arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۱۸۵۸۲۸
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۴۵ : ۰۹ - ۲۸ دی ۱۳۹۳
علی جنتی:

فیلم های دارای ممنوعیت اکران از گذشته به ارث رسیده اند / پای مجوز به فیلم ها می ایستیم / کارگردانان 8 سال پا به وزارت ارشاد نمی گذاشتند

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: فیلم رستاخیز در سال 91 آماده شده بود اما سینماگر حاضر به ارائه فیلم به جشنواره نبود ، این رخدادها به دلیل سرخوردگی ایجاد شده در اهالی سینما بود اما اکنون اهالی سینما نشاط پیدا کردند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
فیلم های دارای ممنوعیت اکران از گذشته به ارث رسیده اند / پای مجوز به فیلم ها می ایستیم / کارگردانان 8 سال پا به وزارت ارشاد نگذاشته بودندوزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: فیلم رستاخیز در سال 91 آماده شده بود اما سینماگر حاضر به ارائه فیلم به جشنواره نبود ، این رخدادها به دلیل سرخوردگی ایجاد شده در اهالی سینما بود اما اکنون اهالی سینما نشاط پیدا کردند.

به گزارش «انتخاب»، علی جنتی در آیین رونمایی از سامانه دسترسی به منابع تصویری سی و سومین جشنواره فیلم فجر گفت: زمانی که به این وزارتخانه آمدم جلساتی با سینماگران برگزار کردم که بسیاری عنوان می کردند 4 یا 8 سال است پا به وزارت ارشاد نگذاشته اند یا برخی از ارائه فیلم خود به جشنواره فیلم فجر امتناع می کردند.

وی در این مراسم که شنبه شب برگزار شد، گفت: فیلم رستاخیز در سال 91 آماده شده بود اما سینماگر حاضر به ارائه فیلم به جشنواره نبود ، این رخدادها به دلیل سرخوردگی ایجاد شده در اهالی سینما بود اما اکنون اهالی سینما نشاط پیدا کردند.

عضو کابینه یازدهم اظهار داشت: برای مثال خانه سینما که مدتها بسته شده بود باز شد، سینماهای جدیدی به مجموعه سینماها اضافه شد و در حالی که یکی از معضلات سینما، یأس سینماداران و تغییر کاربری سینماها بود اما با طرح هایی مانند سینما سلام، مردم با سینما آشتی کردند.

وی همچنین گفت: فیلم های دارای ممنوعیت اکران از گذشته به ارث رسیده اند و در دوره جدید تلاش شد که مجوز ساخت با دقت بسیاری ارائه شود و پس از آن پای مجوز می ایستیم که همه مجوزها اکران شود.

وزیر ارشاد با بیان اینکه یکی از نکاتی که از ابتدا به دنبال آن بودیم کاهش تصدی گری دولت در اجرا است، گفت: مواردی مثل جشنواره فیلم، تئاتر، موسیقی، نمایشگاه کتاب و نمایشگاه رسانه های دیجیتال از موضوعاتی است وزارت فرهنگ باید سیاستگذار، برنامه ریز و ناظر آن باشد.

وی با بیان اینکه از ابتدا اعلام کرده ایم که برای واگذاری این گونه جشنواره ها و نمایشگاه ها آمادگی داریم، برگزاری موفق جشنواره رسانه های دیجیتال را از این نمونه برشمرد.


نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۰
ناصر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۱ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۸
8
12
درود بر مرد فرهنگ و هنر
ناشناس
|
United Arab Emirates
|
۱۰:۳۱ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۸
0
6
سلام اگر وزارت ارشاد پول داشت بازم میگفتند کارها را واگذار میکنند
نظرات بینندگان