arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۲۹۱۶۵۲
تاریخ انتشار: ۴۶ : ۱۴ - ۲۲ شهريور ۱۳۹۵

خشم سازمانی یهودی از سفر وزیر اطلاعات ایران به آلمان

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

یک سازمان بین‌المللی یهودی سیاست‌های آلمان در قبال ایران را نگران کننده خوانده است و از دولت این کشور خواسته توضیحاتی را به این رژیم در رابطه با سفر وزیر اطلاعات ایران به برلین ارائه دهد.

به گزارش انتخاب، شعبه سازمان یهودی "AJC" در برلین ـ پایتخت آلمان ـ که دارای املاک و مستغلاتی در آمریکا و دیگر نقاط جهان است و در راستای تامین رفاه و آسایش یهودیان فعالیت می‌کند، از دولت آلمان خواسته تا توضیحاتی را در رابطه با سفر وزیر اطلاعات ایران به این کشور ارائه دهد.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی فلسطین به نقل از شبکه هفتم تلویزیون رژیم صهیونیستی، این سازمان یهودی ـ آمریکایی می‌خواهد بداند که دولت آلمان به چه دلیلی میزبان محمود علوی، وزیر اطلاعات ایران بوده است.

در بیانیه این سازمان آمده است که سازمان اطلاعات ایران از گروه‌هایی هم‌چون حماس و حزب الله حمایت می‌کند و ایران بارها تلاش کرده تا از طریق آلمان به تکنولوژی هسته‌ای دست یابد.

سازمان مذکور در ادامه یاوه‌گویی‌های خود اتهامات دیگری را نیز به ایران نسبت داده است.
این سازمان ابراز نگرانی کرده است که سفر علوی به برلین، پیش زمینه‌ای برای سفر رسمی حسن روحانی، رییس‌جمهور ایران به این کشور باشد.

پایگاه خبری عبری زبان " provokator" نیز اخیرا اعلام کرد که فرانک والتر اشتاین‌مایر و زیگمار گابریل، وزیر خارجه و وزیر اقتصاد آلمان بر دعوت از حسن روحانی، رییس‌جمهور ایران برای سفر به این کشور حریص هستند.

منبع مذکور تصریح کرد که این تناقض آشکار در مواضع آلمانی‌ها را می‌رساند و با وجود این که برلین به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی را پیش شرطی برای تقویت روابط با ایران قرار داده است، وزیر اقتصاد این کشور از جمله نخستین سیاستمداران غربی بود که به ایران سفر کرد.

فولکر باک، عضو پارلمان آلمان از حزب سبز و رییس گروه دوستی آلمان ـ اسراییل در پارلمان این کشور مرکل را از عادی‌سازی روابط با ایران تا قبل از تغییر موضع این کشور در قبال رژیم صهیونیستی شدیدا برحذر داشته است.

باک تصریح کرده که تا زمانی که ایران رژیم صهیونیستی را به رسمیت نشناسد، تقویت روابط با آن غیرممکن است. با این حال او تاکید کرد که دولت آلمان تمایل دارد در رابطه با مسائل و پرونده‌های مهم با ایران وارد گفت‌وگو و مذاکره شود.
منبع: ایسنا
نظرات بینندگان