پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : علی مطهری نماینده تهران به عنوان نخستین مخالف سردار قاسمی سخن گفت . مطهری مخالفتش را با شخص آقای قاسمی ندانست و آنرا مربوط به یک اصل کلی در نظامهای سیاسی دانست .وی این اصل را : لزوم پیوند نخوردن سپاه پاسداران به عنوان قدرت نظامی با قدرت سیاسی و اقتصادی ، یعنی دولتی نشدن سپاه دانست.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی انتخاب Entekhab.ir ، مطهری با اشاره به تجربه ی وزارت اطلاعات در دوره ی سازندگی که کارکنان آن تشویق به کار اقتصادی شدند گفت : همین امر موجب رخنه فساد در آن شد ، که جلوگیری کردند. وی گفت : وزارت یک نظامی در وزارت نفت می تواند فساد آور باشد.
وی افزود : در کشور همسایه ما نظامیان کم کم از قدرت فاصله می گیرند ، اما در کشور ما برعکس آن در حال وقوع است.
مطهری گفت : سپاه درست یا نادرست متهم است به تصاحب پروژه های اقتصادی که با اضافه شدن حوزه ی نفت ممکن است تشدید شود.
وی با اشاره به وصیت نامه امام ( ره) در خصوص نظامیان گفت : امام فرموده اند ؛"وصیت اکید من به قوای مسلح آن است که همانطور که از مقررات نظام ، عدم دخول نظامی در احزاب و گروهها و جبههها است به آن عمل نمایند؛ و قوای مسلح مطلقاً، چه نظامی و انتظامی و پاسدار و بسیج و غیر اینها، در هیچ حزب و گروهی وارد نشده و خود را از بازیهای سیاسی دور نگه دارند. در این صورت میتوانند قدرت نظامی خود را حفظ و از اختلافات درون گروهی مصون باشند. و بر فرماندهان لازم است که افراد تحت فرمان خود را از ورود در احزاب منع نمایند. و چون انقلاب از همة ملت و حفظ آن بر همگان است، دولت و ملت و شورای دفاع و مجلس شورای اسلامی وظیفة شرعی و میهنی آنان است که اگر قوای مسلح، چه فرماندهان و طبقات بالا و چه طبقات بعد، برخلاف مصالح اسلام و کشور بخواهند عملی انجام دهند یا در احزاب وارد شوند که ـ بیاشکال به تباهی کشیده میشوند ـ و یا در بازیهای سیاسی وارد شوند، از قدم اول با آن مخالفت کنند."
مطهری افزود : آقای قاسمی در پروژه های نفتی دست توانایی دارند ، نقش فراوانی هم دارند ، اما آیا در مدیریت نفتی کشور هم تجربه کافی دارند ؟
وی در پایان سخنانش گفت : مخالفت من با شخص جناب قاسمی نیست ، ایشان فردی مطلوب در پروژه های عمرانی نفتی است ، بلکه مخالفت من با حضور نطامیان در قدرت است.