arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۲۱۲۹۶۳
تاریخ انتشار: ۰۰ : ۱۷ - ۱۱ تير ۱۳۹۴

آیت الله هاشمی: اگر می خواهیم مردم همواره در صحنه باشند، باید حقایق را بدون کتمان، برای آنان بازگو کنیم

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام تأکید کرد: امام حسن و امام حسین (علیه السلام) به مقتضای زمان، هر دو به تکلیف عمل کردند و فرقی بین آنها نیست.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام به مذاکرات هسته ای اشاره کرد و گفت: با توجه به حمایت رهبری، امت عاقل و ملت هوشیار و بالغ، جهادگران میدان نبرد دیپلماتیک را تضعیف نکرده و آنها را تنها نمی گذارند.

به گزارش «انتخاب»، آیت الله هاشمی رفسنجانی در دیدار جمعی از علما، فضلا و دانشگاهیان با بیان اینکه ایران با تلاش دانشمندان و جوانان خود به پیچیده ترین دانش جهان یعنی هسته ای دست پیدا کرده است، گفت: هرگز به دنبال سلاح هسته ای نیستیم چرا که رهبر معظم انقلاب فتوا دادند و تولید بمب و سلاح هسته ای را حرام اعلام کردند.

وی ادامه داد:هدف ما از دستیابی به این دانش، صرفاً استفاده مسالمت آمیز در فعالیت های صلح آمیز، بهداشت و کشاورزی است.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام تأکید کرد: دنیا این واقعیت را درک کرده است که برای حل مسائل خود راهی جز مذاکره و گفت وگوی احترام آمیز با جمهوری اسلامی ایران ندارد.

آیت الله هاشمی رفسنجانی در ادامه  این دیدار با تبریک میلاد با سعادت امام حسن مجتبی(ع) و مقایسه چگونگی مبارزات ایشان و امام حسین(ه) در راه اسلام، خاطر نشان کرد: شیعیان مظلومیت امام حسن مجتبی(ع) را کمتر از امام حسین(ع) نمی دانند و هر دو این امام، متناسب با شرایط و مقتضیات زمانی خود راه صلح و مبارزه را در پیش گرفتند.

وی با بیان اینکه امام حسن مجتبی(ه) به خاطر خدا، مردم و مصالح مسلمین متحمل اهانت ها و ناسزاگویی های فراوان شده بودند، گفت: ایشان کیان شیعه و اهل بیت(ع) را با حلم و صبر خود که بسیار دوران سخت و تلخی بود، حفظ کردند و مانع ریخته شدن خون بسیاری از افراد در زمان خود شدند.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام تأکید کرد: امام حسن و امام حسین (علیه السلام) به مقتضای زمان، هر دو به تکلیف عمل کردند و فرقی بین آنها نیست.

آیت الله هاشمی رفسنجانی در ادامه یادآور شد: امام خمینی(ره) در زمان آیت الله العظمی بروجردی هیچ گونه اقدام و مبارزه ای نکردند و تنها به بیان و تشریح مسایل فقهی و حوزوی در کلاس های درس خویش بسنده می کردند.

وی به مبارزات آیت الله العظمی بروجردی در زمینه تقویت حوزه های علمیه اشاره و تصریح کرد: حوزه های علمیه در زمان رضاخان تعطیل و با اجازه وی، علما لباس روحانیت برتن می کردند که خوشبختانه با اقدامات این مرجع عالیقدر، کم کم فعالیت حوزه ها رونق گرفت و در سراسر کشور حوزه های علمیه کوچکی تأسیس و تقویت شد.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه حفظ وحدت و همبستگی را ضروری ترین اقدام در شرایط فعلی کشور دانست و افزود: تفرقه داخلی سم مهلکی است که در امت اسلامی روزنه ای ایجاد می کند که سبب ورود بسیاری از شرارت ها می شود.

آیت الله هاشمی رفسنجانی گفت: در حال حاضر مشکلاتی از قبیل بیکاری، تورم، مسائل فرهنگی، افزایش طلاقها و فساد در کشور وجود دارد که مردم به دلیل وفاداری به انقلاب و نظام اسلامی، آنها را تحمل می کنند، گرچه ممکن است گلایه های به حقی هم داشته باشند.

وی با ابراز نارضایتی از بیکاری جوانان در کشور گفت: بیکاری حق جوان ایرانی که در کشوری با کلکسیونی از منابع طبیعی زندگی و با هزینه خود تحصیل می کند، نیست.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تأکید بر اینکه مردم ولی نعمت و حاکم اصلی انقلاب اسلامی و ایران هستند، تصریح کرد: اگر مردم با تمام توان و همت خود کمک نمی کردند، قطعاً در جنگ آسیب جدی می دیدیم و امکان تجزیه کشور وجود داشت.

آیت الله هاشمی رفسنجانی تأکید کرد: اگر می خواهیم مردم به ویژه جوانان همواره در صحنه باشند و حامی و وفادار انقلاب و نظام اسلامی باقی بمانند باید پاسخ سووالات آنها را بدهیم و شرایط و اوضاع کشور را بدون کتمان حقایق، برای آنان بازگو کنیم؛ چرا که اگر اوضاع و شرایط کشور به مردم بازگو شود، آنان نیز صادقانه تر و وفادارانه تر حامی کشور و مسؤولان در عرصه های داخلی و خارجی خواهند بود.

وی در ادامه با تأکید بر ضرورت جلب رضایت مردم و جلوگیری از تفرقه، گفت: ما باید در برابر نسل جوان به ویژه تحصیل کرده و دانشگاهی که سوالات و شبهات متعددی درباره ی مسائل مختلف سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی در ذهن دارد و هر روز در برابر هزاران اخبار ضد و نقیض رسانه های خارجی قرار می گیرد، صادقانه پاسخگو باشیم و به شیوه ی معقول و منطقی رفتار کنیم تا آنها دچار تناقض و دوگانگی نشوند.

در ابتدای این مراسم حجت الاسلام والمسلمین رستگاری به بیان شرح مختصری از زندگی امام حسن مجتبی(ع) و شرایط و مقتضیات سیاسی، اجتماعی آن زمان و شیوه حکومت و سیاست در سیره ی ایشان پرداخت.
نظرات بینندگان