پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
رييس سازمان بورس و اوراق بهادر ايران گفت: در حال حاضر تعداد شرکتهاي خارجي که تمايل به سرمايهگذاري در ايران دارند، افزايش پيدا کرده است، زيرا اقتصاد ايران يکي از اقتصادهاي در حال رشد بوده و زمينههاي مناسب براي همکاري و سرمايهگذاري در آن وجود دارد.
محمد فطانت در هفتمين کنفرانس بينالمللي بازار سرمايه، برگزاري اين کنفرانس را همزمان با برطرفکردن تحريمها عليه ايران با اهميت ارزيابي کرد.
وي با بيان اينکه سازمان بورس بايد ظرفيتهاي لازم براي ورود سرمايهگذاري خارجي فراهم کند به افزايش روند سرمايهگذاري خارجي اشاره کرد و گفت: با از بينرفتن تحريمها به صورت تدريجي نشانههايي از افزايش سرمايهگذاري خارجي در ايران مشاهده شده و طبق آمار صندوق بينالمللي پول هجوم سرمايهگذاران خارجي در کشور افزايش قابل توجهي پيدا کرده است.
به گفته فطانت طبق پيشبينيهاي موسسه گلدمن ساکس ايران يازدهمين کشوري خواهد بود که به رشد اقتصادي سريع دست پيدا ميکند.
رييس سازمان بورس و اوراق بهادر ايران در ادامه به مزاياي دورههاي بينالمللي بازار سرمايه اسلامي اشاره کرد و گفت: تبادل تجربيات در خصوص شريعت و بازارهاي مالي اسلامي و نيز معرفي ابزارهاي مالي اسلامي به دنيا از مهمترين مزاياي اين دورهها خواهد بود.
وي در ادامه اهداف سهگانه اين کنفرانس را مورد توجه قرار داد و گفت: نخستين هدف ارائه و تبادلنظر تجربيات گسترده شرکتکنندگان در زمينه مالي و اسلامي و روند انتقال از بازارهاي سرمايه صنعتي به سرمايهگذاري نوين اسلامي است.
فطانت خاطر نشان کرد: دومين هدف اين کنفرانس آشنايي سرمايهگذاران از کشورهاي اسلامي و غيراسلامي با ابزارهاي نوين مالي بوده و سومين هدف نيز بررسي ضرورت و نياز به تنوعبخشي در سرمايهگذاري در سطوح مختلف همچون سطح بازارهاي توسعه يافته، بازارهاي نوظهور، بازارهاي بينالمللي و در نهايت تنوعبخشي ابزارهاي مالي صنعتي با ارائهي ابزارهاي مالي نوين است.
رييس سازمان بورس و اوراق بهادر ايران در ادامه به نقش کميته فقهي سازمان بورس در طراحي و تدوين ابزارهاي مالي اسلامي اشاره کرد و گفت: اين کميته مسير مطمئني براي دستيافتن به ابزارهاي مالي مبتني بر شريعت است که دستاوردهاي آن در هفتمين کنفرانس بينالمللي بازار سرمايه ارائه ميشود.