arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۱۸۴۰۱۸
تعداد نظرات: ۱۵ نظر
تاریخ انتشار: ۰۹ : ۰۹ - ۱۶ دی ۱۳۹۳

دادستان‌ مشهد: غیر از پدیده، پردیسبان و تبرک شرکتهای دیگری هم هستندکه به مال مردم دست اندازی می کنند

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
 دادستان عمومي و انقلاب مشهد از شيوه هاي جديد کلاهبرداري و حيف و ميل اموال عمومي و اشخاص در پوشش برخي شرکت هاي بزرگ سرمايه گذاري پرده برداشت و گفت: برخي افراد در کشور با عناويني مانند شرکت هاي سرمايه گذاري و خريد و فروش سهام، به جيب مردم دستبرد مي زنند و با شگردهايي مانند دلال بازي ، رابطه گري، تبليغات، قانون گريزي و ... اقدام به کلاهبرداري هاي کلان مي کنند .

قاضي غلامعلي صادقی ضمن بيان اين مطلب افزود: علاوه بر شرکت هايي مانند پديده، تبرک و پرديسبان که تبليغات و خريد و فروش سهام آنان با صدور دستوراتي از سوي مسئولان قضايي ممنوع شده است متاسفانه هنوز شرکت هاي ديگري در کشور وجود دارند که با استفاده از شيوه هاي جديد مانند خريد و فروش غيرقانوني سهام و يا عناوين ديگري به اموال مردم دست درازي مي کنند و به صورت زيرزميني و آرام آرام اقتصاد کشور را نشانه گرفته اند و در ظاهر با شکلي به اصطلاح "شرکت سرمايه گذاري" خودنمايي مي کنند.

مقام ارشد قضايي مشهد مهم ترين ابزار و شيوه کار اين گونه کلاهبرداران را تبليغات گسترده در کشور عنوان کرد و افزود: آنان براي سودجويي و کشاندن سرمايه هاي مردم به سوي خود، هزينه هاي کلاني را صرف تبليغات گسترده مي کنند و در اين راستا نيز بده و بستان هايي با برخي چهره هاي سرشناس و مطرح اعم از افراد سياسي و يا اجرايي دارند تا بدين طريق بتوانند افکار عمومي را به سمت و سويي بکشانند که از قبل هدف گذاري کرده اند و با همين شيوه نيز سعي در تطميع برخي سرمايه گذاران خرد دارند.

"قاضي صادقي" قانون گريزي را از ديگر خصايص اين گونه کلاهبرداران دانست و تصريح کرد: همه سعي اين افراد آن است که به جاي پايبندي به قانون از مقررات قانوني فرار و به آنچه که به نفع خودشان است عمل کنند. وي خاطرنشان کرد آنان براي رسيدن به اهداف خلاف قانون خود نيز از دلالاني که تجربه و تبحر خاصي در چرب زباني و حيله گري دارند استفاده مي کنند تا بازارهاي دلالي را براي سودجويي هاي بيشتر همواره زنده نگه دارند.

دادستان عمومي و انقلاب مشهد همچنين تصريح کرد: در اين گونه فعاليت ها که ريشه اي از کلاهبرداري و حيف و ميل اموال عمومي و فردي در آن ها ديده مي شود، رابطه جاي ضابطه را گرفته است و مديران و کارگزاران شرکت هايي تحت عنوان سرمايه گذاري و يا خريد و فروش سهام، سعي مي کنند با افراد مختلف سياسي، اجرايي و برخي افراد با نفوذ ارتباط برقرار کنند تا از اين طريق بتوانند کارهاي خلاف خود را بدون بروز هرگونه مشکلي پيش ببرند.

"قاضي غلامعلي صادقي" ادامه داد: وعده هاي بزرگ و توخالي مانند روز شمارهاي مختلف، يک شبه ميليونر شدن، ساخت شهرهاي جديد در چند ماه و همچنين جايگزيني موارد تجملاتي به جاي نيازهاي ضروري مردم از شيوه هاي ديگر کلاهبرداران براي سر کيسه کردن مردم است بنابراين شهروندان نيز بايد هوشيار باشند تا طعمه هايي براي اين گونه کلاهبرداري ها قرار نگيرند و سرمايه هاي اندک خود را که با عرق جبين به دست آورده اند به راحتي از دست ندهند .

منیع : روزنامه خراسان
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۵
در انتظار بررسی: ۴
غیر قابل انتشار: ۹
احسان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۲ - ۱۳۹۳/۱۰/۱۶
2
17
اقاي دادستان فعلاكه كسي پولشو از دست نداده كه هيچ سود هم كردن متاسفانه وقتي بانكها خدماتي به نفع مشتري ارائه نميدهند مردم به اجبار به سمت اين گونه شركت ها ميروند پس فكري به حال اصلاح سيستم بانكي به نفع مشتري باشيد
محسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۶ - ۱۳۹۳/۱۰/۱۶
1
15
واقعا این پنج سال که خود صدا و سیما صدهابار تبلیغ این شرکتهارو انجام میداد شما چرا سکوت کردید؟!

در ضمن شرکتهای نظیر تبرک و پردیسبان و... فاقد پشتوانه لازم هستند ولی پدیده فرق داره . چرا اینها رو همسنگ قرار میدید؟! پدیده طی این دو هفته انتشار اخبار کذب همچنان در حال بازخرید کردن سهام از مردمه و کسی رو متضرر نکرده که همه هم در سود هستند....
واقعا دستشون درد نکنه
رحيم
|
United Arab Emirates
|
۱۱:۱۰ - ۱۳۹۳/۱۰/۱۶
0
3
در حقيقت عدم وجود مراجع متنوع سرمايه گذاري و حجم بالا نقدينگي نزد مردم و بازار بسيار وحشتناك مسكن و خودرو و طلا و ارز و غيره مردم را سرگردان و سرمايه هاي كوچك آنها را همانند يك تكه چوب شناور در درياي پر تلاطم بازار هاي كاذب و پر از حباب نموده است . بايد سريعا وضعيت اين شركت پديده مشخص و شفاف اعلام شود تا التهاب نزد مردم كاهش يابد .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۳ - ۱۳۹۳/۱۰/۱۶
0
5
هر سه شرکتی که نام بردید صدا و سیما دربست در اختیارشان بود .
یکی از این شرکتها به قید قرعه به خریداران رب گوجه فرنگی یک سوزوکی ویتارا به قیمت پنجاه میلیون ان زمان جایزه میداد ولی هزینه تبلیغ این جایزه میلیاردی بود وشاید از سود فروش رب ان شرکت بیشتر میشد .
قطعا" یک جای کار ایراد دارد . مردم هم مقصرند و گول تبلیغات و طمع خود را میخورند .
عامل اصلی موفقیت کلاهبردران طمع قربانیان است
ناشناس
|
Syrian Arab Republic
|
۱۱:۱۳ - ۱۳۹۳/۱۰/۱۶
1
7
مثل اینکه آقای دادستان مشهد با این حرفها فقط بدنبال تخریب اقتصاد مملکت و از بین بردن سرمایه ملته! یک عده سرمایشونو گذاشتن روی هم ارزش افزوده و کارآفرینی ایجاد کردن واسه مملکت، همه هم راضیند، شما این وسط حرف حسابت چیه؟ شما وکیل مدافع ملت ایران هستید یا شیخ نشینهای دوبی که کیش و مشهد رو رقیب خودشون می بینند؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۳۸ - ۱۳۹۳/۱۰/۱۶
دوست عزیز فعالیت این شرکت ها به سود اقتصاد این مملکن نیست که هیچ آثار مخرب آنها بیشتر است , اگر این شرکت ها واقعا قصد کار اقتصادی دارن چرا این سرمایه عظیم و تو بخش تولید سرمایه گذار ی نمی کنن , هدف از این همه ساخت و ساز عظیم چی می تونه باشه , مردم یه جامعه اگه مصرفی بار بیان دیگه هیچ تلاشی برای تولید انجام نمی دن بعد می دونی چی به سر این مملکت می یاد , اونوقت یه تولید کننده بدبخت باید به سختی تو این مملکت کار کنه , روستا نشینای ما که بخش عمده ی تولیدات کشاورزی به عهده ی اوناست با هدف در آمد بیشتر زمیناشونو تغییر کاربری می دن یا می فروشن , متاسفانه وضع خیلی خرابه این افرادم می بینن تو ساخت و ساز پولی سوخت نمی شه همشون رو آوردن به این کار !!!
موردای اینجوری زیاده برای نمونه می شه یه سری به شمال کشور زد , فاجعه است ...
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۳ - ۱۳۹۳/۱۰/۱۶
0
4
پس یادمون نره. تبرک بخر جایزه ببر ...
ناشناس
|
Syrian Arab Republic
|
۱۱:۳۲ - ۱۳۹۳/۱۰/۱۶
2
3
مثل اینکه آقای دادستان مشهد با این حرفها فقط بدنبال تخریب اقتصاد مملکت و از بین بردن سرمایه ملته! یک عده سرمایشونو گذاشتن روی هم ارزش افزوده و کارآفرینی ایجاد کردن واسه مملکت، همه هم راضیند، شما این وسط حرف حسابت چیه؟ شما وکیل مدافع ملت ایران هستید یا شیخ نشینهای دوبی که کیش و مشهد رو رقیب خودشون می بینند؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۰ - ۱۳۹۳/۱۰/۱۶
0
4
اولا بدلیل نابسامانی اوضاع اقتصادی و پایین بودن درآمد مردم همه دنبال سود و شانس می گردند .
دوما زمانی از طریقورمی کمپوست در کرج کلاهبرداری شد و آنجا هم تبلیغات تلویزیونی بود
سوما آیا برای درج آگهی در روزنامه ها و صدا و سیما ارگانی دولتی نظارت ندارد که صحت و مجوز آنها را کنترل نماید .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۲ - ۱۳۹۳/۱۰/۱۶
0
1
در اصفهان شرکت گیتی پسند ملت را بیچاره کرده و نه اعلام ورشکستگی میکند و نه پول های مردم را میدهد ولی مشخص نیست چرا هیچ مرجع قضایی مساله را پیگیری نمی کند.... شما را به خدا به داد مردم برسید.
احمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۹ - ۱۳۹۳/۱۰/۱۶
2
2
مگر ساخت هتل و فروشگاه تولید نیست و رونق گردشگری نمی باشد راستی یکی به این سوال پاسخ بده علت خروج اینهمه سرمایه از ایران به سمت دبی را چگونه توجیه می کنیم یک هزارم آن داره در مملکت ساخته میشه این همه سنگ اندازی می شود اگر من نوعی بر اساس آموزه های دینی و غیرت ایرانی میخواهم از زیارت سیاحت حلال برخوردار بشم کجا میتوانم چنین مجتمعی پیدا کنم باور کنید در مقابل جاذبه های توریستی در دنیا پدیده چیزی نیست شما آدم های کوچکی هستید.سرمایه های ملی را به باد فنا ندهیم.یکی بر سر شاخ بن می برید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۲۹ - ۱۳۹۳/۱۰/۱۶
0
2
اگه اقای پهلوان رفت کارخانه زد که تولید رونق گرفت و یک عده دائم مشغول به کار شدند این ارزشه وگرنه مغازه و پاساژ ساختن هنر نیست الان تو مشهد هرکی یکم پول بدست میاره شروع میکنه به ساخت و ساز بدون داشتن حتی تخصص. این آقا با پول مردم داره قمار میکنه ضررش رو هم مردم باید بدن چون این آقا دست خالی شروع کرده چیزی برای از دست دادن نداره
ناشناس
|
United Arab Emirates
|
۱۵:۴۴ - ۱۳۹۳/۱۰/۱۶
1
2
اقتصاد کشور با سودهی که درست نمیشه،دوستان عزیزی که میگین کار آفرینی کرده،حرفتون درسته چون یک عده واقعا صاحب کار شدن ولی با پول مردم،به جا این که مردم صاحب کار بشن یک عده خاص صاحب کار بشن!
اگر به کشور ژاپن نگاه کنی و ببینی چطور تونسته با چرخه تولید به یک کشور قدرتمند تبدیل بشه،با سرمایه گذاری رو آموزش و تولید!
اگر آموزش و تولید این مملکت درست بشه،اون موقع هم سود کردیم و هم با کشور های عربی و غربی میتونیم رقابت کنیم.
آخر حرفم با این پروژه های کاذب نه تو میتونی استفاده کنی و نه من،چون اون موقع هزینه استفاده از این پروژه صد برابر بیشتر از سودی که کردی!
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۵۵ - ۱۳۹۳/۱۰/۱۶
0
3
اقای دادستان ان روز ک من با تبلیغات فراوان در سطح شهر مشهد و تبلیغات امیدبخش در صدا و سیمای جمهوری اسلامی تمام سرمایه ام را فقط برای اینکه از تورم عقب نیوفتم گذاشتم شما کجا بودید؟؟این شرکت 7 سال است فعالیت می کند...در این سالها شما تبلیغات را ندیدی؟ساخت و سازها را ندیدی؟الان این کار شما به نفع مردم دارد تمام می شود یا ضرر مردم.به بهانه حراست از مال مردم دارید مال مردم را به باد می دهید.
امید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۳۷ - ۱۳۹۳/۱۰/۱۶
1
1
دام حقوقی، می دانید دام حقوقی چیست ، خدا رحمت کند گذشتگان را که چقدر حلال و حرام می دانستند و به آن پایبند بودند ، فضایی بوجود آمده که گویا به یغما بردن مال مردم هنر است و برای آن مسابقه گذاشته اند، متاسفانه امروزه بازار کار و سرمایه در ایران مشکل اساسی دارد، از همین رو شرکتها و گروهایی زیادی به مال مردم چشم طمع دوخته اند تا آن را به یغما ببرند. آنان با دامهای حقوقی خود را در امان نگه می دارند چرا که از اول مشارین حقوقی دارند و جریان کار را طوری برنامه ریزی می کنند که پایشان گیر نباشد، تا زمانیکه امکان دارد با بورس بازی و سوء استفاده از قوانین تجارت، و با روشهایی مبتنی بر غفلت و اعتماد مردم، سرمایه مردم را گیر می اندازند، اگر اصرار می کنند که صبر کنید درست می شود، واقعا راست می گویند بمانید درست می شود ، اما چی درست میشود؟ کافیست که از این فضا عبور کنند فکر میکنید پاسخگویتان خواهند بود ، روی دیگر سکه را هر گز نمی توانید حتی فکرش را بکنید ، البته اگر بخواهید بدانید مصداق زیاد است مالباختگان نگین خودرو یک نمونه اخیرش است ، آنها هم میگفتند بمانید درست می شود، چون می دانستند از لحاظ حقوقی کلاهبرداری نکرده اند و دعاوی حقوقی به نفعشان تمام می شود ،گروهی دیگر در بردن ملک مهارت دارند ، البته آنها کار را در زمان و مکان و موقعیت جغرافیایی توزیع می کنند ، از رویه های قضایی نیز حداکثر استفاده می کنند ، آنها به خوبی در یافته اند که احتمال ارجاع چند پرونده به یک شعبه در طول زمان و مکان و وسعت جغرافیایی صفر است ، و لذا طعمه هایشان را یک به یک قربانی می کنند تا فریاد قربانی را فقط خودش بشنود ، آنها می دانند با دام حقوقی که طراحی کرده اند ، قانون در خدمتشان است و مالباخته در راهروهای دادگاه به هیچ نخواهد رسید و پیگیری حقوقی مالباخته نیز به نفع آنها تمام خواهد شد و لذا خود او را به طرح دعوا برای احقاق حق می کنند تا آخرین شعله های امید را در او بمیرانند. آنها می دانند که شخصیت حقوقی و قرارداد در کنار اعتماد و بی اطلاعی و کم اطلاعی حقوقی مردم ،چه منافع سرشاری برایشان دارد ، و قانون را در خدمت آنها قرار می دهد . این نمونه را در وبلاگ ببینید که بنده خدا که نه وامی از بانک گرفته است و نه به بانک بدهکار است اما ملکش را بموجب قانون باخته است ، هزاران مثل او که دیگر صدایشان خاموش شده است و در پیچ و تاب راه رو های دادگاه گم شده است و ره بجایی نبرده ا ند ، از سال 92 صدایش خاموش شده است و معلوم نیست مرده است یا در کنجی ،فلج و با آه حسرت روز گار می گذاراند،
آری در این وانفسا ، با دام حقوقی یکی پول مردم می برد ، یکی خودروی مردم می برد ، یکی ملک مردم می برد ، راستی معوقات بانکی (که از 80 هزار میلیارد تومان تا 200 هزار میلیارد تومان مطرح میشود)،چگونه باید به بانکها باز گردد، اگر قرار بود آنکس که وام را گرفته آنرا برگرداند، هر گز حاضر نمی شد متحمل جرائم وحشناک دیرکرد شود،و یا ریسک مزایده اموال را بپذیرد، مطمئنا با دامهای حقوقی از پیش تعریف شده، این معوقات باید از سرمایه مردم عادی که از اطلاعات حقوقی بی بهره و کم بهره اند و اعتماد می کنند باید تامین شود. یقینا ذینفع وثائق بانکی تسهیلات معوق ، تسهیلات گیرنده نیست، و با حیل مختلف سرمایه مردم گرفتار شده است، براستی چرا بانکها تسهیلات معوق و وثیقه آنها را آگهی عمومی نمی کنند تا مردم به دام افتاده مانند آنچه در وبلاگ می بینید و هزاران مثل این بنده خدا، زودتر مطلع شوند و سرپناهشان ،به تاراج نرود
نظرات بینندگان