پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایسنا نوشت: علی مطهری در همایش «مشروطه دوم، مشروطه آخر...!» در دانشگاه امیرکبیر در پاسخ به این سوال که چرا درباره انتخابات صحبت نمیکنید، گفت: فضا عوامانه شده است ولی در این روزها ضرورتی ندارد که درباره انتخابات صحبت کنیم. اما دوستان و خانوادهها را تشویق کنید که در انتخابات حضور داشته باشند و اگر تاثیرگذار باشم در روزهای آینده اظهار نظر میکنم.
همچنين ايلنا در گزارشي از اين نشست نوشت:
علی مطهری در پاسخ به سوالی درباره رد صلاحیت احمدینژاد گفت: ایشان باید همان سال ۸۴ رد صلاحیت میشد.
او تاکید کرد: این دولت انتقادپذیر است. تخریبی که عليه این دولت توسط برخی خبرگزاریها انجام شده و تخريبهاي روزنامه کیهان و وطن امروز عليه ایشان، مستحق توقیف بودند. همین دیروز که به جمع معدنچیان رفتند؛ روشن بود که عدهای به ايشان حمله میکنند. اما ایشان وارد جمع کارگران معترض شد. چون او انتقادپذیر است. در حالی که مقصر ایشان نبود و اين حادثه اصلا ربطی به دولت نداشت. حضور رییسجمهور در جمع کارگران نشانه این بود که میخواهد مشکل حل شود حتی اگر به او توهین شود.
نماینده مردم تهران یادآور شد: شهید مطهری گفته بود مصلح واقعی کسی است که کار درست انجام دهد. حتی اگر به ضرر او باشد. شما راجع به ساختارهای فرهنگی صحبت کردید که میتوانند باهم در ارتباط باشند. بعضی از آنها دولتی نیستند. اما خب باید پاسخگو باشند.
مطهری در خصوص برنامه مجلس برای نظارت بر صدا و سیما گفت: مجلس نمیتواند آن نظارتی که بر وزرا دارد بر صدا وسیما داشته باشد. چون وزرا از مجلس رای اعتماد گرفتند اما رییس صدا و سیما مستقیم از طرف رهبری انتخاب میشوند. البته ایشان گفتند که من فقط رییس را انتخاب میکنم؛ اینطور نیست که رییس صدا و سیما هر کاری میخواهد انجام دهد. من دو دوره عضو شورای نظارت بر صدا و سیما بودم اما این شورا به هیچ عنوان نظارت به معني واقعي اش ندارد. ما هم چند بار تذکر دادیم حتی گوش ندادند. بعد که موضوع را رسانه ای کردیم ایشان جلسه گذاشتند که چی شده چیکار کنیم.
او در پاسخ به سوالی خاطرنشان کرد: من راجع به حوادث سال ۸۸ و اینکه چه اتفاقی افتاده اظهار نظری نکردهام. اما اعتقادی به تقلب هم ندارم. اينکه کارهای آقای احمدینژاد مصداق خرید رای بوده یا نبوده چیزهایی است که میشود بررسی کرد. بیشترین اعتراض من به نوع برخود با مردم بود، مردم اعتراض داشتند و برای دفاع از نظام آمدند و می خواستند از آن حمایت کنند. من اعتراضم به شیوه برخورد با مردم بود.