arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۱۵۱۱۰۵
تاریخ انتشار: ۴۵ : ۱۷ - ۱۶ اسفند ۱۳۹۲

خواسته امام (ره) از ما این بود که ساده زندگی کنیم

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
آیت الله استادی در مراسم تجدید میثاق اعضای مجلس خبرگان رهبری با رهبر کبیر انقلاب اسلامی در مرقد مطهر امام خمینی(س) اظهار داشت: خواسته امام خمینی از ما این بود که زندگی ساده ای داشته باشیم و حتی دنبال زندگی های متوسط نیز نباشیم. امام  معتقد بودند که ما باید کاری کنیم که جاذبه برای انقلاب اسلامی ایجاد کنیم.

به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی جماران در ابتدای این مراسم که صبح امروز (پنجشنبه) در محل حرم امام راحل برگزار شد، آیت‌الله دری نجف آبادی  با بیان این که توفیقی است در هر دوره اجلاسیه مجلس خبرگان رهبری، نمایندگان این مجلس به زیارت امام خمینی و یادگار بزرگوارشان شرفیاب شوند، افزود: طبیعتا در این مجالس معمول است که  رییس مجلس خبرگان رهبری چند جمله‌ای را بیان می‌کنند اما از آنجایی که جناب آقای مهدوی کنی و شاهرودی ظاهرا دچار کسالتی شده‌اند و عذر آیت‌الله یزدی نیز واضح است من از سوی آن‌ها عذرخواهی کرده و از آیت‌الله استادی خواسته‌ام که چند جمله‌ای را در این مراسم خدمت حضار بیان کرده و موعظه‌ای بفرمایند.

بنابراین گزارش در ادامه مراسم آیت‌الله رضا استادی گفت: قاعدتا وقتی ما به زیارت قبور ائمه (ع) مشرف می‌شویم سخن از تجدید میثاق با آنان است. بنابراین در این محل نیز باید از همین موضوع سخن بگوییم.

وی با بیان اینکه ما در این مراسم باید به خاطر آوریم امام خمینی از ما چه می‌خواست، افزود: یکی از مباحث مهم مد نظر ایشان این بود که ساده زندگی کنیم و ما حتی به دنبال زندگی‌های متوسط که برخی به دنبال آن هستند نیز نباشیم تا از این طریق برای انقلاب جاذبه ایجاد کنیم.

وی افزود: مردم، جمع ما را به عنوان دست اندرکاران انقلاب می‌شناسند. اگر درست عمل نکنیم هم خودمان ضرر کرده ایم و هم به انقلاب آسیب رسانده‌ایم.

عضو شورای عالی مدیریت حوزه‌های علمیه گفت: همچنین یکی از دیگر موارد مد نظر امام خمینی این بود که اگر قرار است کاری در مملکت انجام شود باید همگی متحد و هماهنگ باشیم. اگر در میان اهل  علم و دین هم دو دستگی ایجاد شود و گروه بندی صورت بگیرد؛ چنین وضعیتی، مطمئنا مورد تایید و رضایت امام  خمینی نخواهد بود.

استادی گفت: در حال حاضر، معیار، مقام معظم رهبری است به همین خاطر اگر بر اساس همین معیار عمل شود، درست عمل کرده‌ایم در غیر این صورت کسی بر خلاف این معیار عمل کردن را نمی‌پسندد.

عضو شورای عالی حوزه علمیه قم در ادامه سخنان خود با تاکید بر اهمیت فرمایشات و وصایای امام خمینی اظهار داشت: اکنون که می خواهیم وصیت نامه امام خمینی را در کتاب های درسی مدارس و دانشگاه ها بگنجانیم بهتر است که ما خودمان نیز بنشینیم و وصیت نامه ایشان را خوب مطالعه کنیم. سپس ببینیم ما خود آن طور که امام می خواستند هستیم یا نیستیم؟! خیلی به دیگران کاری نداشته باشیم ببینیم خود به عنوان یک امام جمعه یا غیر امام جمعه، یک قاضی و یک غیر قاضی چه کار می کنیم. واقعیت این است که خیلی جاها وضعیت ما قابل قبول نیست. اگر در زندگی‌های ما راه عوض شود، همه به خود ضرر زده‌ایم.

استادی با بیان اینکه از من خواسته شده است که موعظه کنم، افزود: موعظه معنایش این است که ما با دیگران کاری نداشته باشیم و ببینیم که خود چگونه عمل می‌کنیم. پس از آن نیز بدانیم که اطرافیان‌مان چگونه رفتار می‌کنند.

به گزارش جماران، استاد حوزه علمیه قم گفت: افرادی که در سن من هستند نباید به دنبال حرف‌هایی باشند که چه کسی جلو رفت و چه کسی چه حرفی را زد که اگر این گونه باشد و ما در پی چنین حرف‌هایی باشیم، باید بدانیم که خیلی از مرحله پرتیم.

وی افزود: یکی از مواردی که به ما تاکید شده است این است که اگر ظاهری داریم، در دل خود نیز متوجه وظایفی که بر اساس آن ظاهر بر ما مترتب می‌شود، باشیم. به طور مثال گفته شده است که اگر نماز می‌خوانیم مراقب حضور قلب خود در نماز باشیم و ظاهرمان نیز مطابق با این عمل‌مان باشد ولی اگر این گونه نباشیم که خود من یکی از این گونه افراد هستم، منافق خواهم بود و حداقل کاری که می‌توانیم بکنیم این است که اگر در دل خود آن گونه که در ظاهر وانمود می‌کنیم، نیستیم؛ لااقل قیافه و ظاهر خداگونه به خود نگیریم و ما که ظاهر خداگونه و پیامبرگونه به خود گرفته‌ایم، اگر بر خلاف این ظاهر عمل کنیم، رفتاری منافقانه خواهیم داشت.

در این مراسم که حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی یادگار گرامی حضرت امام حاضران را همراهی می‌کرد، اعضای مجلس خبرگان رهبری با حضور بر سر مزار همسر حضرت امام (س) ضمن قرائت فاتحه، نسبت به این بانوی فداکار انقلاب اسلامی نیز ادای احترام کردند و یاد فرزندان گرانقدر رهبر کبیر انقلاب اسلامی شهید مصطفی خمینی(ره) و مرحوم حاج سید احمد خمینی(ره) را گرامی داشتند.

اعضای مجلس خبرگان رهبری همچنین با حضور بر سر مزار مرحوم دکتر حسن حبیبی به قرائت فاتحه برای وی پرداختند.

در ابتدا و انتهای این مراسم برخی از اعضای مجلس خبرگان رهبری طبق روال با یادگار امام گفت وگو داشتند که از آن جمله می توان به حجت الاسلام علوی وزیر اطلاعات اشاره کرد.
نظرات بینندگان