پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : دومین کنفرانس بینالمللی فرصتهای سرمایهگذاری در لرستان با حضور طیبنیا وزیر اقتصاد و امور دارایی آغاز به کار کرد.
در این کنفرانس بینالمللی علی طیبنیا وزیر اقتصاد و امور دارایی، الهام امینزاده دستیار ویژه رئیسجمهور در امور حقوق شهروندی، جمعی از سفرای کشورهای مختلف، سرمایهگذاران داخلی و خارجی و مسئولان استان حضور دارند.
کنفرانس بینالمللی فرصتهای سرمایهگذاری به مدت دو روز در استان برگزار میشود که بیش از 15 سفیر از کشورهای مختلف و تعدادی از سرمایهگذاران غیربومی و خارجی در آن حضور یافتهاند.
در حاشیه دومین کنفرانس بینالمللی فرصتهای سرمایهگذاری در لرستان دو نمایشگاه برپا شده که یک نمایشگاه سنتی برای معرفی فرهنگ لرستان و دیگری نمایشگاه توانمندیهای استان است. همچنین وزیر امور اقتصادی و دارایی و دستیار ویژه رئیس جمهوری در امور شهروندی در بدو ورود به دانشگاه لرستان به مقام شامخ شهدای گمنام آرمیده در این دانشگاه ادای احترام کردند.
رئیس دانشگاه لرستان گفت: 250 سرمایهگذار در دومین کنفرانس بین المللی فرصتهای سرمایهگذاری حضور دارند.
به گزارش ایسنا، خسرو عزیزی در دومین کنفرانس بین المللی فرصتهای سرمایهگذاری، اظهار کرد: اولین همایش در بهار ۹۴ برگزار شد که ۵۰۰ میلیارد تومان در قالب ۳۱ تفاهم نامه منعقد شد.
وی افزود: ۲۵۰ سرمایهگذار و کارآفرین داخلی و همچنین ۳۰ مهمان خارجی، سفرا و نمایندگان تجاری کشورهای مختلف در این کنفرانس حضور دارند. برپایی نمایشگاه معرفی ظرفیتهای سرمایهگذاری لرستان از دیگر برنامههای جانبی در این همایش است.
عزیزی با اشاره به پذیرش ۷۰ مقاله در این کنفرانس، گفت: این مقالات در بخشهای صنعت، معدن، تجارت، گردشگری و کشاورزی ارائه شدهاند.
استاندار لرستان گفت: 23درصد سنگ نما کشور در استان تولید میشود.
هوشنگ بازوند در کنفرانس بین المللی فرصتهای سرمایهگذاری در لرستان، اظهار کرد: این استان با داشتن 96هزار دانشجو و یک میلیون و 800هزار تن جمعیت یکی از ثروتمندترین استانهای کشور در عرصههای مختلف است.
وی افزود: 2 خط ریل آهن، یکی از 16 فرودگاه فعال کشور و 37 تاقدیس میدان بزرگ نفتی و گازی در این استان وجود دارد. 11درصد روان آبهای کشور در این استان وجود دارد و با بیش از 2هزارو 500کیلومتر رودخانه دایمی به عنوان یک استان چهار فصل معرفی شده است. حدود هفت هزار هکتار زمین با ظرفیتهای اکوتوریسم و جاذبههای گردشگری داشته و در حوزه کشاورزی 800هزار هکتار اراضی مستعد دارد.
وی بیان کرد: لرستان در سال 93 به عنوان پایتخت ژئوتوریسم در کشور معرفی شده است که بیش از پنج هزار بنای تاریخی، 100پل تاریخی و 39 منطقه ویژه گردشگری را در دل خود جا داده است.
استاندار لرستان افزود: رتبه یک تولید حبوبات و همچنین رتبه یک ماهیان سردابی بعد از استانهای آبی با ظرفیت تولید سالانه 30هزار تن را دارا است.
نماینده ولیفقیه در لرستان گفت: اقتصاد مقاومتی با حفظ استقلال بهترین الگوی پیشرفت ایران اسلامی است.
به گزارش ایسنا، آیتالله سید احمدمیرعمادی در دومین کنفرانس بینالمللی فرصتهای سرمایهگذاری لرستان، اظهارکرد: اقتصاد مقاومتی مجموعهای از برنامهها و سیاستها است که لازمه تحقق آن مدیران انقلابی و تلاشگری است که در نظام اسلامی کم نیستند. کشور پهناور و قدرتمند ایران اسلامی با توجه به شرایطی که دارد الگوی متناسب با ایران اسلامی برای پیشرفت اقتصاد مقاومتی است .
امام جمعه خرمآباد تصریح کرد: حمایت از تولید کنندگان و سرمایهگذاران با زیر بخشهایی چون تامین امنیت سرمایهگذاران و همراهی و همکاری مردم و مسئولان برای تحقق اقتصاد مقاومتی ضروری است. یک تولید کننده باید بدون دغدغه در عرصه اقتصادی فعالیت اقتصادی داشته باشد و بسترهای لازم برای این کار فراهم شود.
وی با بیان اینکه یکی از بخشهای حمایت از تولیدکنندگان مسئله حمایت از سرمایهگذار است، بیان کرد: بر اساس آمارها استان لرستان از ضریب امنیتی بسیار بالایی برخودرار است و تاکنون از بدو پیروزی انقلاب تاکنون کوچکترین کاری که مضر به امنیت استان و امنیت ملی باشد انجام نداده است .
نماینده ولیفقیه در لرستان افزود: بسترهای معنوی برای حمایت از سرمایهگذاران در لرستان فراهم است و این بسترهای معنوی امیدبخش ایمان، تقوا و تعهد مردم و همچنین وحدت و انسجام حاکم بر استان است . پاداش خادمان مردم و کسانیکه با ایجاد شغل و دستگیری مردم از مال خود مایه میگذارند نزد خداوند والا و محفوظ است. هر قدمی که برای تولید برداشته شود در راستای فرامین رهبر فرزانه انقلاب است و اطاعت از ولیفقیه یک واجب شرعی است.