پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: رزمایش موشکی اقتدار نیروهای مسلح و زنده بودن جمهوری اسلامی را به دشمنان نشان می دهد.
به گزارش انتخاب، سرلشگر سید حسن فیروزآبادی در حاشیه نخستین جلسه شورای هماهنگی سند راهبردی خدمت رسانی به رزمندگان که صبح امروز در ستاد کل نیروهای مسلح برگزار شد، در جمع خبرنگاران و در خصوص رزمایش موشکی سپاه اظهارداشت: رزمایش موشکی سپاه ویژگی ممتازی از سایر رزمایش های نیروهای مسلح ندارد و نیروهای مسلح به دلایل مختلف باید رزمایش برگزار کنند.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ادامه داد: وسایل رزمی مدرن، آموزش عملی می خواهد و باید جنگ افزارها آماده شوند تا موفقیتشان را ارزیابی کنند.
وی هدف دوم از برگزاری رزمایش ها را اینطور عنوان کرد که سلاح ها از مواد صنعتی تشکیل می شوند و باید تست شوند تا کارایی آنها ارزیابی شود.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در ادامه با اشاره به اینکه وزارت دفاع دو دسته آزمایش انجام می دهد، گفت: یکی از این آزمایش ها زمان ساخت صورت می گیرد و آزمایش دیگر زمان تحویل سلاح به نیروهای مسلح.
سرلشگر فیروز آبادی ادامه داد: رزمایش موشکی ترکیبی از انواع موشک هاست که با اهداف آموزشی، پژوهشی، شناسایی محصول جدید و ارزیابی زمان تحویل کالا صورت می گیرد که هرچندوقت یکبار کنار هم جمع شده و به عنوان رزمایش موشکی در می آید.
وی افزود: رزمایش موشکی اقتدار نیروهای مسلح و زنده بودن جمهوری اسلامی را به دشمنان نشان می دهد.
سرلشگر فیروز آبادی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا موشک جدیدی در این رزمایش امتحان خواهد شد یا خیر؟ گفت: می بینید.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در خصوص اهداف نخستین جلسه شورای هماهنگی سند راهبردی خدمت رسانی به رزمندگان نیز گفت: اولین جلسه شورای هماهنگی سند راهبردی خدمت رسانی به رزمندگان امروز تشکیل شد.
وی هدف این شورا را پیگیری چشم انداز، اهداف، راهبردها و مسئولیت های اجرایی برای دستگاه های اجرایی که در قانون برنامه چهارم نیز آمده است، عنوان کرد و خاطرنشان کرد: هیئت وزیران این سند را در سال ۹۴ تصویب کرده و در مسیر اجرا قرار دارد؛ این سند شامل رزمندگانی می شود که در مناطق جنگی خدمت کرده اند.
سرلشگر فیروز آبادی با بیان اینکه رزمندگان بر اساس ایمان و اعتقاد به حضرت امام (ره) به جبهه ها رفته اند، اظهارداشت: اینها در واقع از کسی طلبکار نیستند و اجرشان را از خدا خواهند گرفت ولی نظام جمهوری اسلامی و مسئولان نیروهای مسلح وظیفه و تکلیف دارند که در این خصوص غفلت نکنند؛ این تکلیف ماست و نه خواست رزمندگان.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با تاکید بر اینکه سند طوری تنظیم شده که تمام ابعاد راهبردی را در نظر می گیرد، ادامه داد: این کار آسان نیست چراکه رزمندگان بسیار زیادی هستند. در این جلسه آئین نامه شورا تصویب و ۵ مصوبه پیشنهادی مطرح شد و ما تا جامعه هدف را مشخص نکنیم، نمی توانیم موردی را اعلام کنیم.
وی افزود: یک کمیسیون اصلی زیر نظر شورا تشکیل شد که طی این مدت باید این اقدامات اولیه را انجام دهد و بعد مصوبات را بر اساس آن اعلام کنیم.
سرلشگر فیروز آبادی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا این سند شامل حال رزمندگان ایرانی که در سوریه نیز حضور دارند می شود یا خیر؟ تصریح کرد: این مسئله یک مسئله نوظهور است و در قوانین و مقررات پیش بینی شده، اصل جدی این است که منطقه جنگی را ستادکل اعلام می کند.