arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۱۴۳۲۴۹
تاریخ انتشار: ۱۱ : ۱۷ - ۱۰ دی ۱۳۹۲

کاهش 10 درصدی کشته های ترافیکی پایتخت

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
معاون آموزش سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: افزایش آموزش های ترافیکی طی چند سال گذشته در پایتخت باعث کاهش حوادث ترافیکی و کاهش 10 درصدی سالانه کشته های ناشی از تصادفات شده است.

به گزارش پایگاه خبری پلیس،ˈشهرام جباری زادگانˈ افزود: کمیت سوانح ترافیکی ارتباط معناداری با کیفیت آموزش و فرهنگ سازی در حوزه ترافیک دارد، به این مفهوم که تعداد و شدت تصادفات در جامعه ای که موضوعات آموزشی در حوزه آموزش های شهروندی و ترافیکی آن مورد توجه قرار می گیرد، کاهش پیدا می کند.

وی اظهار داشت: هر پارک آموزش ترافیک که راه­اندازی می­شود باعث راه افتادن چرخ آموزش های ترافیکی در آن منطقه شده و با افتتاح هر پارک جدید ترافیک در هر منطقه می توانیم امیدوار باشیم که نه تنها از آسیب های دانش­آموزان آن منطقه بلکه از حوادث ترافیکی در مناطق مجاور کاسته خواهد شد.

جباری زاگان تصریح کرد: کاهش سوانح ترافیکی در تهران محصول مشارکت پلیس راهور تهران بزرگ و معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در حوزه های مختلف است که مصداق آن را در حوزه آموزش و مجموعه اقدامات مشترکی که در زمینه ترافیک از سوی دو دستگاه اجرا می­شود، شاهد هستیم.

وی اضافه کرد: برای نخستین بار طی سال های اخیر در سال گذشته تعداد کشته های تهران سه رقمی شده و به زیر یک هزار نفر کاهش پیدا کرد و به همین نسبت تعداد کودکانی که در تصادفات کشته می شوند نیز کاهش یافت که این موفقیت مرهون خدمات و زحمات نیروهای خدوم پلیس راهور پایتخت و مجموعه اقدامات مدیریت شهری است.

معاون آموزش سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران خاطر نشان کرد: توفیقاتی که طی این چند سال در زمینه کاهش تصادفات رانندگی در پایتخت با وجود افزایش میزان جمعیت و تعداد خودروهای این کلان شهر حاصل شده، محصول آموزش گروه­های مختلف شهروندان و آگاهی آن­ها از موضوعات ترافیکی است.

** برابری تجهیزات ترافیکی تهران با پیشرفته ترین شهرهای جهان

معاون شهردار تهران نیز با تأکید بر ورود بسیاری از تکنولوژی های مدرن در زمینه حمل و نقل عمومی به تهران گفت : تجهیزات ترافیکی تهران با پیشرفته ترین شهرهای جهان برابری می کند.

سید جعفر تشکری هاشمی با بیان این مطلب افزود: آن چه اداره پایتخت در 8 سال اخیر را از سایر دوره ها متمایز کرده، باور مدیریت شهری بر این مهم بوده که اصولاً ترافیک این کلان شهر بدون استفاده از دانش روز در اجرای پروژه های حمل و نقلی قابل هدایت و کنترل نیست.

وی اضافه کرد: تجربه مدیریت های سنتی و روش های قدیمی گذشته نشان داده که امروز اداره و مدیریت ترافیک کلان شهری همچون تهران بدون استفاده از تکنولوژی های روز دنیا میسر نیست و از این رو در به کارگیری فن آوری های جدید در این حوزه اهتمام ویژه داشتیم.

معاون شهردار تهران با اشاره به این که برای خروج پایتخت از بن­بست ترافیکی از تکنولوژی های روز استفاده نمودیم، اظهار کرد: به عنوان مثال به منظور کنترل بهتر ترافیک این کلان شهر، معابر اصلی شهر را از طریق تجهیز به دوربین های نظارت تصویری، هوشمند نمودیم و در مجموع با استفاده از فن آوری های مدرن سعی کردیم طبق برنامه­ریزی و هدف­گذاری قبلی حرکت کنیم.
نظرات بینندگان