arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۱۵۹۷۷۳
تاریخ انتشار: ۳۶ : ۱۹ - ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۳

توقف ثبت نام مسکن مهر در تهران

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

 
معاون عمرانی استاندار تهران با بیان اینکه در بخش مسکن مهر تمام افرادی که ثبت نام کرده‌اند و دولت قبل برای آن‌ها تعهد ایجاد کرده موظف به اجرای تعهدات هستیم گفت: تا زمانی که سیاست دولت یازدهم در بخش مسکن مشخص و ابلاغ نشده، هیچ گونه ثبت نام و احداث مسکن مهر در برنامه استان وجود ندارد.

به گزارش ایسنا، حسن کریمی در حاشیه کمیته مبارزه با ساخت‌و سازهای غیر مجاز درباره افزایش کرایه‌های تاکسی گفت: شورای شهر تهران افزایش 25 درصدی کرایه‌ها را مصوب و فرمانداری نیز آن را تایید کرده است که این نرخ‌های جدید از 16 اردیبهشت ماه اجرایی می‌شود.

وی ادامه داد: در بقیه شهرستان‌های استان تهران نیز مقرر شده نرخ‌های کرایه تاکسی‌ها به تاییدیه فرمانداران برسد و اعلام میزان افزایش کرایه‌ها در شهرستان‌ها، بیشتر از نرخ شهر تهران نباشد.

معاون عمرانی استاندار تهران درباره دستور کار جلسه امروز کمیته ویژه مبارزه با ساخت و سازهای غیرمجاز گفت: این جلسه که به طور منظم هر دو هفته یک بار در استانداری تهران برگزار می‌شود، امروز نیز برگزار شد و دستور کار امروز هتل آرینا و ساخت‌وسازهای سطح بومهن بود.

وی افزود: در این جلسه گزارش برخورد و توقف زمین‌خواری امین‌اباد فیروزکوه، منطقه جنگلک مورد بررسی قرار گرفت که حدود 50 هکتار از زمین‌های تصرف شده این منطقه که در آن شهرک‌سازی اتفاق افتاده بود تخریب و از شهرک‌سازی جلوگیری شده است.

معاون عمرانی استانداری تهران ادامه داد: هتل آرینا نیز یکی از مباحث دستور کار امروز کمیته مبارزه با ساخت و سازهای غیر مجاز بود و علی‌رغم اینکه دستور توقف و برخورد با مالک این هتل داده شده بود، اما تخلفات مالک ادامه داشت که مقرر شد در بخش‌هایی که بیش از حد پروانه اقدام به ساخت و ساز کرده، تخریب صورت بگیرد.

به گفته کریمی بر اساس پروانه ساخت، این هتل باید در 7 طبقه احداث می‌شد که مالک تخلف کرده و در 10 طبقه هتل را احداث کرده است که مقرر شد پس از طی روال قانونی، ساخت و سازهای خارج از پروانه هتل تخریب شود.

وی درباره اینکه آیا ساخت و ساز این هتل در حریم رودخانه نیز بوده، عنوان کرد: این هتل در حریم رودخانه ساخته نشده اما در حریم کیفی رودخانه است و متاسفانه در آن زمان مسئولان استان از جمله استانداری، فرمانداری، بخشداری و سازمان آب آن را تایید و مجوزهای ساخت را صادر کرده‌اند که روال قانونی آن باید پس از بررسی در کمیسیون ماده 99 اجرایی شود.

وی در پاسخ به اینکه در حال حاضر چه تعداد پرونده ساخت و ساز غیر مجاز در تهران وجود دارد، اظهار کرد: آمار دقیقی از ساخت و سازهای غیر مجاز نداریم. هرچند که روند ساخت و سازها کند شده اما همچنان ادامه دارد و تا زمانی که زمین منافع خود را دارد، متاسفانه از سهل‌انگاری دستگاه‌ها سوء استفاده شده و اقدام به ساخت و سازهای غیر مجاز می‌شود.

وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر تعیین تکلیف زمین‌های سرخه‌حصار نیز گفت: زمین‌های سرخه‌حصار تعهد و سند برای مردم صادر کرده و استانداری ضمن آنکه اجازه هیچ گونه ساخت و ساز در این مننطقه را نمی‌دهد اما معتقدیم باید حق و حقوق مردم از طریق معاوضه پرداخت شود.

وی تاکید کرد: منطقه سرخه‌حصار باید همچنان فضای سبز و منطقه و تفرجگاه گردشگری تهران باشد.

معاون عمرانی استاندار تهران درباره روند مبارزه با ساخت و سازهای غیر مجاز و زمین‌خواری گفت: در بخش زمین‌خواری 90 درصد و در بخش ساخت و سازهای غیر مجاز نیز تا 60 درصد برخورد صورت گرفته اما با توجه به اینکه وسعت زمین‌های دولتی بالاست و از سوی دیگر امکانات دولت کم و محدود است، نمی‌توان با این امکانات تمام زمین‌ها را کنترل کرد و بر این ا ساس مقرر شده با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی، تدابیری برای ایجاد گشت‌ها و ماموران بازرسی اتخاذ شود تا بتوانیم با موضوع زمین‌خواری و ساخت‌وسازهای غیر مجاز برخورد مناسب داشته باشیم.

وی درباره اتمام ظرفیت مسکن مهر استان تهران نیز گفت: در بخش مسکن مهر تمام افرادی که ثبت نام کرده‌اند و دولت قبل برای آن‌ها تعهد ایجاد کرده دولت موظف به اجرای تعهدات دولت قبل است اما تا زمانی که سیاست دولت یازدهم در بخش مسکن مشخص و ابلاغ نشده، هیچ گونه ثبت نام و احداث مسکن مهر در برنامه استان وجود ندارد.

کریمی اظهار کرد: اکثر واحدهای مسکن مهر در حال احداث و تحویل است اما عمده مشکلات این شهرک‌ها تکمیل نبودن خدمات آب، برق، گاز و کمبود مدرسه، درمانگاه، پاسگاه و امنیت مناطق است و دستگاه‌ها متعهد شده‌اند در اسرع وقت خدمات لازم را در این شهرک‌ها ایجاد کنند.

معاون عمرانی استاندار تهران درباره اتفاقی که در فشافویه و سد این منطقه افتاده است گفت: این سد از سال 78 که احداث شد، به منظور بهره‌برداری کشاورزی بوده و به هیچ عنوان قرار نبوده در آن پرورش ماهی صورت بگیرد. لذا این سد حوضچه پرورش و تامین ماهی نبوده است.

کریمی درباره آبیاری صیفی‌جات مناطق جنوبی تهران با فاضلاب گفت: متاسفانه از سال‌های گذشته استفاده از آب‌های غیر بهداشتی برای آبیاری صیفی‌جات مشکلاتی را به وجود آورده و با توجه به اینکه سلامت مردم برای استانداری بسیار حائز اهمیت است به جهاد کشاورزی دستور داده شده تا با کشت‌هایی که با استفاده از آب‌های غیر بهداشتی انجام می‌شود، برخورد شود.
نظرات بینندگان