشد.
او اظهار داشت: انتقاد و حتی اعتراض به معنای مخالفت با نظام و دولت نیست زیرا در یک مجموعه خانوادگی تذکر برادر به برادر دلیلی بر دشمنی نیست.
دستیار ویژه رییس جمهور در امور اقوام، مذاهب و اقلیتهای دینی افزود: با وجود اینکه برخی مردم از دولت انتقاد دارند اما همین افراد به رییس جمهور و وزیر خارجه فعال دولت افتخار می کنند زیرا گفتمان، سخنان سنجیده و عملکرد منطقی دولتمردان را صحیح ارزیابی می کنند.
یونسی در ادامه خطاب به اعضای ستاد انتخاباتی روحانی در سیستان و بلوچستان گفت: تشکیلات ستادها باید بازتعریف و تقویت و نشست های مشترک حتی با رقبای سیاسی و مخالفین برگزار شود.
وی با تاکید بر رعیات عدالت و انصاف نسبت به رقبا افزود: تشکل های سیاسی و دانشجویی از هم اکنون برای انتخابات مجلس دوره بعد برنامه ریزی کنند.
او در ادامه اظهار داشت: علت اصلی محرومیت استانهای سیستان و بلوچستان، ایلام و لرستان و دیگر مناطق کمتر توسعه یافته سوء مدیریت، کم کاری و طرز تفکر منفی برخی مدیران است.
وی بدون توضیح بیشتر گفت: بد فهمیدن و بد عمل کردن دو علت مهم عقب ماندگی کشور است که متاسفانه در بین همه اقشار و گروه ها وجود دارد.
دستیار ویژه رییس جمهور در امور اقوام، مذاهب و اقلیتهای دینی احساس ناامنی، تبعیض و بی عدالتی را احساس های کشنده توصیف و بیان کرد: یک حکومت موظف است بگونه ای عمل کند که این احساس در بین مردم به وجود نیاید زیرا برطرف کردن این حس به راحتی امکانپذیر نیست.
وی افزود: تفاوت های مذهبی بین مردم ایران از جمله در سیستان و بلوچستان نباید با نگاه امنیتی نگریسته شود بلکه اینها برای توسعه کشور فرصت هستند.
یونسی گفت: سیستانی، بلوچ و سایر اقوام اعم از شیعه و سنی برای توسعه کشور فرصت های خوبی هستند و چنانچه از این توانمندی و ظرفیت به خوبی استفاده شود توسعه و دگرگونی را شاهد خواهیم بود.
وی همچنین در پاسخ به انتقاد برخی سخنرانان این مراسم نسبت به استفاده نشدن از نخبگان اقوام و اهل سنت در مدیریت ها اظهارداشت: ملاک دولت تدبیر و امید در انتخاب مسوولان شایسته سالاری است و فرقی بین اقوام، مذاهب و گروه ها قائل نیست لذا از اشخاصی که دارای دانش، عدالت و شجاعت باشند استفاده می کنیم.
همچنین در این نشست برخی فعالان سیاسی سیستان و بلوچستان نیز دیدگاه های خود را بیان کردند.
در همین چارچوب استاد دانشگاه و عضو هیات مدیره منطقه آزاد چابهار با اشاره به ظرفیت و مزیتهای موجود در منطقه خواستار توجه ویژه دولت به سیستان و بلوچستان برای شتاب بخشی به توسعه پایدار شد.
دکتر ˈزهرا اربابیˈ با تاکید بر استفاده از افراد دلسوز بومی برای مدیریت رده های مختلف استانی گفت: از دولت تدبیر و امید درخواست داریم توجه به زنان توانمند و فرهیخته سیستان و بلوچستان بیشتر و از نظرات آنان برای تصمیم گیریهای مهم بهره گرفته شود.
دکتر ˈمحمدتقی رخشانیˈ مدرس دانشگاه و مدیر مسوول ˈروزنامه زاهدانˈ نیز خواستار توجه بیشتر نسبت به محرومیت های سیستان و بلوچستان و استفاده از مدیران بومی در دستگاههای اجرایی این استان شد.
سایر سخنرانان نیز به بیان مطالبی همچون پرهیز از افراط گرایی قومی و مذهبی، اعتماد و استفاده بیشتر از نیروهای بلوچ و اهل سنت در مدیریت و سطوح کارشناسی دستگاه های مختلف کشوری و استانی، نظامی و انتظامی و فرصت سازی به منظور امکان استفاده بیشتر از مرزهای آبی و خاکی سیستان و بلوچستان پرداختند.