arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۴۲۲۲۰۳
تاریخ انتشار: ۴۰ : ۲۰ - ۱۲ مرداد ۱۳۹۷

'اتحادیه اروپا' و 'آسه آن' علیه جنگ تجاری آمریکا به صف شدند

اتحادیه اروپا و اتحادیه جنوب شرق آسیا موصوف به 'آسه آن' با تاکید بر همکاری و حمایت از سیاست‌های تجارت آزاد جهانی صفوف خود را علیه حمایت گرایی یکجانبه اقتصادی که آمریکا آن را در صدر سیاست‌های اقتصادی جهانی خود قرارداده، فشرده‌تر کردند
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

'اتحادیه اروپا' و 'آسه آن' علیه جنگ تجاری آمریکا به صف شدنداتحادیه اروپا و اتحادیه جنوب شرق آسیا موصوف به 'آسه آن' با تاکید بر همکاری و حمایت از سیاست‌های تجارت آزاد جهانی صفوف خود را علیه حمایت گرایی یکجانبه اقتصادی که آمریکا آن را در صدر سیاست‌های اقتصادی جهانی خود قرارداده، فشرده‌تر کردند.

به گزارش  ایرنا، نشست وزیران امورخارجه اتحادیه جنوب شرق آسیا با فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز جمعه در حاشیه پنجاه و یکمین اجلاس وزیران امورخارجه آسه آن در محل اکسپوی سنگاپور برگزار شد.
اتحادیه اروپا که یکی از ۳۵ طرف شریک گفتمانی آسه آن است، درپی گسترش روابط اقتصادی با این بلوک اقتصادی آسیایی است.

وزیران خارجه آسه آن و اتحادیه اروپا از مدت‌های قبل در حال گفت: وگو برای ایجاد یک پیمان تجارت آزاد منطقه جنوب شرق آسیا با منطقه اروپا هستند.
اعضای آسه آن که از جنگ تجاری آمریکا علیه چین متاثر خواهند شد، در پی کاهش شدت این اثار هستند.
فدریکا موگرینی در گفت: وگو با همتایان خود درجنوب شرق آسیا تاکید کرد این بلوک اقتصادی می‌تواند بر تجارت آزاد با اتحادیه اروپا حساب کند.

موگرینی گفت: اتحادیه اروپا به جای جنگ تجاری بر تجارت آزاد و منافع حاصل از آن تاکید دارد و دراین موضع می‌ایستد.
آمریکا تاکنون ۳۴ میلیارد دلار تعرفه بر کالا‌های وارداتی چین اعمال کرده است اقدامی که به واکنش مشابه چین مواجه شده است.
واشنگتن در اقدامی جدید اعلام کرده است قصد دارد تعرفه ۱۰ درصدی بر ۲۰۰ میلیارد دلار از کالا‌های وارداتی چین را به ۲۵ درصد افزایش دهد که باعث تشدید جنگ تجاری میان دو کشور شده است.

آمریکا پیشتر بر کالا‌های وارداتی چین به این کشور به ارزش ۳۴ میلیارد دلار ۲۵ درصد تعرفه وضع کرد که ۱۶ میلیار دلار کالای دیگر چینی نیز در هفته‌های آتی هدف تعرفه‌های جدید آمریکا قرار خواهد گرفت.
منطقه آسه آن با ۱۰ کشور عضو آن جمعیتی بالغ بر ۶۵۰ میلیون نفر را در جنوب شرق آسیا شامل می‌شود که بیشترین سرعت رشد اقتصادی را در سال‌های اخیر داشته و به شدت به روابط آزاد تجاری میان یکدیگر و قدرت‌های اقتصادی منطقه مانند چین وابسته هستند.
اتحادیه اروپا و آسه آن از سال ۲۰۰۷ گفت: وگو‌ها بر سر ایجاد پیمان تجارت ازاد میاد دو منطقه آغاز کردند، اما اروپایی‌ها دوسال بعد این گفت: وگو‌ها را رها کردند که بخشی از آن مرتبط با مشکلات نظامی در میانمار علیه اقلیت روهینگیایی بود.
پس از آن دوطرف این گفت: وگو‌ها را به منظور ایجاد یک پیمان تجاری میان دو منطقه از سرگرفته اند.

نظرات بینندگان