پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
حجتالاسلام غلامرضا مصباحيمقدم نماينده مردم تهران و عضو مجمع نمايندگان روحاني مجلس در گفتوگو با فارس با اشاره به اظهارات اخير محمد خاتمي گفت: به نظر ميرسد كه خاتمي بايد ابتدا برادري خود را ثابت كند و بعد ادعاي ارث داشته باشد؛ خاتمي بايد ابتدا اثبات كند كه وي به عنوان يك واسطه بين مردم و جريان فتنه ميتواند عمل كند، بعد رهنمود ارائه دهد.
وي افزود: خاتمي خود يكي از افرادي است كه به جريان فتنه دامن زده و با عملكرد پس از انتخاباتش، كاري كرد كه شرايط فتنه به وجود آيد؛ خاتمي اوضاع را براي مردم دگرگون جلو داده و عده زيادي از مردم را به اشتباه انداخته و اين تصور را براي مردم به وجود آورد كه واقعاً در انتخابات تخلف رخ داده است.
نماينده مردم تهران در مجلس تصريح كرد: خاتمي با اين اوضاع نميتواند كسي باشد كه وساطت بين مردم و آنهايي كه وي تعبير به مردم ميكند، را برعهده داشته باشد؛ اتفاقاً آنهايي كه طرفدار فتنهگران بودند، بعدها برايشان مسلم شد كه اقدامات فتنهگران يك فريب بود.
مصباحيمقدم ادامه داد: اگر كسي به خيال خود مطالبهاي هم امروز دارد، جزو دستهاي است كه هنوز دچار فتنه باقي مانده است، البته اعضاي اين قشر بسيار اندك هستند.
وي خاطرنشان كرد: برخي، از آغاز پيروزي انقلاب با قيام ملت ايران و امام راحل همراهي نداشته و حتي به نظام جمهوري اسلامي رأي هم ندادند؛ اگر هم به نظام اسلامي رأي داده باشند، وفادار به رأي خود نبوده و ولايتفقيه را هم قبول ندارند.
اين نماينده مجلس در ادامه گفت: آيا قرار است كه بين اين دو گروه آشتي برقرار شود، يقين بدانيم كه اين افراد مايل به آشتي نيستند، البته نظام هم به كسي ظلم نكرده است بلكه ظلم را فتنهگران به نظام روا داشته و عدهاي را همراه خود دچار فتنه كردند.
مصباحيمقدم خاطرنشان كرد: فتنهگران در حال حاضر بايد از پيشگاه خداوند و ملت ايران عذرخواهي كرده و از اقدامات خود توبه كنند. آنها بايد از موضع فريبخوردگي و فريبدهندگي قاطعانه عدول كرده و از محوريت نظام اسلامي تبعيت كنند.
"تنها در اين صورت است كه ملت ايران قبول خواهد كرد كه فتنهگران جزو جريان انقلاب هستند، در غير اين صورت ملت ايران اين عده را خارج از جريان انقلاب تلقي خواهد كرد.»
وي با اشاره به موضوع بازگشت فتنهگران به عرصه سياسي كشور، اين اقدام را داراي دو تفسير دانست و گفت: فتنهگران از اقدامات خود پشيمان شده، ولي حاضر نيستند كه هزينه پشيماني خود را بپردازند چرا كه هزينه پشيماني از اقدامات گذشته، ابراز برائت از عملكرد گذشته و داشتن يك موضع شفاف است.
نماينده مردم تهران در مجلس با بيان اينكه بنده معتقدم كه تفسير اول قويتر است، در بيان تفسير دوم اقدام فتنهگران براي بازگشت به عرصه سياسي كشور گفت: تفسير ديگر اين است كه خاتمي و مجموعه فتنهگران با حفظ مواضع خود قصد دارند كه از شرايط كشور و از سعهصدر نظام سوء استفاده كنند؛ اگر اين تفسير واقعيت داشته باشد بايد با دقت در مقابل چنين حركتي مقاومت كرده و بايستيم.
مصباحيمقدم افزود: اگر تقسير دوم درست باشد نبايد اجازه دهيم كه خاتمي و فتنهگران طلبكارانه وارد عرصه سياسي كشور شوند چرا كه آنها قصد فريبكاري و ورود به عرصه سياست را دارند. البته نظر بنده اين است كه تفسير اول يعني پشيماني خاتمي و فتنهگران از اقدامات گذشته و البته عدم اعلام آن درست است.
وي خاطرنشان كرد: اگر تفسير اول درست باشد باز هم ورود فتنهگران و خاتمي به عرصه انتخابات مجلس نهم صحيح نيست، مگر اينكه آنها مواضع خود را اصلاح كرده و به مردم اعلام كنند.
نماينده مجلس هشتم در پايان تأكيد كرد: معناي ورود خاتمي و فتنهگران به عرصه سياسي كشور آن هم با حفظ مواضع قبلي، اين است كه آنها همچنان دچار فتنه هستند لذا نبايد اجازه داد كه وارد صحنه انتخابات شوند.
بترسيد از روزيكه مردم ديگر نه اصلاح طلبتان اعتماد كنند نه اصولگرا
ضمنا گوينده اين افاضات كه "ممكن است موضع عدهای به كنار زدن چهرههایی مثل هاشمی و خاتمی باشد اما ما چنین موضعی نداریم" ده روز پيش كه بود كه امروز از بيم نرسيدن ارث به اين موضع رسيد؟
بعد هم اینکه... چند روز پیش دیدیم در همین مجلس شما صحبت از دادن 9 میلیارد پول در موسم انتخابات ریاست جمهوری به مردم بود .
میشه بفرمایید دلیل پرداختن شما و دیگر مجلسی ها به همچی موضوعی چیه؟
البته بگم خودم همه رو مثبت دادم