پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
در پى برخورد تند و اهانتآمیز یکى از پزشکان بیمارستان جم به داریوش مهرجویی، این کارگردان یادداشتی را منتشر کرد.
«در پاسخ به رفتار فرد پلاکارد به دست مقابل بیمارستان جم؛
آقای دکتر، سعى نکنید بیلیاقتی، بیکفایتى و بیمسئولیتی خود و برخی همکارانتان را زیر نقاب الفاظی نظیر صنعتی سنتی که فقط خودتان معنای آن را میدانید و احتمالا سخت گرفتارش هستید پنهان نمایید.
حیف از روپوش سفید پاکى که بر تن شماست.
بهتر بود بهجای این دلقکبازیها خود شما به عنوان یک پزشک هرچه زودتر آشکار میکردید که چه کسی و چه کسانی باعث مرگ دلخراش کیارستمی عزیز ما شدند.
انگار باید براى شما بازهم تاکید کنم که خطاب من به کل جامعه پزشکى نبوده و نیست، فقط خطاب به پزشکانى است که در طول درمان کیارستمى سهلانگارى کردند و تمام شواهد و مدارک آن نزد خانواده کیارستمى موجود است.
بد نیست فیلم آسمان محبوب من را ببیند که چگونه از یک پزشک متعهد و با وجدان که جان خود را فداى بیمارانش مىکند، تقدیر کردهام.»
سپاسگزاریم جناب مهرجویی
درمان اصولی مردم مورد بی مهری واقع شده است
اگر هم اشتباهی شده باید از طریق قانون با مدارک اقدام کرد و نه توهین و لجن پراکنی. آقای مهرجویی از سن و سالت خجالت بکش!
این مصونیت کاسبان در لباس پزشکی بایستی از بین برود....
متاسفانه پزشکان مافیای سیاسی قدرتمندی را در تمام دنیا دارند
ایران هم مستثنا نیست
این ها با رانت دولتی مانع کاهش اعمال نفوذهایشان در زمینه حیطه اختیارشان در رویه درمان و همینطور تسهیلات و منابع پولی در اختیارشان می شوند
دولت باید به جد باید به دنبال متعادل سازی حقوق باشد
این جای تاسف است که پرستاران ما، معلمان ما و حتی اساتید دانشگاه ما و بسیاری از اقشار دیگر فاصله درامدی شان با پزشکان چند ده برابر است
این در شان جامعه ما نیست
هر شغلی هر حرفه ای بنا به ضرورت ایجاد شده و کاملا تخصصش قابل احترام است
این که پزشک در مقایسه با یک استاد دانشگاه معمولی چند ده برابر حقوق مستقیم و غیر مستقیم دارد چه معنا و توجیهی دارد؟؟
متاسفانه وزیر بهداشت فعلی و سیاسیون جدیتی برای پیگیری این مسایل ندارند
که اگر داشتند مدت ها پیش همین وزیر بهداشت در برابر اعتراض پرستارها، آن ها را آمپول زن خطاب نمی کرد !
انتخاب لطفا منتشر کن
البته که این ها دیده نمیشه اما شاید گوشه ای از خشم و اعتراض مردم رو اقایون ببینن
مردم نمی تونن تحمل این نابرابری های فاحش رو داشته باشن
دولت به عنوان نماینده مردم باید هرچه زودتر متعادل سازی حقوق و کمیته شفافیت ملی رو ایجاد و اطلاع رسانی کنه
این شاید مهمترین زمینه در سیاست داخلی اقای روحانی است
اقای روحانی به جای کشیدن پول از حلقوم دزدان پیشین همین ی قلم کار را بکند کلی از احساس نابرابری کاسته می شود
امیدوارم کسی بشنود
یادمه که برخی از کارگردان ها از گسترش سرطان ابراز نگرانی کردند، خوب در سینمای ما که در تماما فیلم های دو دهه گذشته حداقل یک سکانس با لوکیشن فست فود داشته ، نقشی در گسترش فرهنگ خوردن فست فود ها نداشته که حالا از گسترش سرطان ابراز نگرانی می کنه؟
خوب سینما خودش چی؟ نقد سینما و سینماگران با چه کسی است؟
امیدوارم مرگ کیارستمی با اشتباه پزشکی سبب بشه که سینماگران به خودشون بیان و بفهمند که سینما فقط عرصه تخیل و گیشه نیست، بلگه عرصه آگاهی بخشی به جامعه نیز هست، میدان طرح و چاره اندیشی بحران های اجتماعی نیز هست! هرچند که تجربه نشون داده ، تا زمانی که بحران های حاضر گریبان یکی از اعضای خانواده سینما رو نگیره ، آقایون و خانم های سینمایی هیچ توجهی به مسائل جامعه نمی کنند!
همین اصل مشکل "در وسط کادر بودن"!
2- متاسفانه انصاف در قضاوت در میان ما مردم بسیار کمرنگ شده و جامعه منتظر کوچکترین مسئله برای جبهه گیری بر علیه کلیت سیستم پزشکی هستند. عجیب است که مردم برخی از فسادهای اخلاقی را در بین بعضی از جماعت هنرمند و خلافهای ضد عفت و اخلاق انسانی میان آنها را نمیبینند کما اینکه این مسئله اخیرا توسط عده زیادی از هنرمندان خانم و محترم فاش شد ولی منجر به حساسیت عمومی نگشت! مگر ضربه اخلاقی به جامعه کمتر از اشتباه نابخشودنی و البته غیر تعمدی یک پزشک است؟ پس ما مردم که داعیه ایارنی بودن و مسلمان بودن را داریم در عمل چه میکنیم؟ آیا جامعه به کار ضد اخلاقی عده زیادی که به صفحه اینستاگرام یا فیس بوک ورزشکاران خارجی با بدترین فحاشیها حمله میکنند واکنش در خور توجهی نشان داده است؟ آیا از حیثیت اسلامی و تاریخ تمدنیمان به خوبی دفاع کرده ایم؟
3- عقده گشائی در میان ما مردم به سبب آنکه دستمان به عاملین اصلی فساد نمیرسد یا بهتر بگویم شهامت اعتراض منطقی را نداریم عادی شده و همین امر سبب سوزاندن تر و خشک با هم شده است. آیا عده ای از این منتقدین عجول و بعضا با غرض جرات این را داشته اند که حتی جلوی گرانفروش محلشان بایستند و از این زالوها شکایت برند به قاضی؟ آیا این افراد تا به حال به اورژانسهای بیمارستانهای دولتی تشریف آورده اند که سعی و تلاش امثال بنده را برحسب وظیفه مان ببینند که چگونه پیگیر هستیم و چقدر حقوق میگیریم؟ آیا این منتقدان تا بحال در زندگی ما سرک کشیده اند وقتی که به صاحبخانه مان که حداکثر استفاده مجانی را از سخاوت ما در درمان مجانی آنها و فامیلشان کرده اند معترض افزایش ناگهانی اجاره خانه میشویم آنها تمام محبتها را فراموش کرده و با بی ادبی تمام با شخصیت انسانی ما بازی میکنند؟ 4
- نه عزیزان اشکال در تک تک ماست که عوض شده ایم و بد اخلاق. مگر نه این است که پیش فلان پزشک معروف شده رفتن سبب پز میان مردم شده! مثل اینکه خیلیها افتخار میکنند که فلان کس ما را جراحی قلب کرده حال غافلند که آن استاد فقط برای دقایقی در اتاق عمل حضور داشته و زحمت عمل موفق را پزشک بینام دیگری کشیده ولی به کام آن استاد رفته است! تا کی ما مردم فکر پز دادنهای بیهوده هستیم.
5- آیا مرحوم کیا رستمی که واقعا فقدانشان سبب تاثر است به اختیار خود پزشکشان را در بخش خصوصی انتخاب نکردند؟ چرا به آنهمه اساتید با سواد در مراکز دانشگاهی که حتی از داشتن مطب خصوصی محرومند مراجعه نکردند؟ چرا یکدفعه از همه پزشکان ایرانی دل بریدند و با هزینه گزاف به فرانسه تشریف بردند که به سبب اشتباه بسیار فاحش درمانی در آنجا دچار خونریزی مغزی غیر قابل کنترل توسط آنان گردند؟ گرچه مرگ حق است و روزی تک تک ما آن را میچشیم و زمانش فرا رسد چون و چرا ندارد ولی عجل معلق را میتوان جلوگیری نمود و نه البته عجل حتمی که هیچکس جلودارش نیست.
6- تعجب از این است که این دلسوزان و هنرمندان عزیز که هنرمندی برخی از آنان گزافه گوئی و بی ادبی است به یاد آن بسکتبالیست ملی که دستفروشی میکرد و در گمنامی به دنبال فقر فوت کرد نبودند یا این هنرمندان معترض به یاد گمنامان پر افتخار نبودند! البته هنرمندان واقعی زیادی در ممکتمان هستند که نمونه عالی انسانیت و ادب میباشند و اگوی همه ما هستند و باید دستشان را هم بوسید. آیا رنگ خونها با هم متفاوت است؟ راستی این هنرمندان معترض چرا به هنرمندان فراموش شده و بیماری که زمانی سمت تستادی بر آنها داشته اند سر نمیزنند و پیگیر حالشان نیستند مانند خانم فریماه فرجامی آقای عبدی و حالا هم آقای رشیدی عزیز! به قول فرمایش سرور آزادگان جهان امام حسین علیه سلام " اگر دین ندارید حداقل آزاد مرد باشید"
7- راستی این هنرمندان عزیز در جهت اعتلای سلامت اجتماع چه نقشی برازنده ای در سالهای اخیر داشته اند؟ سیگار کشیدن و در خیلی از فیلمها و سریالها چنان زیاد و مکرر دیده میشود که انگار نه انگار که این عمل مادر بروز بسیاری از بیماریها از جمله بیماریهای قلبی و انواع سرطانهاست. برای مثال سریال فاخر شهرزاد را ملاحظه فرمائید که علنا کشیدن سیگار را به عنوان پرستیژ تبلیغ میکند.
8- سیستم پزشکی ما نیاز به نظم دهی و مسئولیت پذیری دارد وارباب سالاری در آن باید برداشته شود. در کشورهای غربی مثل امریکا و کانادا که همگی ما چهچه و به به برای علم و تجهیزات درمانیشان میکنیم نحوه درمان برای همه مشخص و طبق پروتکل است تا هم کاری اساسی و علمی انجام شود و هم در صورت بروز مشکلی طبق قانون پزشکان معالج وظیفه خود را انجام داده و محکوم الکی نشوند و از سوئی از درمانهای سلیقگی و بعضا من درآوردی اجتناب میگردد. بر مسئولین درمان کشور است که پروتکهای درمانی بومی را تعبیه و جایگزین سلیقه های فردی نمایند و البته در این راه از رهنمودها تمام پزشکان فرهیخته و علاقمند در هر جای کشور و در هر رتبه ای استفاده شود. ضمنا خود بزرگ کردنها با خطاب کردن و یا انتظار خطاب شدن دکتر یا مهندس و غیره امری ناپسند است که خود سبب اختلاف طبقاتی و افزایش حساسیتهای انسانی و سبب غرور کاذب میگردد. در کشورهای متزقی پزشکان و دانشمندان و صاحبین سایر حرف نیز با نام کوچک خوانده میشوند مگر در جوامع علمی و رسمی. این مسئله البته از بدیهیات اخلاق انسانی و اسلامی بوده که ما به فراموشی سپرده ایم.
خدا به همه ما مردم انصاف و عدالت اعطا فرماید و امیدوارم حالا که بحث مبارزه با مفسدین اقتصادی با حقوقهای نجومی و حرام داغ است با جدیت با ویژه خواران سیستم پزشکی و جامعه هنرمندان با عدالت و بدون تبعیض و ملاحظه آقا زاده بودن برخورد شده و سیستم ارجاع و پزشک خانواده مثل کشورهای پیشرفته غربی با درایت پیاده شود. بد نیست که مردم عزیز به ثروتهای باد آورده برخی از هنرمندان و ورزشکاران بی ظرفیت نیز با دید انتقادی نگاه کنند همانهائی را میگویم که ما خودمان بیجهت بزرگشان کردیم و حالا بعضا خود را فراموش کرده و گستاخانه زیاده خواهی میکنند.
از اطاله کلام از همگان عذر میخواهم ولی چاره ای نبود در گفتن برخی از حقایق شاید وجدانمان به درد آید!
وسلام علیکم وعلی من اتبع الهدی - شهرام بیاناتی
آمین یا رب العالمین
فکر کرده چون دکتره میتونه هر کاری بکنه .
همین امسال پدر خانم بنده بابت سهل انگاری پزشکان بیمارستان پیامبران در تجویز بالای دوز متادون از دنیا رفتند ولی متاسفانه بابت تهدید بیمارستان مبنی بر عدم تحویل جسد و موارد حاشیه دیگر شکایتی نشد ، امید است با پیگیری آقای مهرجوئی تحولی در ارائه خدمات پزشکی که بسار ضعیف می باشد رخ دهد.
سلام ،اميدوارم از شوك شديد ناشي از فوت استاد كيارستمي اندكي خارج شده باشيد ،گرچه تألمات ناشي از فوت و فقدان اين هنرمند بزرگ ،هميشه با ما خواهد بود، اما براي همه صبر و شكيبايي و سبك تر شدن اين اندوه آرزو ميكنم.
نميدانم اين چند خط نوشتار من به دست شما ميرسد و ميخوانيد يا خير، اما بنا به وظيفه انساني و در وهله بعد بخاطر حمايت از جامعه پزشكي كشور مينويسم كه اين روزها سخت مورد عتاب است ،باشد كه مورد قرايت شما واقع گردد.
جناب آقاى مهرجويي هنرمندان آبرو و اعتبار هر ملت و فرهنگ هستند ، زيرا هنر، مقوله اي است آكنده از آگاهى ، بينش و خلاقيت و هنرمندان متصف به اين صفات هستند.
فيلم سخنان شما در مراسم درگذشت استاد را ديدم.
متأسفانه به هيچ روي نشاني از هنر در آن نديدم .
گرچه ؛
مرگ چنين خواجه نه كاري است خرد
اما حتي چنين اندوه سنگيني چنان سخناني را بر نمي تابد.
١-بررسي و اثبات يا رد خطاي پزشكي به عهده بيش از سي تن از استادان برجسته پزشكي كشور گذاشته شده و هنوز تيم كارشناسي نظر خود را اعلام نكرده است.
٢- بايد ديد اگر خطاي پزشكي بوده كدام تيم درمان ، ايراني يا فرانسوي يا هر دومرتكب آن شده است.
٣- آيا در صورت بروز خطاي پزشكي، درگذشت استاد به دليل خطاي مزبور بوده يا علت ديگر پزشكي داشته است.
٤- علي رغم تماس با نظام پزشكي فرانسه و رايزني با سفير فرانسه در ايران ، هنوز پرونده پزشكي استاد در اختيار سازمان نظام پزشكي قرار نگرفته و نيمي از ماجرا در هاله اي از ابهام است.
٥- به فرض بروز خطا و قصور پزشكي، صدور حكم به عهده قوه قضائيه و دادگستري است.
٦- الفاظ به كار رفته توسط شما متناسب با هيچ نوع منزلت اجتماعي نيست.
استاد مهرجويي كارشناسي پزشكي نموديد، تشخيص داديد، حكم صادر كرديد و...
دوست ندارم اين بيت را بنويسم:
بزرگش نخوانند اهل خرد
كه نام بزرگان به زشتي برد
اما از زمان بستري شدن استاد كيارستمي و در ده روز گذشته شاهد فعاليت رئيس سازمان نظام پزشكي در اين زمينه هستم .
معاون انتظامي سازمان، دكتر فتاحي، از شريف ترين و با مسئوليت ترين پزشكان ايران هستند.
نظام پزشكي در حال ابهام زدايي و شفاف سازي اين مقوله ميباشد.
شايد آگاهانه ترين سخن را دل سوخته ترين فرد اين ماجرا ، پسر استاد كيارستمي در همان ساعات اوليه اعلام خبر گفت؛
او اعلام كرد ما از اين پس احساسي عمل نميكنيم و آگاهانه به دنبال شفاف شدن ابعاد ماجرا هستيم.
خطا در ذات انسان است؛ بعضي خطاها جان انساني را ميگيرند و بعضي خطا ها جان فرهنگ مردمي را، ايكاش تا زمان باقي است ، سخنان خود را اصلاح ميكرديد تا الگوي فرهنگى مناسبي حتي در اين لحظات دشوار براي جوانان ميشد.
براي شما صبر ،طول عمر و تعالي بيشتر در مدارج هنر انساني آرزو دارم.
ارادتمند
كاوه سيدان
تو چه میفهمی درد چیست؟
تو چه میفهمی فقر چیست؟
شما مرفهین بی درد نمیفهمید و نخواهید فهمید
به کشتارتان ادامه دهید.
حیا هم ندارند و به پزشکان عزیز توهین میکنن