پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
رییس ستاد محیط زیست شهرداری تهران با تاکید بر آلودگی آبهای زیرزمینی تهران، گفت: این آبها با آبهای سطحی که آلوده نیستند ترکیب میشود و از لحاظ سلامت آب شرب مردم تهران در حد مجاز قرار میگیرد در حقیقت آب شرب مردم تهران سالم است اما اراضی کشاورزی جنوب تهران که با آبهای زیرزمینی آلوده آبیاری میشود مشکلات بسیاری به وجود میآورند.
به گزارش ایسنا، علی محمد شاعری در جلسه بررسی مشکلات معادن شن و ماسه منطقه 18 تهران که امروز صبح (یکشنبه) در فرمانداری تهران تشکیل شد، با تاکید بر لزوم مشارکت همه دستگاهها در حل مشکلات معادن شن و ماسه منطقه 18، گفت: نگاه عادلانه این است که همه افرادی که در حوزههای مختلف از جمله اقتصاد، سیاست و ... کار میکنند هدفی جز خدمت به مردم و فراهم کردن رفاه و سلامت شهروندان ندارند بر همین اساس باید در موضوع حل مشکلات معادن شن و ماسه منطقه 18 اولویتبندی انجام دهیم و قطعا در این اولویتبندی سلامت مردم منطقه باید در بالاترین درجه اهمیت سیاستگذاران و خدمتگزاران قرار گیرد.
وی افزود: در حال حاضر تهران به لحاظ زیست محیطی مشکلات بسیاری دارد و علاوه بر آلودگی هوا، تهران از آلودگیهای صوتی نیز رنج میبرد. قطعا در حل این مشکلات نباید به دنبال مقصر باشیم. بیتردید همه ما کوتاهی کردهایم که امروز تهران و کلان شهرها به این روز افتادهاند.
رییس ستاد محیط زیست شهرداری تهران ادامه داد: وضعیت هوای شهر تهران نسبت به سال گذشته دو برابر روزهای ناسالم داشته و این شرایط نگرانکننده است.
شاعری در خصوص گرد و غبار در شهر تهران نیز گفت: در شهر تهران کانونهای تشدید گرد و غباری که از کشورهای همسایه به کشور ما میرسد وجود دارد که یکی از این کانونها معادن شن و ماسه منطقه 18 هستند. گرد و غباری که از کشور عراق به کشور ما میرسد در خود این کشور شدت بسیار کمتری دارد اما به دلیل تشدید این کانونها در کشور ما بحرانزایی بیشتری دارند.
وی تاکید کرد: به هیچ عنوان مخالف تولید و کسب و کار نیستیم اما همه به این نتیجه رسیدهایم که این معادن شن و ماسه در منطقه 18 به لحاظ زیست محیطی مخرب هستند و باید تعطیل شوند. بر همین اساس در گام نخست باید تعطیلی این معادن اجرایی شود و در گامهای بعدی ساماندهی و استفاده مناسب از زمینهای این معادن در دستور کار قرار گیرد.
رییس ستاد محیط زیست شهرداری تهران با اشاره به معضل انتقال کارخانه روغن نباتی پارس قو نیز تصریح کرد: سال گذشته در مورد انتقال این کارخانه جلساتی برگزار شد اما همچنان این موضوع برای مردم منطقه مشکلات محیط زیستی بسیاری به وجود آورده و مردم منطقه همچنان از بوی فعالیت این کارخانه امانشان بریده شده است.