arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۳۴۸۹۱۰
تاریخ انتشار: ۳۵ : ۱۲ - ۲۰ خرداد ۱۳۹۶

بلاتکلیفی "پاکستانی‌های" مقیم عربستان

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
پاکستانی‌هایی که حدود ۴۰ سال قبل به عربستان مهاجرت و با زنان عربستانی ازدواج کرده‌اند، مجبور به ترک این کشور شدند.
 
به گزارش انتخاب به نقل از میزان، حتی پاکستانی‌هایی که حدود 40 سال قبل به عربستان مهاجرت و با زن‌های عربستانی ازدواج کرده‌اند مجبور به ترک این کشور هستند.
 
عربستان برای پاکستانی‌ها و فرزندان آنها که مادرشان عربستانی هستند نیز ارزشی قائل نیست و همه آنها مجبورند بدون دریافت حقوق این کشور را ترک کنند.
 
به گزارش دیلی اوصاف، سفارت پاکستان در عربستان اعلام کرد برای فرزندان پاکستانی‌هایی که با زن‌های عربستانی ازدواج کرده‌اند ویزا صادر نمی‌کند.
 
در این بین بسیاری از کارگران پاکستانی که حقوق خود را از یک سال پیش دریافت نکرده‌اند برای امرار معاش در حال مهاجرت به قطر هستند.
 
خانواده‌های پاکستانی با تجمع در برابر سفارت پاکستان خواستار دریافت ویزا برای بازگشت خود و فرزندانشان هستند اما هیچ پاسخی به آنها داده نمی‌شود.
 
بیشتر کارگران پاکستانی به سفارت پاکستان در جده مراجعه می‌کنند اما کاری از پیش نمی‌برند و همچنان بلاتکلیف هستند.
 
فرزندان پاکستانی‌های مقیم عربستان بدون هویت هستند و ریاض همچنین اسلام‌آباد هیچ یک حاضر نیستند آنها را به عنوان شهروند خود بپذیرند.
 
بیشتر از یک سال است که خانواده های هزاران نفر از کارگران پاکستانی در عربستان منتظر هستند تا سرپرست خانواده که برای کسب درآمد در قبال کار طاقت فرسا به آن کشور سفر کرده‌اند، دسترنج خود را برای تامین مخارج خانواده به پاکستان بفرستند مخصوصا در روزهای ماه مبارک رمضان که دیگر چیزی تا خرید عید فطر به عنوان بزرگ ترین عید مردم پاکستان باقی نمانده است.
 
آمار و ارقام مربوط به آن دسته از کارگران پاکستانی که ماه هاست حقوقی دریافت نکرده‌اند و حتی برای تامین ساده ترین وعده های غذایی روزانه خود در عربستان، با مشکل مواجه هستند. برخی آمارها حکایت از سردگردانی حدود هشت هزار کارگر پاکستانی بی پول در عربستان و برخی آمار دیگر هم حکایت از ارقام بالاتر دارد.
 
باتوجه به تداوم روند کسری بودجه عربستان که بیشتر به دلیل سیاست های دردسر ساز این کشور در پایین آوردن بهای نفت در بازارهای جهانی ایجاد شده است، به نظر می رسد رکود فعالیت های عمرانی و ساخت و ساز و رکود اقتصاد، از جمله دلایل اخراج کارگران خارجی از این کشور باشد.
 
نظرات بینندگان