arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۲۲۴۵۹۷
تاریخ انتشار: ۱۷ : ۱۷ - ۱۵ شهريور ۱۳۹۴

آیت‌الله مکارم‌شیرازی: حج امسال، حج وحدت باشد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
آیت‌الله مکارم‌شیرازی با تأکید بر ضرورت هوشیاری مسلمانان در برابر توطئه‌های دشمن، از همه مسلمانان خواست که از کارهایی که سبب اختلاف می‌شود پرهیز کنند و از همیشه متحدتر باشند.

به گزارش ایسنا، این مرجع تقلید در نخستین روز درس خارج فقه خود در سال جدید تحصیلی در مسجد اعظم قم، با اشاره به موسم حج، حج امسال را با سال‌های دیگر متفاوت خواند و اظهار کرد: حج امسال واقعا باید حج وحدت باشد و از اموری که سبب اختلاف بین مسلمانان می‌شود باید پرهیز کرد چون تکفیری‌ها در برابر همه مسلمان‌ها ایستاده‌اند.

وی عنوان کرد: سنی، شیعه، مسیحی و زرتشتی برای تکفیری‌ها تفاوتی ندارد، با نهایت تأسف غربی‌ها نیز به این تکفیری‌ها کمک می‌کنند؛ برخی همانند اسرائیل صریحا می‌گوید دلیلی نداریم تا داعش را از بین ببریم چون مسلمانان را به عنوان دشمنان ما از بین می‌برد چرا ما مانع شویم.

این استاد برجسته درس خارج حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد: کشورهای دیگر مانند آمریکا و ترکیه نیز در عمل از تکفیری‌ها حمایت می‌کنند؛ بنابراین با وجود چنین دشمنی با چنین پشتیبان‌های خطرناک ایجاب می‌کند که مسلمانان از همیشه متحدتر و متفق‌تر باشند و بدانند که این دشمنان به هیچ کس رحم نمی‌کنند.

وی اضافه کرد: از کارهایی که سبب اختلاف، بدبینی، دشمنی و عداوت می‌شود باید پرهیز شود و همه باید سعی کنند به سوی وحدت گام بردارند و ان‌شاءالله بتوانند در برابر دشمنان اسلام بایستند.

این مرجع تقلید در ادامه با بیان این‌که «در هیچ زمانی حمله به اسلام، پیامبر و اهل بیت(ع) به اندازه امروز نبوده است» گفت: امروز اسلام را مقابل و مزاحم منافع نامشروع خود می‌بینند و از همین رو حملات به همه چیز را آغاز کردند.

وی روحانیت را مدافع حریم اسلام عنوان کرد و افزود: روحانیون باید آماده دفاع باشند و بدانند قوت و قدرت فرهنگ و معارف اسلام به اندازه‌ای است که در برابر حملات و هجمات بایستد و غالب شود، دلیل این مسأله پیشرفت اسلام در دنیا با وجود تمامی این حملات است.

آیت‌الله مکارم‌شیرازی با بیان این‌که «روحانیت با اراده و تصمیم قوی‌تر باید عالم به زمان باشند» اظهار کرد: طلاب و روحانیون باید از زمان و مکان خبر داشته باشند، درس‌ها را به قوت بخوانند و نیازهای روز را در نظر بگیرند تا مجهز باشند.

وی مباحثه را سنت حوزه‌های علمیه خواند و ادامه داد: مباحثه و مطالعه نباید فراموش شود و تنها نباید به حضور در درس استاد و یادداشت برداشتن قناعت کرد؛ نیت‌ها نیز باید خالص باشد که خداوند متعال به نیت‌های خالص کمک می‌کند؛ اگر همه با وضو در درس حاضر شوند خلوص نیت آن‌ها بیشتر شده و موفقیت بیشتری کسب خواهند کرد.
نظرات بینندگان