arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۲۶۴۸۵۱
تاریخ انتشار: ۱۶ : ۱۸ - ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۵

پذیرش دانشجو-معلم با مشارکت سایر دانشگاه‌ها

سرپرست دانشگاه فرهنگیان از پذیرش دانشجو-معلم با مشارکت سایر دانشگاه‌ها خبر داد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
سرپرست دانشگاه فرهنگیان از پذیرش دانشجو-معلم با مشارکت سایر دانشگاه‌ها خبر داد.

به گزارش انتخاب، محمود مهرمحمدی؛ سرپرست دانشگاه فرهنگیان در نشست خبری که پیش از ظهر امروز در دانشگاه فرهنگیان برگزار شد، با اشاره به اینکه در مهر ۹۵ با توجه به فارغ‌التحصیلی دانشجویان دوره اول این دانشگاه و ورود آن‌ها به آموزش و پرورش، ۱۵ هزار صندلی این دانشگاه خالی می‌شود، اظهار داشت: به همین مقدار ما باید ورودی داشته باشیم اما با توجه به ظرفیت و بودجه دانشگاه، امکان جذب بیش از ۱۲ هزار نفر را نخواهیم داشت.

دانشگاه فرهنگیان نمی‌تواند بیش از ۱۲هزار نفر در سال ۹۵ جذب کند

وی با اشاره به اینکه این ۱۲هزار نفر شامل جذب ۵ هزار نفر از طریق آزمون سراسری و جذب ۷هزار نفر از طریق آزمون استخدامی خواهد بود گفت: البته برگزاری آزمون استخدامی مجدد تابع توافقاتی است که آموزش و پرورش با سازمان مدیریت انجام خواهد داد که تاکنون توافقی حاصل نشده است.

شرایط دانشگاه فرهنگیان در آزمون استخدامی لحاظ شود

سرپرست دانشگاه فرهنگیان با بیان این پیشنهاد که آزمون استخدامی بهتر است؛ زمانی برگزار شود که دست دانشگاه فرهنگیان را برای ارائه آموزش نبندد افزود: بهتر است در سال جدید برنامه‌ریزی در آموزش و پرورش به گونه‌ای صورت گیرد که مردادماه فهرست کامل پذیرفته‌شدگان در اختیار دانشگاه فرهنگیان قرار بگیرد.

پذیرش دانشجو صرفاً از طریق آزمون سراسری غلط است

مهرمحمدی همچنین در پاسخ به این سوال که گفته می‌شود اجرای ماده ۲۸ اساسنامه این دانشگاه (پذیرش دانشجو از طریق آزمون استخدامی) به نفع دانشگاه فرهنگیان اجرا می‌شود؟ گفت: دانشگاه فرهنگیان با تصمیم‌گیری هیات امنای دانشگاه صلاح دانسته که این روش را بپذیرد و اجرایی کند. من به عنوان سرپرست دانشگاه پذیرش دانشجو صرفاً از طریق آزمون سراسری را غلط می‌دانم.

وی ادامه داد: آموزش و پرورش هرساله به ۳۰هزار نیروی جدید نیاز دارد و دانشگاه هر سال باید ۳۰هزار نیرو تحویل آموزش و پرورش بدهد که با این وجود دانشگاه باید هرساله ۱۲۰هزار دانشجو بپذیرد که اگر این اتفاق بیفتد یک فاجعه تمام عیار برای کشور است و قابلیت اجرایی ندارد. توجه به این نکات باعث می‌شود که بهینه‌ترین روش دانشجو را به کار ببریم و متمرکز به یک روش (جذب دانشجو از طریق آزمون سراسری) نباشیم.

مهرمحمدی با اشاره به اینکه در ۵ الی ۶ جلسه هیات امنا به موضوع روش پذیرش دانشجو در دانشگاه فرهگیان اختصاص یافته است افزود: دستاورد این جلسات این بود که نباید تنها برای پذیرش دانشجو به یک روش متمرکز باشیم و در جلسات این موضوع مطرح و مورد تصویب قرار خواهد گرفت که از مشارکت و ظرفیت بالفعل سایر دانشگاه‌ها برای پذیرش دانشجو بهره ببریم.

تعامل با مدیران مدارس در خصوص ورود نخستین فارغ‌التحصیلان دانشگاه

سرپرست دانشگاه فرهنگیان در پاسخ به سوال یکی دیگر از خبرنگاران مبنی بر اینکه آیا دانشگاه ارزیابی از پایین آمدن انگیزه معلمان داشته است گفت: دانشگاه فرهنگیان در حال ارزیابی بر روی اولین خروجی‌های دانشگاه دارد به طوری که قرار است تعاملی با مدیران مدارسی که میزبان ۱۲ هزار نفر در مهر ۹۵ هستند داشته باشند و در حال حاضر مشغول شناسایی این مدیران است و بنا داریم به آن‌ها بگوییم که چه میدان کاری باید برای این معلمان فراهم شود. اگر حتی بتوانیم بر روی ۱۰درصد از مدیران تاثیربگذاریم دستاورد خوبی خواهد بود.

توانمندسازی اساتید دانشگاه فرهنگیان در سال ۹۵

وی همچنین درباره توانمندسازی اساتید دانشگاه توضیح داد و گفت: برای سال ۹۵، ۱۲ اولویت کاری برای دانشگاه در سال ۹۵ تعریف کردیم که یکی از این موارد بحث توانمندسازی اساتید دانشگاه است.

مهرمحمدی در پاسخ به اینکه چرا هنوز در سمت سرپرستی دانشگاه فعالیت می‌کند گفت: برای من فرقی ندارد که در چه سمتی خدمت می‌کنم و فکر می‌کنم دلیل آنکه چرا موضوع ریاست دانشگاه فرهنگیان تعیین تکلیف نمی‌شود به این خاطر است که عده‌ای فکر می‌کنند چون من درباره روش جذب دانشجو در دانشگاه فرهنگیان نظرات مختلفی دارم درباره اصل موضوع دانشگاه هم بحث دارم.

 
منبع: ایلنا
نظرات بینندگان