پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : حسین مرعشی-سخنگوی حزب کارگزان سازندگی- در این مراسم با ابراز خرسندی از حضور در جمع فرهیختگان مازندران اظهار داشت: باید خداوند را سپاسگزار باشیم که شرایط فعلی در کشور بوجود آمد.
به گزارش انتخاب ؛ وی با بیان اینکه این موفقیت بزرگ ملی برای کشور دستاورد بزرگی است، افزود: همه منتظر هستیم که رئیس جمهور محبوب با توجه به جزییات امر، مردم را در جریان شرایط قرار دهد.
مرعشی با بیان اینکه پرونده هسته ای و مشکلاتی که در گیرش بودیم از پچیده ترین و سخت ترین موضوعاتی است که در بعد از پیروزی انقلاب با آن روبرو بودیم، افزود: کشورهایی که پرونده آن ها در شورای امنیت مطرح می شد به هیچ عنوان نتوانستند به سلامت از آن عبور کنند.
وی با بیان اینکه در اسراییل امروز منع گسترش سلاح هسته ای امضا نشده است و هند و پاکستان بمب اتم دارند و تحریم نشدند، اما این کار در کشور ما انجام شده است، گفت: در شرایط بسیار حساس رئیس جمهوری ما پشت تریبون می رفت و عنوان می کرد که قطعنامه ها کاغذپاره ای بیش نیست.
این فعال سیاسی اصلاح طلب با بیان اینکه پرونده هسته ای در زمان دولت اصلاحات به دوره ای رسید که می توانست به شورای امنیت نرود، افزود: اشتباهات پی در پی ما را به نقطه ای برد که یا باید تسلیم می شدیم و یا با شرایط سخت زندگی می کردیم.
وی ادامه داد: تسلیم شدن و عقب نشینی هیچ مشکلی را حل نخواهد کرد، چرا که دشمن جرات حرکت رو به جلو را به خود خواهد داد.
مرعشی به پیشنهاد مذاکره برد-برد جلیلی به طرف غربی در کنفرانس بغداد اشاره کرد و گفت: او فکر می کرد که در سوم خرداد می تواند در تهران این مهم را اعلام کند و بعدش هم رئیس جمهوری شود.
این نماینده اسبق مجلس از بلوکه شدن پول نفت ایران توسط اکثر بانک های جهان خبر داد و گفت : در این صورت معاش مردم تعطیل می شد، اما مردم ایران در انتخابات 92 مرد کاردیده ای را انتخاب کردند و صحنه بین المللی عوض شد.
مرعشی با بیان اینکه راه جدیدی برای کشور باز شد و تصمیم بر این شد که نه تسلیم شویم و نه در شرایط سخت زندگی کنیم، افزود: در این دولت اندیشمندان و خردمندان روی کار آمدند.
وی گفت: رئیس جمهوری هم افراد خردمند را بر سر کار آورد و با گفتگو کشورهای جهان را وادار به مذاکره کرد.
سخنگوی حزب کارگزارن سازندگی با بیان اینکه امروز نتانیاهو و کنگره امریکا به شدت عصبانی هستند، افزود: سپردن کار به خردمندان و اهلش سادگی کار را در پی خواهد داشت.
وی از موفقیت پرونده هسته ای خبر داد و گفت: ملت باید از اینکار درس بزرگی بگیرد و در انتخابات پیش رو، انسان های صاحب خرد و فکر را به مجلس بفرستند.
مرعشی با بیان اینکه نباید با مقدرات و سرنوشت کشور و مناصب بازی کرد، افزود: حتی افراد از جناح های مختلف بیایند اما آنهایی باشند که صاحب اندیشه و خرد باشند.
وی ادامه داد: مردم با انتخاب یک رئیس جمهوری خردمند کشور را نجات دادند چرا که سرنوشت یک کشور به سیاست آن کشور بستگی دارد.
سخنگوی حزب کارگزاران با بیان اینکه در عرصه دیپلماتیک رئیس جمهور به خوبی عمل کرده است و قطعا در سامان دهی سیاست داخلی مشکلاتی وجود خواهد داشت، افزود: امروز بسیاری از کارکشتگان عرصه های مختلف در کشور از سطوح مدیریتی و تصمیم گیری جدا هستند.
وی با تاکید بر ضرورت ایجاد گفتگوی ملی در داخل کشور توسط دولت اظهار داشت: ما می توانیم عرصه سیاست داخلی را در چارچوب گفتمان امام و رهبری سامان دهی کنیم.
مرعشی با بیان اینکه دادگاه امروز در اختیار نظام است و باید کسی که خطا کرده است محاکمه شود، افزود: نمی توان کشور را با سلیقه های تنگ نظرانه اداره کرد، چرا که در نبود افراد پاک، کسانی در مملکت حاکم می شوند که همه مملکت را می خورند.
وی گفت: کلمه فساد پاسخگوی فجایعی که در دولت گذشته انجام شده است نیست و خطاهایی که انجام شده است چپاول اصل مال است.
مرعشی با بیان اینکه دولت قبل 600 میلیارد دلار نفت فروخت اما معلوم نیست این پولها به کجا رفت، بیان داشت: بیش از یکصد میلیارد دلار شرکتهای دولتی را فروختند اما معلوم نیست این پول ها چه شد؟
این فعال سیاسی اصلاح طلب با بیان اینکه در نبود خبرنگار و مطبوعات آزاد وضعیت کشور به این شکل می شود، گفت: بقای نظام نیازمند کفایت است.
وی با بیان اینکه نماینده ای که وزیری را تحت فشار قرار دهد و استیضاح را امضا کند، بعد امضایش را پس می گیرد تا به مطالبات سیاسی خود برسد، به درد لای جرز می خورد نه نمایندگی مجلس اظهار داشت: ما دلسوزانه به دنبال بهبود وضعیت کشور هستیم.
مرعشی اظهار داشت: نمی توان گفت شخصی فتنه گر، دیگری رهبر فتنه، شخصی ساکت فتنه و.... است، بلکه اگر شخصی متهم به موضوعی است باید در دادگاه محاکمه شود.
وی با بیان اینکه نظام علاوه بر سلامت، به کفایت نیاز دارد و این امر نیازمند حضور افراد موثر است، افزود: رئیس جمهوری بعد از فارغ شدن از عرصه دیپلماتیک باید زمینه رقابت در عرصه داخلی و گفتگوی ملی را فراهم کند چرا که رقابت پشتوانه سلامت است.
سخنگوی حزب کارگزاران سازندگی با بیان اینکه حق مردم باید قابل استیفا و اعمال باشد، گفت: اگر فساد در دنیا کم شده و کارآیی بالا رفته است به دلیل رقابت است و وظیفه رئیس جمهوری است که به این مهم بپردازد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به انتخابات مجلس شورای اسلامی در جناح متبوع خود گریزی زد و ابراز داشت: اگر ما می گوییم دولت احمدی نژاد بزرگترین فرصت صنعتی شدن را از کشور گرفت، خود ما هم در این امر مقصر هستیم.
مرعشی به تجربه کنار نرفتن کاندیداها در سال 84 و کنار رفتن دکتر عارف در سال92 اشاره کرد و گفت: این اتفاق مهم کشور را از چالش خارج کرد.
وی به ارائه برخی آمار و ارقام در دولت احمدی نژاد از جمله درآمد نفتی 7چندبرابری دولت نهم و دهم نسبت به ادوار قبل اشاره کرد و اظهار داشت: این پول ها و درآمدها چه شد و آیا ما در بروز این مشکلات نقشی نداریم؟
مرعشی با بیان اینکه در موضوع انتخابات قطعا مشکلاتی هست اما نباید مصالح کشور را فدای سلایق فردی کرد افزود: تجربه 84 سرافکندگی و تجربه 92 سربلندی همه ما است.
وی گفت: حزب کارگزاران سازندگی بعد از تجربه های متفاوت از زمان مجلس پنجم به شکل بسیار جدی وارد کار شد که این مجلس ،دولت اصلاحات را رقم زد، اما مجلس هفتم هویت نداشت و از آن رئیس جمهوری چون احمدی نژاد بیرون آمد.
این فعال سیاسی اصلاح طلب با بیان اینکه کار حزبی ما یک کار وحدت بخش خواهد بود افزود: دست تمام اصلاح طلبان را در راستای کمک به وضعیت سیاسی کشور به گرمی خواهیم فشرد.
خیلی راحت حرف میزنید به فکر اون طرف هم باشد چه شما چه سایرین
خدایا تو جای حق نشسته ای
فکر کردید دلار چزور 6 سال روی 1000 تومان موند؟
100 میلیلرد دلار فقط توی تایلند و پاتایا ایرانیها
اگر منظورت احمدی نژاده که همون چهار ملیون جلیلی طرفدارنش هستند. کمی بیش از ده درصد آرا که البته منفی های نظر بالا را نگاه کنید مشخصه
زنده باد دکتر احمدی نژاد
ظاهرا احمدی نژاد عمدا ایران را به آن سمت برد که اسرائیل خوشحال شود ولی امروز اسرائیل منفور شده است
اجماع جهانی علیه ایران در زمان دولت گذشته بود
افتاد حالا
این بابا یک پدیده منحصر بفرد در تاریخ سیاسی ایران باقی خواهد ماند. نسلهای اینده در تاریخ میخوانند که در برهه ای از حساسترین زمان کشور، مردم سکان کشور بحران زده را بدست کسی سپردند که در حد اندازه اداره یک دبستان 6 کلاسه هم نبود.نتیجه ان شد که نباید میشد. صدها میلیارد از ثروت ملی به یغما رفت.کسی امد با یقه بسته که داشتن یک دست کت و شلوارش را افتخار بزرگ خود میدانست.اما وقتی رفتند ( آنهم به زور) معلوم شد که اصل و فرع دارائیهای مملکت را به یغما برده اند. رقمی بیحساب که تنها تعیین رقم دقیق ان نیاز به یک کار کارشناسی شده دارد.چه رسد که کسی تصور کند میشود آن را به کشور بازگرداند. کارشناسان زبده را خانه نشین کردند و بجایشان کسانی را آوردند که فاقد کمترین لیاقت و توان مدیریتی بودند. ادبیات لمپنیسم را وارد ریاست جمهوری کردند. وقتی هم ویرانه ای بر جای گذاشتند در شب آخر کامیون اورده و دارائیهای دولتی را شبانه بار کردند و بردند. موزه ریاست جمهوری را خالی کردند. 25 اتوموبیل را تحویل ندادند و بردند. و قوه قضائیه خیلی که تلاش کرد توانست 1- 12 را پس بگیرد و باقی رفت کنار وکل نفت و پول فروش نفت و شرکتهای دولتی و هزینه خاله خانباجی به نیویورک. ای وای من.
اگه اینا یی که میگی نبود که اصلا مشکلی نداشنتیم که برای حلش مذاکره کنیم.
چه فراموشکاریم ما...
باور کن همین مردمی که برایشان باید و نباید می کنی
سال 96 جوابتان را می دهند. آن هم جواب سخت.
ما مردم ظریف را دوست داریم ولی بقیه وزرای این دولت هیچ گونه خدمتی نکردند.
میگن در مدت اقامت تیم مذاکره کننده ایرانی در وین اتریش نمایندگان کشورهای اروپایی اومدند به ظریف گفتند آقا ما داریم میبینیم که کشور شما تو دنیا داره قدرتمند میشه. ما از الان اومدیم که به شما بگیم از این به بعد با شما هستیم. مثل این زنایی که تو صف سبزی فروشی میان زنبیل شون رو زودتر ميذارن تو صف که بگن ما زودتر اومده بودیم!!!!!!!!