arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۳۲۷۸۵۱
تاریخ انتشار: ۴۱ : ۱۱ - ۱۱ اسفند ۱۳۹۵

جانشین عملیات قرارگاه ثارالله: فتنه گری ها صدور انقلاب را به تاخیر انداخت

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
جانشین عملیات قرارگاه ثارالله گفت: در شرایطی که انقلاب اسلامی در حال نفوذ به قلب آفریقا و اروپا بود، رفتار فتنه انگیزانه برخی در وقایع سال 88 باعث ایجاد چالش جدی در داخل کشور و در نتیجه به تاخیر افتادن صدور انقلاب شد.
 
به گزارش انتخاب، سردار سیدعلیرضا ربیعی سه شنبه شب در آیین دومین کنگره شهدای دانشجوی تربت حیدریه با بیان اینکه در آن سال برخی از درون نظام با رهبری همراهی نکردند، افزود: اگر نخبگان و عوامل فتنه با رهبری و ولایت همراهی می کردند، آمریکا و عربستان تجربه و فرصتی برای تشکیل گروههای تروریستی و تکفیری نمی یافتند.
وی گفت: طبق عرف دیپلماتیک ورود وزیر امور خارجه و سفیران کشورها به داخل سفارتخانه های سایر کشورها ممنوع است و قالب دیدارها در مکان دیگری انجام می شود اما در جریان فتنه 88 حدود 17 سفارتخانه آغوش گشوده و اغتشاشگران را به داخل فرا خواندند، این بیانگر برنامه ریزی دشمن برای فروپاشی نظام بود.
 
ربیعی افزود: اگر نخبگان بی بصیرت با ملت و رهبری همراهی می کردند امروز به جای مبارزه با جبهه استکبار در غرب آسیا، میدان نبرد رزمندگان اسلام در کنار رود نیل با رژیم غاصب صهیونیستی بود.
وی در بخش دیگری اظهار کرد: صدور انقلاب اسلامی به جهان یکی از برنامه های اساسی حضرت امام(ره) بود که ایشان از ابتدا فرموده بودند 'دشمن بخواهد و نخواهد انقلاب به دنیا صادر خواهد شد' و امروز اثر جمله امام بزرگوار را همگان می بینند.
 
ربیعی گفت: مقاومت اسلامی با حضور حزب الله لبنان در کنار آب های مدیترانه و سایر هسته های مقاومت در خلیج فارس و اقصی نقاط دنیا شکل گرفته که در حال مبارزه با استبداد و ستم است و برای خارج شدن از سلطه مستکبران هزینه می دهد.
 
وی همچنین گفت: آمریکائی ها با علم به اینکه رژیم غاصب صهیونیستی دائم در خطر نابودی است، در ژانویه 2011 سودان جنوبی را از کشور سودان جدا کردند و اکنون در حال فراهم کردن مقدمات برای کشور جدید اسرائیل در این نقطه از آفریقا هستند.
فرمانده سپاه ناحیه تربت حیدریه نیز در این آیین گفت: شهدا همه وجود خود را با ولایتمداری حضرت زهرا(س) تطبیق دادند و بر اساس آن برای ماندگاری اسلام و انقلاب و ولایت فقیه مجاهدانه به شهادت رسیدند.
 
سرهنگ پاسدار فرضعلی گرایلی افزود: حضرت فاطمه(س) فنای در خدا بود و شهدا نیز به تاسی از این سیره و روش دنیای خود را گذاشتند و برای ترویج و تبیین دین خدا در مسیر ولایت حرکت کردند تا امروز اسلام ناب محمدی(ص) به دست ما برسد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه و رئیس کنگره شهدای دانشجو، نیز از شهدا به عنوان سرمایه های ارزشمند انقلاب اسلامی یاد کرد و گفت: امروز در میان هجوم دشمنان انقلاب در جنگ نرم و تهاجم فرهنگی، انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به نسل دانشجو یک نیاز اساسی محسوب می شود.
 
سعیدرضا قنبری زاده افزود: دانشجو و دانشگاه باید انقلابی بماند و فرهنگ شهادت در تمامی کلاسها و مراکز آموزشی نهادینه شود تا با استفاده از آن بتوان به رشد و سعادت رسید.
در پایان این مراسم ضمن رونمایی از کتاب هفت سردار به نویسندگی 'غلامعباس شجاعی' حاوی زندگی نامه شهدای دانشجو، از خانواده هفت شهید دانشجوی تربت حیدریه تجلیل و سپس با رونمایی تولیدات نرم افزاری بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی، از برترین های جشنواره شهدای دانشجو در بخش، مقاله، عکس و خاطره قدردانی شد.
شهیدان مهدی اژدری زرمهری، حسین خدیر، علی جهان بین، مجید ذباح، سید احمد نظام، غلامرضا عبدالله زاده، عبدالرسول مروج تربتی، هفت شهید دانشجوی تربت حیدریه در دوران دفاع مقدس به شهادت رسیدند.
 
مرکز شهرستان 250 هزار نفری تربت حیدریه در 150 کیلومتری مشهد واقع است.
منبع: ایرنا
نظرات بینندگان