پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
رهبر ارامنه قبرس با حضور در حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س) تأکید کرد: حضور ما در قم به عنوان زائر بانوی کرامت است و نه یک توریستی که برای بازدید از یک مکان قدیمی به قم میآید.
سراسقف نارگ، رهبر ارامنه قبرس در دیدار با رئیس حوزه تولیت آستان با ابراز خوشحالی از حضور در ایران گفت: پنجمین سفری است که به ایران میآیم که دفعات قبل یک بار به اصفهان، یکبار به تبریز و دوبار هم فقط در تهران حضور داشتم و برای اولین بار است که به قم آمدهام.
وی سفر به قم را مهم ارزیابی کرد و اظهار داشت: دو موضوع "زیارت" و "مادری" از موضوعات مهم برای همه ادیان است و اگر اسلام به موضوع زن و مادر تا این حد بها داده است سایر ادیان و بخصوص ارمنیها نیز آن را تأیید میکنند.
رهبر ارامنه قبرس خطاب به حجت الاسلام حسینینژاد که در رابطه با مقام والای بانوان و مادران در اسلام و نقش زنان در اجتماعات سیاسی و مذهبی و علمی و بیاساس بودن برخی اتهامات به ملتهای مسلمانان در مورد جایگاه زن صحبتهایی را بیان داشته بود، گفت: همزمان با روز میلاد حضرت معصومه(س) مراسمی به مناسبت میلاد حضرت مریم مادر حضرت عیسی در تهران برگزار شد که در این مراسم و بعد از مراسم عبادی کلیسا همین صحبتهایی که در مورد مقام مادر زدید را گفتم.
وی با بیان اینکه مادر یک واژه مقدس برای ارمنیهاست، گفت: بسیاری از وقتی میخواهیم در مورد زبان سرزمین و کشور خود صحبت کنیم آن را سرزمین مادری و زبان مادری عنوان میکنیم که برای حفظ و حراست از آن میکوشیم.
ایمان و اعتقاداتمان را هم مرهون مادرمان هستیم
سراسقف نارگ با تأکید بر اینکه در کلیساهای ارمنی نیز زن و مرد از حقوق برابر برخوردارند، گفت: ما نه تنها سرزمین و زبان خود را از مادر میگیریم بلکه ایمان و اعتقاداتمان را هم مرهون مادرمان هستیم.
وی مهمان نوازی ایرانیان را همواره زبانزد عنوان کرد و گفت: این مهمان نوازی شما در حرم مطهر بیان کننده دوستی و مهربانی در این فضای زیارتی است.
رهبر ارامنه قبرس سپس با حضور در کنار مضجع شریف حضرت فاطمه معصومه به قرائت بخشی از زیارت نامه پرداخت و نسبت به مقام والای آن حضرت ادای احترام کرد.
در این دیدار حجت الاسلام حسینینژاد با اشاره به مقام والای زنان در اسلام گفت: بسیاری از افرادی که در این حرم حضور پیدا میکنند این حرم را زیارتگاه حضرت مریم احساس میکنند.
رئیس حوزه تولیت آستان مقدس قم جایگاه مادران را طریق بهشت عنوان کرد و گفت: احترام به آنان میتواند بهشت زیرپای مادران را به ما نزدیک کرده و بی احترامی به آنان ما را از بهشت برین دور کند.
وی قم را یکی از مهمترین مراکز علمی جهان برشمرد و گفت: دختران ائمه ما عالمه هایی بودند که حضرت فاطمه معصومه(س) یکی از این نمونههاست.