پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
آسوشیتدپرس نوشت: وزیر امور خارجه ایران در سخنانی در شهر مونیخ آلمان، برقراری رابطه ایران و آمریکا را امکانپذیر دانست و گفت "دیوار بیاعتمادی" بین دو کشور کوتاهتر شده است.
به گزارش «انتخاب»، محمدجواد ظریف به همراه فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز جمعه میهمان نشستی در حاشیه کنفرانس امنیت مونیخ بودند.
ظریف در پاسخ به پرسشی در مورد احتمال برقراری روابط بین تهران و واشنگتن گفت "ما در شرایطی هستیم که امکان پذیر هست. زیرا توافق اتمی فرصتی را برای هر دو طرف فراهم آورده تا دیوار بلند ۴۰ سال گذشته عدم اعتماد کوتاهتر شده و به نظر من ایران سهم خود را زودتر از موعد هم در مورد توافق انجام داد."
وزیر خارجه ایران در ادامه گفت "به نظر من برای ایالات متحده هم خوب است اگر حسن نیت خود را نشان دهد و نه به عنوان تعهد حقوقی، بلکه به عنوان تضمین به مسئولیت خود عمل کند."
ظریف همچنین گفت که ایران و عربستان میبایست مشکلات در روابط خود را حل کنند و برای برقراری ثبات در سوریه با یکدیگر همکاری کنند.
به گزارش رویترز، وزیر امور خارجه ایران گفته است: ما میبایست با یکدیگر همکاری کنیم.
محمد جواد ظریف گفته است: ایران و عربستان سعودی نمیتوانند یکدیگر را از منطقه کنار بزنند.
وی اضافه کرده است: ما آماده همکاری با عربستان هستیم و معتقدم عربستان و ایران میتوانند منافع مشترکی در سوریه داشته باشند.
پس ازتوافق باکشورهای1+ 5 ولغو تحریمهای هسته ای نبایدمغرورشویم وفکرکنیم همه مشکلات حل می شودبلکه باعقلانیت وسیاست ورزی ادامه دهنده تعامل براساس منافع ملی باجهانیان باشیم.برای لغوتحریمهای حقوق بشری،تروریسم وموشکهانیزمذاکره کنیم.
1-تعمیق روابط سیاسی، نظامی،پارلمانی،حقوقی،علمی واقتصادی باجهان.
2-گسترش صنعت گردشگری باجهان باحذف دریافت ویزاازاتباع کانادا،روسیه،استرالیا،ژاپن،چین،اتحادیه اروپاوآمریکا.بازگشایی سفارتخانه های آمریکاوکانادادرتهران پیگیری شود.
صنعت گردشگری میتواند 2 میلیون شغل ایجاد کند.
3- جذب سرمایه هاوتکنولوژی خارجی در اولویت دولت وسایر نهادها باشد.
4-نخبگان غیردولتی،نمایندگان مجلس ووزارتخارجه بارهبران حزب جمهوریخواه آمریکاونمایندگان کنگره واردمذاکره شوندوفرصت لابی گری را ازاسرائیل وعربستان بگیرند.انفعال ایران درعرصه های بین المللی به زیان منافع ملی است.درموردموشکهای بالستیک نیزازگفتگوومذاکره نهراسیم.
5-ایران برای عضویت درشورای امنیت،سازمان تجارت جهانی وشورای حقوق بشرسازمان ملل متحدرایزنی نماید.حضوردرعرصه بین المللی قدرت نرم کشوررابالامی برد.
6-ایران بانمایندگان سازمان ملل درامورحقوق بشرنیزمذاکره کند.
7-ایران تلاش کنددربحران یمن،افغانستان،عراق وسوریه نقش میانجی رابازی کند.جنگ درمنطقه به زیان ایران است،روابط رابا همسایگان گسترش دهیم.
موفقیت ایران در عرصه دیپلماسی وسیاست خارجه حاصل حضور مردم در انتخابات 1392وحمایت اکثریت ملت است ونبایدبنام یک جناح یاگروه مصادره شود.برای قدرتمندشدن به اتحادملت باحاکمیت وآشتی ملی نیازداریم.
8 - ایران روابط خود را با کشورهای دمکراتیک گسترش، و با کشورهای دیکتاتوری کاهش دهد.
10- بسیاری از کشورهای دیگه تمام شرایط آمریکا رو پذیرفتن به علاوه ی نسخه ای که شما پیچیدید! و در وضعیت بسیار سخت و دشواری به سر میبرند. ایضا آمریکا و کشورهای اروپایی با خودشون که از این مشکلات ندارن! اونا چرا انقد دچار سختی و بحران های مختلف میشوند.
11-تکیه بر توان داخلی و کمک به تولید کننده داخلی(مردم برای چند صباحی کیفیت رو فدای ایجاد اشتغال در مملکت بکنند تا یواش یواش اوضاع تولید داخل بهتر و با کیفیت تر بشه) این حرکت از ایران یک ابرقدرت اقتصادی خواهد ساخت.
12- صنایع بسته بندی درست بشود تا زعفران و پسته و...... تولید ایران به اسم استرالیا و اسپانیا و... وارد بازار جهانی نشود تا سود بیشتری که این کشورها از این قضیه میبرند نصیب ایرانی بشود.
13-ضعف های مدیریت و دله دزدی ها و ریخت و پاش های بی جا از طرف دولت هایی که سر کار میان برطرف بشود.
14- میانگین میزان اسراف در ایران چهار برابر میانگین جهانی است. دولت و مردم عزیز ایران با اصلاح الگوی مصرف از این فاجعه جلوگیری بکنند تا مملکت با همین ضعف مدیریتی هم که هست چقدر جلوتر خواهد رفت.
15- دولت های ایران بجای خرید جنس چند برابر هم که هزینه بکنند و تکنولوژی را بخرند در دراز مدت به نفع ایران و جوان ایرانی خواهد شد با ایجاد شغلی که در این زمینه ها میشود. ممنون از سایت انتخاب
اظهارات آقای ظریف بسیار خردمندانه است زیرا با وضعیت فعلی یعنی ایران و روسیه در یکطرف و عربستان و متحدانش در طرف دیگر جنگ سوریه را فرسایشی کرده و منابع و منافع دوطرف را نابود می کند و کسی پیروز میدان سوریه نخواهد بود و ادامه جنگ مصیبتهای مردم سوریه را صدچندان می کند.
میگید نه، صبر کنید ببینید
احسنت به ظریف
ما منافع مشترکی داریم از جمله حفظ حکومت مرکزی عراق، افغانستان ، مبارزه با نواصب و ...
درود بر ظریف عشق هر ایرانی