پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
معاون سیاسی وزیر کشور گفت: اگر اعتبارات برای تامین نرمافزارها در اختیار وزارت کشور قرار گیرد انتخابات به صورت رایانهای انجام میشود.
به گزارش تسنیم، محمد حسین مقیمی معاون سیاسی وزیر کشور عصر امروز دوشنبه در حاشیه برگزاری اولین نشست هماندیشی با دبیران احزاب، در پاسخ به این سوال تسنیم که آیا دستگاههای امنیتی تنها مرجع ذیصلاح برای تایید یا عدم تایید صلاحیتمتقاضیان تشکیل حزب هستند یا خیر؟ گفت: ملاک ما قانون است. براساس ماده 10 قانون احزاب، کمیسیون ماده 10 تشکیل شده از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، نماینده دادستان کشور، نماینده قوه قضائیه و یک نفر از وزارت کشور که این 5 نفر کمیسیون ماده 10 را تشکیل میدهند و از دستگاه امنیتی، انتظامی، قضایی استعلام میشود و براساس پاسخ این دستگاهها اگر مواردی باشد که افراد سوابق سوئی داشته باشند، مطابق با آن تصمیمگیری میشود.
وی همچنین با اشاره به برنامه وزارت کشور برای انتخابات سال آینده گفت: ما از الان طبق برنامه زمانبندی شده فعالیت خود را آغاز میکنیم و تلاش خواهیم کرد همه کسانی که طبق قانون میتوانند در این انتخابات حضور پیدا کنند، ثبتنام کنند و از حضور آنها استقبال خواهیم کرد.
مقیمی افزود: تلاش میکنیم مردم بتوانند نزدیک محل زندگی یا کار خود رای بدهند و برگزاری انتخابات طبق قانون انجام میشود.
معاون سیاسی وزارت کشور با تاکید بر اینکه در اجرای انتخابات مشکلی مشاهده نمیکنیم، اظهار داشت: تقریبا تمام گروههای سیاسی و شناسنامه دار برای حضور در انتخابات اعلام آمادگی کردهاند.
مقیمی افزود: بعد از اینکه ستاد انتخابات تشکیل شد، کارگروههای مختلفی شکل خواهد گرفت که یکی از این کارگروهها، کارگروه تبلیغات است که نحوه تبلیغات را بازگو میکند. کارگروه امنیت نیز امنیت لازم برای انتخابات را در نقاط مختلف کشور بررسی خواهد کرد و براساس وظایف قانونی عمل خواهد کرد.
وی با بیان اینکه شورای نگهبان با تاریخ 7 اسفند برای اجرای انتخابات سال آینده مجلس شورای اسلامی موافقت کرده است، افزود: انشاءالله انتخابات در 7 اسفند سال 94 برگزار خواهد شد؛ اینکه این انتخابات به صورت رایانهای و یا دستی صورت بگیرد، بستگی به اعتبارات دارد. ما از لحاظ اجرای رایانهای کردن انتخابات مشکلی نداریم؛ اگر اعتبارات برای تامین نرمافزارها در اختیار وزارت کشور قرار گیرد انتخابات به صورت رایانهای انجام میشود.
معاون سیاسی وزارت کشور خاطرنشان کرد: برای اینکه انتخابات به صورت رایانهای انجام شود 300 میلیارد تومان اعتبار لازم است.
مقیمی خاطرنشان کرد: همانطور که سخنگوی وزارت کشور گفتند، ما یک نامه برای هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری هم تهیه کردهایم که با توجه به افزایش جمعیت، نسبت به گذشته پیشنهاد ما این بود که تعداد نمایندگان این مجلس افزایش پیدا کند.