arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۳۴۲۹۱۷
تاریخ انتشار: ۳۷ : ۱۴ - ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۶

حمله تند شهردار مشهد و عضو ستاد رئیسی به روحانی

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
شهردار مشهدمقدس با بیان اینکه آقای رئیس‌جمهور حتی برای نامزدهای انتخاباتی قائل به آزادی‌بیان نیست، گفت:‌ اگر کسی حرف زد و گفت چرا سفره مردم را سوراخ کردید باید اینگونه بی‌رحمانه مورد عتاب و خطاب قرار دهید؟

به گزارش انتخاب به نقل از تسنیم، سیدصولت مرتضوی ظهر امروز در مراسم افتتاح فرهنگسرای امت شهرداری مشهد با اشاره به اینکه زیرساخت‌های فرهنگی، زمینه تحول در هر جامعه را فراهم می‌کنند، اظهار داشت: در هیچ یک از کلانشهرهای کشور، تناسب بودجه‌ای که در شهرداری مشهد در بحث پروژه‌های فرهنگی وجود دارد دیده نمی‌شود. اعضای شورای شهر و مدیریت شهری بر این باورند که توسعه فرهنگی زمینه‌ساز تمامی توسعه‌های اقتصادی و شهری است.

وی با بیان اینکه چنانچه بسترهای فرهنگی در یک جامعه فراهم شود، آن جامعه می‌تواند مسیر توسعه ایده‌آل را طی کند، افزود: با افتتاح این فرهنگسرا، ساکنان منطقه پنج در بحث آموزش‌های ورزشی و فرهنگی فرزندانشان آسوده‌خاطر شدند. 

شهردار مشهد مقدس عنوان کرد: ایجاد اینگونه فرهنگسراها در تمام شهر مدنظر شورای اسلامی شهر و مدیریت شهری است و این مهم در دوره چهارم شورای اسلامی به طور ویژه در دستور کار بوده است.

مرتضوی مدیریت شهری و شهروندان را لازم و ملزوم یکدیگر دانست و گفت: تا زمانی که شهروندان به یاری شهرداری نیایند، مدیریت شهری نمی‌تواند به تنهایی به انجام وظیفه بپردازد، ضمن اینکه چنانچه بروکراسی‌های غلط و کاغذبازی‌ها در شهرداری اصلاح نشود، خواسته شهروندان نیز برآورده نخواهد شد. 

شهردار مشهد عنوان کرد: تاکنون 20 فرهنگسرا در مشهد مورد بهره‌برداری قرار گرفته و خوشبختانه مردم با استقبال خود از 100 درصد ظرفیت این فرهنگسراها بهره‌برداری کردند. 

شهردار مشهد مقدس همچنین در بخش دیگری از سخنان اظهار داشت: اوایل انقلاب را به یاد دارید که معماران بزرگ فرهنگی ما مرحوم شهید باهنر و رجائی فرهنگ ما را و آموزش و پرورش ما را چگونه ریل‌گذاری کردند، هم به استعدادهای داخلی توجه ویژه‌ای داشتند هم به صدور انقلاب نیک نظری داشتند اما دیری نگذشت که دیدیم آموزش و پرورش ما را با یک نگاه اقتصادی از ریل حقیقی خارج کردند.

شهردار مشهد تصریح کرد: در دوران اصلاحات با کمال تاسف بُعد پرورشی در آموزش و پرورش ما را مورد هدف قرار دادند و این یعنی پذیرش تهاجم فرهنگی دشمن. نگاه جامعه را نسبت به معلم تغییر دادند. با کمال تاسف باید عرض کنم که در یکی دو سال اخیر، این اعتماد به یک میلیون و 200 هزار معلم نشد که از بین خودشان حتی یک وزیر انتخاب شود و این دهن کجی به تمام فرهنگیان بود.

وی بیان کرد: این یعنی عدم اعتماد به جامعه فرهنگیان و انحراف در اخلاق و حالا دلمان خوش بود تنها وزیری که در اقتصاد دست ندارد وزیر آموزش و پرورش باشد ولی مشاهده می‌کنید که ایشان رئیس هیئت مدیره واردکننده البسه خارجی است.

شهردار مشهدمقدس افزود: وقتی منتقدان انتقاد می‌کنند، دولت مستقر کاسه سرب برمی‌دارد و می‌خواهد بر دهان منتقدانش بریزد. نمی‌دانم این اظهارات رئیس‌جمهور در همدان را کسی ملاحظه کرد یا نه. ایشان حتی برای نامزدهای انتخاباتی قائل به آزادی‌بیان نیست، نامزدهایی که براساس نظرسنجی‌های معتبر بیش از 60 درصد از جامعه را نمایندگی می‌کنند که بیانگر نوعی آپارتاید سیاسی است؛ همچنین استفاده گسترده از امکانات دولتی و رسانه‌های دولتی خلاف قانون و سبب تضعیف حق سایر نامزدها از برخورداری از امکانات مساوی است.

مرتضوی گفت: آقای رئیس‌جمهور، برادر عزیز، شما فرهنگ این مملکت را از دست فرهیختگان فرهنگی گرفتید و به دست یک عنصر امنیتی دادید. وزیر فرهنگ شما کیست؟ اصلا سابقه شما چیست؟ مگر غیر از این است که در طول دوران کاریتان، سابقه کار امنیتی دارید؟ مگر این بد است، پس چرا اینطور به عزت این مملکت حمله می‌کنید؟ چرا اصلاً عقیده مخالف را تحمل نمی‌کنید؟ مگر نمی‌گوئید در این مملکت آزادی هست. در این کشور بیش یک هزار و 600 نفر برای انتخابات ریاست جمهوری اسم نوشتند و احساس تکلیف کردند، چرا اینها را با جملاتی که در شأن یک دولت مستقر نیست مورد حمله قرار می‌دهید، با کدام حق.

شهردار مشهد مقدس ادامه داد: آیا رقبای شما از حداقل آزادی در این مملکت نباید بهره‌مند باشند. اگر کسی حرف زد و گفت که چرا مملکت اینگونه شده، چرا شکاف طبقاتی افزایش پیدا کرده است، چرا سفره مردم را سوراخ کرده‌اید، چرا دست‌تان را از جیب شهرداری‌ها خارج نمی‌کنید، باید اینگونه بی‌رحمانه مورد عتاب و خطاب قرار دهید و سخنان ناروایی به آنها زده شود و بعد می‌گویید ما منادی آزادی هستیم. 

مرتضوی ادامه داد: این دولت به جای بیان کارنامه خود به شعارهای انتخاباتی روی آورده است که بیانگر خالی بودن دست دولتمردان از دفاع از کارنامه شان است.

همچنین وحید جلیلی معاون فرهنگی شهردار مشهد در این مراسم ابراز کرد: فرهنگسرای امت به این منظور بنا شد تا شهر مشهد را به عنوان یکی از شهرهای مهم جهان اسلام معرفی کند تا هم مردم احساس تعلق بیشتری به جهان اسلام داشته باشند و هم اینکه روابط مردم با اقشار مختلف زمینه‌ای برای افزایش دانش در جهان اسلام باشد.

جلیلی با بیان اینکه تقویت هویت ملی شهروندان مشهدی یکی از ماموریت‌های اساسی این فرهنگسرا است، عنوان کرد: در واقع رویکرد اصلی فرهنگسرای امت در حوزه‌های دانش، گرایش و مهارت‌های ارتباطی است که سبب می‌شود از فعالیت‌های که با نگاه امت جهان اسلام در شهر مشهد برنامه‌ریزی می‌شود، حمایت کند. 

وی عنوان کرد: کمک به تاسیس مجموعه‌های جدید با توجه به خلاء‌های موجود در جامعه، آشناکردن مردم با زبان‌های بین‌المللی در راستای تقویت آموزش مهارت ارتباط‌گیری با زائران بین‌المللی، تولید محصولات فرهنگی از جمله محصولات چند رسانه‌ای و مکتوب، انجام ویژه برنامه‌هایی که ویژگی جهانی‌ مشهد را تبیین کنند و برگزاری نمایشگاه‌ها و همایش‌ها با رویکرد جهانی شهر مشهد از جمله رویکردهای اصلی فعالیت این فرهنگسرا است.

به گزارش تسنیم، فرهنگسرای امت در سه‌طبقه شامل بخش‌های کتابخانه، نمازخانه، سالن نمایش و همایش، کلاس‌، آمفی تئاتر وغیره احداث شده است.

نظرات بینندگان