arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۱۵۶۸۳۶
تعداد نظرات: ۱۲ نظر
تاریخ انتشار: ۴۴ : ۱۴ - ۲۷ فروردين ۱۳۹۳
بازهم سکوت تیم رسانه ای دولت؛

ایسنا به کجا می رود؟

کاهش چشمگیر حقوق و دستمزد پرسنل خبرگزاری ایسنا و زمزمه های نگران کننده درون سازمانی به تعدیل نیرو منجر شده است . تعدیل نیرویی که یکی از نزدیکان دفتر رئیس جمهوری می گوید مدیر عامل ایسنا قبلا نسبت به آن هشدار داده بود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
خبرگزاری دانشجویان ایران ( ایسنا) برای فعالان عرصه خبر و همچنین دانشجویان جنبش دانشجویی تداعی زایش و رویشی از درون است. این رسانه محصول خلاقیت و اتحاد و همدلی اعضای انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران است که با محوریت و مدیریت ابوالفضل فاتح و حمایت علی منتظری رئیس وقت جهاد دانشگاهی پایه گذاری شد. رمز موفقیت و ریشه انداختن نخستین رسانه غیر دولتی ایران همان وحدت است . وحدت و اتحادی که منجر به استحکام درونی آن مجموعه شد و اکنون بعد از گذشت 15سال برای نخستین بار با تعدیل نیرو در این رسانه استحکام درونی ایسنا خدشه دار شده است.

به گزارش «انتخاب»، «استحکام درونی » را رهبر معظم انقلاب در مساله اقتصاد مقاومتی بکار بردند. ایشان که فرهنگ را مهمتر از اقتصاد می دانند. اقتصاد مقاومتی را به گونه ای ترسیم کردند که حرکتی فرهنگ ساز بشمار آید و دارای ویژگی های  دانش بنیان ، مردم بنیاد و عدالت محور باشد. از قضا ایسنا هر سه ویژگی برشمرده رهبری را داراست و در عرصه رسانه نماد یک حرکت فرهنگی متکی به خود به شمار می رود. شاید به همین دلیل است که حتی در دوره احمدی نژاد نیز این خبرگزاری تعدیل نیرو نشد.

اما اکنون کاهش چشمگیر حقوق و دستمزد پرسنل خبرگزاری ایسنا  و زمزمه های نگران کننده درون سازمانی به تعدیل نیرو منجر شده است . تعدیل نیرویی که یکی از نزدیکان دفتر رئیس جمهوری می گوید مدیر عامل ایسنا قبلا نسبت به آن هشدار داده بود.

مسوولان این خبرگزاری «کسری بودجه» و «فشار مالی» را عامل تعدیل نیرو عنوان کرده اند. با وجود تلاش های مجدانه سعیدپورعلی در این زمینه، اما متاسفانه این اتفاق در حال رخ دادن است.

ایسنا که 15 سال از فعالیتش گذشته است، بعد از دولت سید محمد خاتمی و به خصوص در 8 سال دولت محمود احمودی نژاد همواره از سوی دولت تحت فشار بوده و انتظار می رفت با روی کار آمدن دولت حسن روحانی این خبرگزاری که سبغه اصلاح طلبی دارد بتواند بهتر و تحت فشار کمتری به فعالیت خود ادامه دهد.

از سوی دیگر حضور علی لاریجانی در ایام بررسی بودجه در ایسنا احتمال افزایش چشمگیر بودجه این سازمان را تقویت کرده بود.

خبرگزاری دانشجویان در سال 78 تاسیس شد و بعد از ابوالفضل فاتح که با روی کار آمدن دولت احمدی نژاد از این مجموعه کنار رفت، در 8 سال گذشته 9 نفر به عنوان سرپرست این خبرگزاری را اداره کردند.

مدیر عامل فعلی ایسنا سعید پورعلی از مدیران جهاد دانشگاهی است که پس از روی کار آمدن دولت یازدهم و با برکناری ساسان والی زاده از نزدیکان دولت احمدی نژاد، از سوی رییس جهاد دانشگاهی به عنوان سرپرست منصوب شد.


نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۲
در انتظار بررسی: ۳
غیر قابل انتشار: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۴۳ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۷
4
47
آقا جان جریان رسانه ای دولت بسیار بسیار کند است. شما بروید سایت فارس و یا حتی تابناک را ببینید. منبع خبر اینها شده اند نه ایسنا و ایرنا.به خصوص ایرنا که با وجود گستردگی بسیار کند و بی خیال عمل می کند.باید کارایی رسانه ای اینها خیلی قوی تر باشد.اینکه تعداد ارجاعات اینترنتی و غیر اینترنتی به این خبرگزاری ها اینقدر کاهش یافته واقعا مایه تاسف است. خبرگزاری دولت که در همه استان ها پایگاه دارد باید اینچنین کند و بی ثمر باشد بسیار مایه تاسف است.چهار تا مصاحبه درست و حسابی از اینها نمی بینی که در تقویت گفتمان اعتدال و مبارزه با افراطی گری باشد.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۱۱ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۷
بدنه ایرنا و ایسنا انباشته از نیروهای احمدی نژادی است که با پارتی بازی و فشار دولتیهای قبلی در این خبرگزاریهای حساس کاشته شده اند و تقریبا کنترل کامل آنها را بر عهده دارند. بهتر است دولت هر دوی اینها را تعطیل کند و یک خبرگزاری جدید کوچک ولی فعال ایجاد کند تا بتواند به عنوان بازوی رسانه ای دولتی که عملا فاقد رسانه موثر است، عمل کند.

در جریان مذاکرات ژنو خبرگزاری ایسنا یک خب 5 پاراگرافی در مورد اظهارات آقای کری در مجلس امریکا منتشر کرد که 4 پاراگراف آن کاملا غلط و جهت دار و برای تخریب تیم مذاکره کننده ایرانی تنظیم شده بود. علیرغم تذکرات متعددی که در بخش نظرات سایت ایسنا دادیم، خبر غلط منتشر شد و تندروها از آن سو استفاده کردند.
...
ناشناس
|
United Arab Emirates
|
۱۶:۱۲ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۷
5
17
جدا برای آنانی که به جای حل مسئله دنبال پاک کردن صورت میئله هستند متاسفم!
تعدیل نیرو؟
بریدن نان یک خانواده ایرانی؟!
رنجش خاطر و استرس یک طیف از ایل وطایفه ای؟!
شرمنده شدن پدر در پیش فرزند؟!
انتخاب منتشر نکن
ولی امان از آه وناله های مظلوم که دنیایی را ...
گلرخ
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۰۷ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۷
0
4
برادر من، آرم ايسنايي كه گذاشتي غلطه. ايسنا همچين آرمي نداره
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۲۰ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۷
2
8
واقعاً باید تاسف خورد یک خربرگزاری فعال و درجه یک داریم در حال نابودی هست.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۲۷ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۷
2
9
این خبرگزاری ها اینقدر وظیفه اصلیشونو انجام ندادن و اینقدر جهت دار خبر دادن و ...، که حالا کم کم داره دامن خودشونو می گیره
حسام
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۳۵ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۷
1
5
خبرگزاری ایکنا هم مثل ایسنا که برای جهاد دانشگاهیه با زمزمه های نگران کننده تعدیل نیرو مواجه شده و اصلا شرایط جالبی نداره
امیر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۰۰ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۸
2
8
اصولاً کاری که دولت احمدی نژاد کرده، این بوده که در اقصی نقاط کشور و در تمام بخش ها افراد خودشو اورده گذاشته که من نمیگم همشون بی کفایت هستن اما بپذیریم وقتی سیستم این میشه که باید آدم خودمونو بیاریم نه آدمی که مناسبه، خب بی عدالتی زیاد میشه. نتیجه این که دولت جدید همه جا با این مشکل مواجهه که افرادی که جناحی کار میکنن اونجا حضور دارن و همچنین دولت از طرف مجلس اصولگرا هم تحت فشاره.... وضع خرابیه
سارا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۰۰ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۸
2
7
...
مسلما مقصر خود ایسنایی ها هستند نه دولت و سرپرست و.... این سخنان
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۶ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۸
2
1
عملکرد بد این رسانه ها دامن خودشون رو گرفت
امیررضا
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۳:۰۵ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۸
2
0
والا ایسنا که الان شدیدا ضد دولته. بودجش قطع شه که بهتره. سر توافق ژنو کم حمله نکرد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۱۹ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۸
1
2
خبرگزاری ایسنا دیگه اون ایسنای قدیم و در کنار دانشگاهیان نیست! چندی پیش خبرنگار این رسانه در یکی از نشست های دانشگاه آزاد اسلامی ارومیه با دیدن برخی موضع گیری های بنده دوبار پیشم اومد و گفت که می خواهد با من گفتگو کند ولی بعد دیدم با اشاره مسئولین نهادی که او را دعوت کرده بودند کنار کشید و خبری ازش نشد! اینها دیگه اون دانشجویان مستقل و آزادی خواه نیستند. ابوالفضل قاتح ها رفتند اینها ببشترشون به جاهای دیگری وصل هستند!
نظرات بینندگان