arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۲۱۲۱۹۵
تاریخ انتشار: ۴۴ : ۱۰ - ۰۷ تير ۱۳۹۴

معاون رئيس جمهور: ايران بايد تروريست‌ها را رسوا کند

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

معاون پارلماني رئيس‌جمهور گفت: زمينه لازم در بين افکار عمومي جهان براي مبارزه پيگير، فراگير و گسترده با پديده ضدبشري و غيرانساني ترور و تروريسم براي خشکاندن ريشه‌هاي آن فراهم است.

حجت‌الاسلام والمسلمين مجيد انصاري اظهار کرد: جمهوري اسلامي ايران بايد از طريق سازمان کنفرانس اسلامي و سازمان ملل و با تاسيس و گسترش سازمان‌هاي مردم‌نهاد، جنايات تروريست‌ها را در مجامع بين‌المللي منعکس کند و بتواند حرکت عمومي در مبارزه منسجم و متحد ضدترور و تروريسم را ساماندهي و مديريت کند.

عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام با تبيين تاريخچه شکل‌گيري و ترويج تفکر تروريستي و استفاده بي‌حد و مرز از اين شيوه غيرانساني براي پيشبرد اهداف ضدبشري دولت‌هاي استکباري گفت: متاسفانه جمهوري اسلامي ايران از روزهاي آغازين تاسيس خود تا به امروز با موجي از اقدامات تروريستي مواجه بوده است. طي سال‌هاي روي کار آمدن نظام جمهوري اسلامي جنايات تروريستي يا به وسيله منافقين کوردل و گروهک‌هاي وابسته به استکبار جهاني مديريت شده است يا به دست عمال و سازمان‌هاي جاسوسي غربي و صهيونيست‌ها انجام گرفته است.

وي خانواده شهداي ترور در ايران را بزرگ‌ترين قرباني اقدامات ضدبشري و تروريستي دولت‌ها و سازمان‌هاي جنايتکار دانست و افزود: طي 36 سال گذشته بالغ بر 17 هزار نفر از ايرانيان به‌دست تروريست‌هاي کوردل به شهادت رسيده‌اند. اين تعداد قرباني اقدامات تروريستي، ايران را به بزرگ‌ترين قرباني اقدامات ضدبشري و تروريستي مبدل کرده است. از بزرگان کشور از جمله شهيدان بهشتي، باهنر، رجايي، آيت‌الله قدوسي، صياد شيرازي و لاجوردي تا مردم کوچه و بازار، مرد و زن، دانشجو و کاسب، شهداي حزب جمهوري اسلامي و شهداي هسته‌اي، قرباني اقدامات تروريستي شدند و البته تعداد قابل توجهي از اين عزيزان به دست تروريست‌هاي پرورش‌يافته توسط دولت رژيم صهيونيستي به شهادت رسيدند.

معاون پارلماني رئيس‌جمهور بيداري افکار عمومي جهان را بستر مبارزه منسجم با اين پديده ضدانساني دانست و خاطرنشان کرد: اکنون که جهان بيشتر از گذشته به خطر ترور و تروريسم واقف شده است و تروريست‌هاي خودساخته آرام آرام سراغ کشورهاي باني تروريسم رفته‌اند، زمينه افکار عمومي جهان براي مبارزه پيگير و فراگير با پديده تروريسم براي خشکاندن ريشه‌هاي آن بهتر از گذشته فراهم است.

به گفته انصاري، چه تروريسم دولتي که در رأس آن رژيم اشغالگر قدس قرار دارد و چه تروريست‌هاي اجير شده‌اي که به نام اسلام و دين جنايت مي‌کنند، گسترش‌دهنده و مروج افکار تند، خشن، غيرانساني و تروريستي در سراسر جهان هستند.

اين عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام استفاده از ظرفيت سازمان‌ها و مجامع منطقه‌اي و بين‌المللي براي احقاق حق قربانيان جنايات تروريستي را يک ضرورت دانست و افزود: جمهوري اسلامي ايران بايد از طريق سازمان کنفرانس اسلامي و سازمان ملل و با تاسيس سازمان‌هاي مردم‌نهاد و انعکاس جنايات تروريست‌ها در مجامع بين‌المللي بتواند حرکت عمومي در مبارزه منسجم و واحد عليه ترور و تروريسم را ساماندهي و مديريت کند. کارگزاران نظام در اين بخش بايد از طريق پيگيري‌هاي حقوقي و قضايي منسجم تروريست‌هاي پناه گرفته در دامن مدعيان اروپايي و آمريکايي مبارزه با تروريسم را افشا و رسوا کنند.

وي خطاب به خانواده شهداي ترور حرکت منسجم‌تر و فعال‌تر در امر مبارزه با تروريسم با استفاده از ظرفيت مجامع و دادگاه‌هاي بين‌المللي را خواستار شد و افزود: تک تک خانواده شهداي ترور بايد از تروريست‌ها شکايت رسمي کنند و دستگاه قضايي و ساير دستگاه‌هاي مسئول پرونده‌هاي قضايي داخلي از طريق مجامع و دادگاه‌هاي بين‌المللي و حتي پليس اينترپل پيگير حقوق حقه اين عزيزان شوند.

انصاري ادامه داد:‌ همه قربانيان تروريسم به دليل آسيب‌ديدن از اين ناحيه بايد عزم‌شان را جزم کنند و اجماع جمعي عليه تروريسم به وجود آورند. ايران نيز که آسيب‌پذيري بالايي در اين مسئله دارد مي‌تواند با روشنگري، تبيين مواضع و ديدگاه‌ها و تشريح خسارت‌ها و اقدامات انجام شده در جهت افشاکردن چهره تروريست‌ها، منابع فکري و مالي آن‌ها و کشورهاي استکباري حامي تروريست‌ها اقدام کند.

معاون پارلماني رئيس‌جمهور با بيان اينکه نبايد در مسئله ترور و تروريسم دست روي دست گذاشت، گفت: حقوق حقه مردم اقتضا مي‌کند که دستگاه قضايي پيگيري و سامان مجددي به پرونده‌هاي حقوقي و قضايي خانواده شهداي ترور دهد و اين پرونده‌ها را در مجامع و دادگاه‌هاي بين‌المللي به جريان بيندازد، البته در گذشته اقداماتي در اين راستا انجام گرفته است اما اين اقدامات بايد جدي‌تر از قبل دنبال شود.

انصاري با استقبال از برگزاري دومين کنگره بين‌المللي 17000 شهيد ترور گفت: اگر برگزاري چنين کنگره‌هايي مبتني بر تمهيد مقدمات لازم باشد، تاثيرگذاري خوبي خواهد داشت. به بيان روشن‌تر تا قبل از تاريخ برگزاري کنگره بايد بررسي‌هاي همه‌جانبه‌اي انجام بگيرد مبني بر اين‌که ايران چطور مي‌تواند اجماع بين‌المللي عليه تروريسم به وجود آورد. بايد همه ابعاد در برگزاري کنگره مذکور مورد مطالعه و برنامه‌ريزي قرار گيرد. اين‌که چطور مقابله کنيم، با چه راه‌هايي و از چه ابزار مالي و امکاناتي استفاده شود، حاميان مالي تروريست‌ها بايد به مردم جهان شناسانده شوند و راه‌هاي از بين‌بردن زمينه تروريسم آموزش داده شود. علاوه‌ بر اين بايد مشخص شود که همکاري‌هاي منطقه‌اي و بين‌المللي در اين مسير بايد به چه صورت باشد و دستگاه‌هاي مسئول و سهم آن‌ها در هماهنگي‌ها و همکاري‌هاي داخلي و بين‌المللي بايد مشخص شود. برگزاري اين کنگره اگر مبتني بر تمهيد اين مقدمات باشد از منظر فکري و آموزشي مي‌تواند موفق شود.

عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام با بيان اين‌که برگزاري اين کنگره اقدام خوبي براي روشنگري ضدتروريست‌هاي بين‌المللي است، گفت: نتايج اين کنگره بايد در قالب تشکيل کارگروه‌هاي حقوقي قوي در مجامع حقوقي دنيا مطرح و پيگيري شود. اين کارگروه‌ها بايد با حقوقدانان و تشکل‌هاي مستقل حقوقي جهان ارتباط داشته باشد تا همگرايي به وجود آيد، به نحوي که آن‌ها را با خود همراه کند. بايد بتوان از طريق مجامع بين‌المللي و سازمان ملل جلوي زورگويي‌هاي قدرت‌هاي زورگو را از طريق افزايش وزنه کشورهاي داراي درد مشترک، بگيريم.

وي با بيان اين‌که دولت از طريق ديپلماسي فعال و اقدامات انساني و بشردوستانه با مروّجان و پرورش‌دهندگان تروريسم مبارزه مي‌کند، افزود: همچنين بايد از توانايي تشکل‌هاي غيردولتي و انجمن‌هاي دوستي پارلماني و حقوقدانان استفاده شود تا ديپلماسي عمومي در بالاترين سطح و با هماهنگي داخلي بيشتري در اثبات حقانيت جمهوري اسلامي در راه مبارزه با تروريسم مؤثر واقع شود.
منبع: ایسنا
نظرات بینندگان